Home Stiri Noutățile Netflix în luna mai. Bridgerton are un nou sezon

Noutățile Netflix în luna mai. Bridgerton are un nou sezon

Comments Off on Noutățile Netflix în luna mai. Bridgerton are un nou sezon
0

Netflix aduce și în luna mai zeci de titluri noi de urmărit. Starul lunii este o nouă poveste de dragoste de la producătoarea Shonda Rhimes din universul Bridgerton. Bridgerton: Sezonul 3 Partea 1, un nou capitoldin iubita serie, în care Penelope decide că e timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown.

Alte titluri promițătoare sunt Atlas, un nou film cu Jennifer Lopez în rolul unei analiste de date strălucită, care se alătură unei misiuni de capturare a unui robot renegat, Eric, un serial thriller emoționant, plasat în New York-ul anilor ’80, care vorbește despre căutarea disperată a unui tată, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal și semnat de Abi Morgan.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Unfrosted, o film despre ambiție, trădări, zahăr și lăptari amenințători, cu Jerry Seinfeld în rolul principal, precum și în calitate de regizor și scenarist, A Man in Full, o nouă serie în care magnatul afacerilor imobiliare Charlie Croker își apără imperiul de cei care încearcă să profite de decăderea sa; Thelma The Unicorn, o poveste excentrică, amuzantă și înduioșătoare pentru copii și familie, creată de regizorii Jared Hess (Napoleon Dynamite) și Lynn Wang.

În plus, filmele A Star is Born, Interstellar, Morbius, The Beguiled, The Hours, precum și producția românească Tati Part-Time vin pe platformă.

Bridgerton: Sezonul 3 Partea 1 – SERIAL NETFLIX 

PARTEA 1, DIN 16 MAI 2024 (EPISOADELE 1-4)

PARTEA 2, DIN 13 IUNIE 2024 (EPISOADELE 5-8)

Cei opt membri foarte uniți ai familiei Bridgerton caută dragostea și fericirea în înalta societate londoneză. Un serial inspirat de romanele de succes ale Juliei Quinn.

Produs de Shondaland și realizat de Jess Brownell, Bridgerton revine cu un al treilea sezon! Penelope Featherington (Nicola Coughlan) reușește să îl uite în sfârșit pe Colin Bridgerton (Luke Newton) după ce îi aude opinia deloc măgulitoare la adresa ei la finalul sezonului trecut. Oricum, a decis că a sosit timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei.

Atlas – FILM NETFLIX, din 24 mai

Atlas Shepherd (interpretată de Jennifer Lopez), o analistă de date strălucită, dar mizantropă și cu o neîncredere profundă în inteligența artificială, se alătură unei misiuni de capturare a unui robot renegat, cu care a mai avut de a face în trecutul său misterios. Dar când planurile o iau razna, singura ei speranță de a salva viitorul omenirii de inteligența artificială este să aibă încredere în acesta.

Eric – SERIAL NETFLIX, din 30 mai

Având acțiunea plasată în New York-ul anilor ’80, Eric este un nou thriller emoționant, semnat de Abi Morgan, care urmărește căutarea disperată a unui tată al cărui fiu de numai nouă ani dispare într-o dimineață, în timp ce se află în drum spre școală. Vincent, unul dintre cei mai cunoscuți păpușari din New York și creator al popularului serial pentru copii intitulat Good Day Sunshine, se chinuie să facă față după dispariția fiului său, Edgar, și este din ce în ce mai tulburat și instabil.

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 MAI 2024

Deaw Special: Super Soft Power – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

De la fotbalul elitelor la situațiile stânjenitoare de la întâlniri, comedianul thailandez Udom Taephanich împărtășește povești sincere din viața lui haotică.

Down The Rabbit Hole – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fiesta în vizuină

Tochtli are 10 ani și a crescut în opulență și cultură, însă viața lui luxoasă contrastează cu activitățile criminale tenebroase ale tatălui său.

Frankly Speaking – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Sincer vorbind

Un respectat prezentator nu se mai poate autocenzura în direct și este remarcat de o scenaristă de televiziune, care îl invită la emisiunea sa de divertisment.

Heeramandi: The Diamond Bazaar – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Heeramandi: Bazarul diamantelor

Vicleana Mallikajaan conduce o casă de curtezane de elită, dar o nouă rivală îi amenință puterea pe fondul revoluției din India aflată sub dominație britanică.

