Home Stiri Seriale americane VIDEO. Două seriale noi la HBO: Divorț, cu Sarah Jessica Parker, și Insecure

VIDEO. Două seriale noi la HBO: Divorț, cu Sarah Jessica Parker, și Insecure

0
0
Divort, cu Sarah Jessica Parker, la HBO
Divort, cu Sarah Jessica Parker, la HBO

HBO difuzează din octombrie două noi seriale, Divorț/Divorce, cu Sarah Jessica Parker în rol principal și Insecure. Producțiile vor fi la HBO, din 10 octombrie, în fiecare luni de la 21.00,  respectiv 21.30.

Primul sezon din Divorț, care are 10 episoade, o are în centru pe Frances care, după mai bine de un deceniu de mariaj și doi copii, începe să-și reevalueze viața și relația tensionată cu soțul ei, Robert. Divorț este despre doi oameni care trec prin cel mai dificil moment al vieții lor.

Din distribuția serialului, care va avea episoade de jumătate de oră, fac parte, alături de Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins, Charlie Kilgore.

Imediat după Divorț, HBO va difuza serialul Insecure, care prezintă prietenia a două femei de culoare, precum și experiențele lor mai puțin plăcute. Creatoarea Issa Rae are la HBO acest serial de comedie, care le prezintă pe prietenele cele mai bune Issa (Rae) și Molly (Yvonne Orji și viața lor în Los Angeles

Ambele producții originale vor fi difuzate la HBO din 10 octombrie, în fiecare luni, Divorț de la 05:00 și 21:00, iar Insecure de la ora 05:30 și 21:30.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…