Home Stiri Se pregătește o continuarea a filmului „Diavolul se îmbracă de la Parada”. Cu Meryl Streep în rolul Mirandei Priestly

Se pregătește o continuarea a filmului „Diavolul se îmbracă de la Parada”. Cu Meryl Streep în rolul Mirandei Priestly

Comments Off on Se pregătește o continuarea a filmului „Diavolul se îmbracă de la Parada”. Cu Meryl Streep în rolul Mirandei Priestly
0

foto: news.ro

Disney pregăteşte o continuare a filmului de succes “The Devil Wears Prada”/ “Diavolul se îmbracă de la Prada” din 2006, cu Meryl Streep în rolul Mirandei Priestly, redactorul-şef al revistei de modă Runway, cu Anne Hathaway şi Emily Blunt în rolurile asistentelor ei hărţuite Andrea Sachs şi Emily Charlton, scrie news.ro care citează Variety.

Scenarista filmului original, Aline Brosh McKenna (“Crazy Ex-Girlfriend”, “Your Place or Mine”), este în discuţii pentru a scrie următorul capitol.

Nu este clar cine din distribuţia originală va reveni în această continuare dar se pare că povestea o urmăreşte pe Priestly în timp ce îşi continuă munca pe fondul declinului editării revistelor tradiţionale şi se confruntă cu personajul lui Blunt, acum director executiv cu mare putere pentru un grup de lux de care Priestly are nevoie cu disperare.

Bazat pe romanul din 2003 al lui Lauren Weisberger despre experienţa de coşmar a unei tinere care lucrează la o revistă de modă (Weisberger a lucrat ca asistent personal al editorului Vogue Anna Wintour), “The Devil Wears Prada” a fost un succes de box office, câştigând 326,7 milioane de dolari în întreaga lume şi aducându-i lui Streep un Glob de Aur pentru Cea mai bună actriţă într-o comedie, precum şi o nominalizare la Oscar. Designerul Patricia Field a fost, de asemenea, nominalizată la Oscar pentru designul costumelor din film.

Actriţele din filmul original au fost prezente cel mai recent pe scenă la premiile SAG din februarie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

„Ferrari”, „The Beekeeper” și „Atletico Textila”, între noutățile lunii iulie pe Voyo

Luna aceasta, VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. …