2 MAI 2024

A Man in Full – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Un bărbat adevărat

În fața rivalilor duri și a falimentului, un magnat al afacerilor imobiliare din Atlanta, care-și vede imperiul în declin, trebuie să-și croiască drumul înapoi spre vârf.

Beautiful Rebel – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Frumoasa rebelă

Povestea uneia dintre cele mai mari vedete rock din Italia, Gianna Nannini, care și-a urmat visul, în ciuda provocărilor din partea familiei și a industriei muzicale.

Secrets of the Neanderthals – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Secretele neanderthalienilor

Acest documentar explorează misterele care învăluie neanderthalienii și ce ne spun fosilele descoperite despre viețile și dispariția lor.

T・P BON – SERIAL NETFLIX 

Bon intervine accidental într-un caz al Patrulei Timpului și trebuie să se alăture agentei Ream ca să salveze persoane nevinovate din trecut, fiind martor la istorie.

3 MAI 2024 

John Mulaney Presents: Everybody’s In L.A – episodul 1 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX (EVENIMENT LIVE)

În șase episoade live, John Mulaney explorează Los Angeles-ul în timpul unei săptămâni în care aproape toți comedianții se află în oraș.

Postcards – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Vederi din Lagos și Mumbai

O mamă nigeriană singură călătorește în India pentru un control medical, iar aventura sa va influența viețile tuturor celor pe care îi va întâlni.

Selling the OC: Season 3 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Orange County e de vânzare: Sezonul 3

Ambițioșii agenți imobiliari de la Grupul Oppenheim încearcă să devină mai buni în branșă în timp ce noile drame personale pun piedici aspirațiilor profesionale.

The Unbroken Voice: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Cariera lui Arelys ia avânt, iar ea jonglează între muzica sa și viața de familie, în timp ce noi dușmani amenință să distrugă totul.

Unfrosted – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Unfrosted: Bătălia pentru Pop-Tart

Într-o epocă în care laptele și cerealele dominau micul dejun, începe o luptă acerbă între corporații pentru un nou produs de patiserie. O comedie de Jerry Seinfeld.

4 MAI 2024 

Katt Williams: Woke Foke – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX (EVENIMENT LIVE)

Comedianul Katt Williams se dezlănțuie pe scenă în timp real la un al doilea spectacol de stand-up, transmis în direct de Netflix pe 4 mai.

The Atypical Family – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Familia atipică

Înzestrați cu superputeri, un bărbat și familia sa încep să-și piardă abilitățile din cauza responsabilităților. O femeie misterioasă le schimbă viețile.

5 MAI 2024 

Roast of Tom Brady – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX (EVENIMENT LIVE)

Tom Brady, cel mai mare fundaș NFL din toate timpurile, va suporta împunsăturile atunci când vedetele din sport și din lumea comediei fac echipă pentru a-l tachina.

6 MAI 2024 

John Mulaney Presents: Everybody’s In L.A – episodul 2 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX (EVENIMENT LIVE)

În șase episoade live, John Mulaney explorează Los Angeles-ul în timpul unei săptămâni în care aproape toți comedianții se află în oraș.

7 MAI 2024 

John Mulaney Presents: Everybody’s In L.A – episodul 3 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX (EVENIMENT LIVE)

În șase episoade live, John Mulaney explorează Los Angeles-ul în timpul unei săptămâni în care aproape toți comedianții se află în oraș.

Super Rich in Korea – SERIAL NETFLIX 

Magnați din Singapore, moștenitori ai mărcilor italiene de lux și nobili pakistanezi. Explorați viața opulentă a multimiliardarilor din Coreea și motivele venirii lor aici.

8 MAI 2024 

John Mulaney Presents: Everybody’s In L.A – episodul 4 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX (EVENIMENT LIVE)

În șase episoade live, John Mulaney explorează Los Angeles-ul în timpul unei săptămâni în care aproape toți comedianții se află în oraș.

The Final: Attack on Wembley – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Finala: Atac pe Wembley

Anglia luptă în sfârșit pentru un important campionat de fotbal, dar 6.000 de fani fără bilet iau cu asalt stadionul Wembley, lăsând haos în urmă.

9 MAI 2024 

Bodkin – SERIAL NETFLIX 

În acest thriller cu elemente de comedie neagră, un grup pestriț de podcasteri investighează dispariția a trei necunoscuți dintr-un idilic oraș irlandez de coastă.

John Mulaney Presents: Everybody’s In L.A – episodul 5 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX (EVENIMENT LIVE)

În șase episoade live, John Mulaney explorează Los Angeles-ul în timpul unei săptămâni în care aproape toți comedianții se află în oraș.

Mother of The Bride – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mama miresei

În această comedie romantică, o nuntă pe o insulă tropicală este la un pas de dezastru după ce mama miresei descoperă că tatăl mirelui este fostul ei.

Thank You, Next – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Mulțumesc, următorul!

După o despărțire dureroasă, o tânără avocată vrea să găsească dragostea adevărată în lumea confuză a întâlnirilor moderne, cu sprijinul prietenelor sale.

The Guardian of the Monarchs – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Gardianul monarhilor

Pădurea din Michoacán adăpostește milioane de fluturi monarh. Activistul Homero Gómez a susținut cu tărie conservarea acesteia, apoi a dispărut.

10 MAI 2024 

Blood of Zeus: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Sângele lui Zeus: Sezonul 2

Pentru a scăpa din Tărâmul Umbrelor, Hades concepe un plan de a pune mâna pe coroana lui Zeus, a prelua conducerea Olimpului și a domni alături de iubita lui, Persefona.

Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Rețetă pentru crimă: Povestea lui César Román

Acest serial analizează o crimă în care este implicat un bucătar spaniol, care și-a construit o carieră în lumina reflectoarelor, bazată pe secrete și identități false.

John Mulaney Presents: Everybody’s In L.A – episodul 6 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX (EVENIMENT LIVE)

În șase episoade live, John Mulaney explorează Los Angeles-ul în timpul unei săptămâni în care aproape toți comedianții se află în oraș.

Living with Leopards – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Trăind cu leoparzii

Un documentar intim despre natură, în care o echipă de filmare urmărește viața fascinantă a doi pui de leopard, din copilărie până la maturitate.

The Ultimatum: South Africa – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ultimatum: Africa de Sud

Un schimb de parteneri între șase cupluri naște pasiuni sălbatice și trădări tulburătoare. În acest experiment palpitant, vedem cine iubește și lasă.

11 MAI 2024 

Mark Twain Prize Award: Kevin Hart – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Cele mai mari vedete ale comediei se adună pentru a-l onora și ironiza pe Kevin Hart, în cadrul ceremoniei de decernare a Premiului Mark Twain pentru umor american.

13 MAI 2024 

Princess Power: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Puterea prințeselor: Sezonul 3

După încoronare, prințesele primesc o nouă provocare: să intre în Academia de Aventuri a Prințeselor! Dar trebuie să îndeplinească mai întâi șase misiuni.

15 MAI 2024 

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Ashley Madison: Sex, minciuni și scandal

Un site de întâlniri pentru cei care caută aventuri extraconjugale este piratat și datele personale a milioane de utilizatori devin publice, distrugând căsnicii și vieți.

16 MAI 2024 

Maestro in Blue: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Maestrul și marea: Sezonul 2

Consecințele unei crime reverberează rapid de pe insula Paxos până la Atena, forțându-i pe toți să își înfrunte secretele, să caute adevărul sau să îl ascundă.

17 MAI 2024 

Power – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Despre putere

Descoperă povestea nespusă a poliției americane într-un documentar provocator care pune o întrebare îndrăzneață: cine are mai multă putere, oamenii sau poliția?

The 8 Show – SERIAL NETFLIX 

Opt persoane blocate într-o clădire misterioasă cu opt etaje participă la o emisiune-concurs tentantă, dar periculoasă, unde câștigă bani pe măsură ce timpul trece.

Thelma the Unicorn – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Unicornul Thelma

Un ponei cântăreț care visează la celebritate devine brusc faimos atunci când se transformă într-un unicorn sclipitor. Dar a deveni celebru nu e chiar ceva ușor.

19 MAI 2024 

Golden Kamuy – FILM NETFLIX 

În Hokkaido, un veteran de război și o fată Ainu se întrec cu neadaptați și militari rebeli pentru a găsi o comoară al cărei loc este dezvăluit de tatuajele proscrișilor.

21 MAI 2024 

Rachel Feinstein: Big Guy – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

De la numele de alint deloc măgulitor al soțului ei pompier, până la accesoriile excesive ale mamei sale, Rachel Feinstein se dezlănțuie în acest spectacol de stand-up.

22 MAI 2024 

Toughest Forces on Earth – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cele mai dure forțe armate din lume

Acest serial documentar prezintă modul în care forțele militare din întreaga lume se antrenează pentru misiuni periculoase folosind echipamente specializate.

23 MAI 2024 

El vendedor de ilusiones: El caso Generación Zoe – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Iluzii de vânzare: Ascensiunea și decăderea comunității Generation Zoe

Documentarul spune povestea ascensiunii și decăderii rețelei de coaching spiritual Generación Zoe, care ascunde cea mai insolită escrocherie din istoria Argentinei.

Franco Escamilla: Ladies’ man – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Franco Escamilla: Femeile din viața mea

Franco Escamilla povestește despre iubiri adolescentine care au mers prost, cu săruturi dureros de lungi și apariții ale unor vedete rock ce au avut rezultate surprinzătoare.

Garouden: The Way of the Lone Wolf – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Garouden: Calea lupului singuratic

Fugarul Juzo Fujimaki este șantajat să participe la un turneu ilicit, în cadrul căruia trebuie să înfrunte maeștri ai artelor marțiale în lupte pe viață și pe moarte.

In Good Hands 2 – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Pe mâini bune 2

Un tată și un fiu proaspăt reuniți după o tragedie au parte de un nou început. Vor reuși oare să umple golul lăsat de o mamă și o soție iubită?

Tires – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Cauciucuri

La atelierul auto al tatălui său, un manager nefericit trebuie să îmbunătățească serviciile pentru clienți și să obțină profit, ținându-l în frâu și pe vărul său rebel.

24 MAI 2024 

Jurassic World: Chaos Theory – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Jurassic World: Teoria haosului

Membrii grupului din Tabăra Cretacică se reunesc pentru a dezlega un mister, dar descoperă o conspirație generală, care amenință atât dinozaurii, cât și pe ei înșiși.

Mulligan: Part 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Mulligan: Partea 2

Mulligan și cabinetul său încearcă să mențină pe linia de plutire ce a mai rămas din America, luptându-se cu vapoare, pene de curent și propria incompetență.

My Oni Girl – FILM NETFLIX 

Un adolescent timid care nu prea poate spune „nu” este atras de o fată încăpățânată într-o călătorie mistică, în care ea vrea să-și găsească mama dispărută.

29 MAI 2024 

Bionic – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Bionici

Într-un viitor sumbru în care protezele robotice redefinesc sportul, două surori concurează la săritura în lungime, dar rivalitatea lor le conduce pe o cale sinistră.

Colors of Evil: Red – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Culorile răului: Roșu

O crimă înfiorătoare de pe o plajă a Triorașulului (Polonia) scoate la iveală o lume interlopă și pune la încercare curajul unui procuror și al unei mame îndurerate.

Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Dansând pentru diavol: Secta TikTok 7M

Mai mulți dansatori cunoscuți de pe TikTok sunt prinși într-un cult deghizat în companie de management. O familie luptă să-și scoată fiica de sub influența lor.

30 MAI 2024

Geek Girl – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Tocilara

Harriet, o adolescentă stângace, a vrut întotdeauna să se integreze, dar un agent de modele londonez o recrutează și află că unii oameni sunt meniți să iasă în evidență.

31 MAI 2024 

A Part of You – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Sunt o parte din tine

O adolescentă se străduiește să își pună în ordine viața care i-a fost distrusă. O dramă emoționantă, dulce-amară, despre cei care rămân în urmă.

How to Ruin Love: The Proposal – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Cum să distrugi iubirea: Cererea în căsătorie

Bănuindu-l de infidelitate, Zoleka își urmărește iubitul în Cape Town, stricând cererea în căsătorie pe care acesta i-o pregătise. Acum, ea trebuie să-l recâștige.

Raising Voices – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Nici măcar una

O tânără de 17 ani raportează o agresiune sexuală la liceul ei, dar ancheta îi bulversează viața și îi pune la încercare relațiile.

Tòkunbọ̀ – FILM NETFLIX 

Tokunbo, un fost contrabandist de mașini, vrea să-și salveze familia din mâinile răpitorilor oferind-o la schimb pe fiica unui oficial guvernamental.

ÎN CURÂND

Buying London – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Londra la cheie

Urmărește-i pe agentul imobiliar Daniel Daggers și echipa sa lucrând pe piața proprietăților de lux din Londra, unde dramele sunt la fel de impresionante ca și prețurile.

Monster – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: În spatele ușii

După ce a fost răpită și dusă într-o casă pustie, o fată încearcă să-și salveze prietena și să scape de cel care le-a sechestrat.

The Life You Wanted – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Viața pe care ți-o doreai

Gloria este în sfârșit fericită după ce a încheiat tranziția sexuală și s-a așezat la casa ei, dar o veche prietenă revine cu vești care îi dau viața peste cap.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…