Home Stiri Noutățile Netflix în luna iulie

Noutățile Netflix în luna iulie

Comments Off on Noutățile Netflix în luna iulie
0

Iulie plin de noutăți pe platforma de streaming Netflix. Eddy Murphy se întoarce în rolul lui Axel F.

La 30 de ani de la premiera Beverly Hills Cop, Netflix îl readuce la viață pe Axel F., un film în care polițistul Axel Foley revine pentru a face ce știe el mai bine: să rezolve crime și să semene haos.

Vom avea și un nou sezon Vikings: Valhalla: Sezonul 3, o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi din istorie.

Elite: Sezonul 8 vine cu un nou capitol din cel mai longeviv serial de ficțiune produs de Netflix în Spania, care va prezenta noi povești de pe holurile Las Encinas.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Cobra Kai: Sezonul 6 Partea 1, noi episoade în care senseii și elevii noștri trebuie să decidă dacă și cum vor concura la Sekai Taikai, campionatul mondial de karate; Kleo: Sezonul 2, cu o fostă spioană est-germană în prim-plan, hotărâtă să găsească valiza roșie și să o distrugă; Unsolved Mysteries: Volumul 4, un serial captivant ce revine cu martori, ofițeri de poliție și experți care explorează cazuri nerezolvate, creaturi bizare și alte evenimente stranii.

În plus, sezonul al doilea din Adela, precum și filmele American Sniper, Babylon, Clueless, Father Stu, Munich și Titanic vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

TITLURILE LUNII 

Beverly Hills Cop: Axel F – FILM NETFLIX

La nouă ani după primul său caz memorabil din Beverly Hills, polițistul Axel Foley revine pentru a face ce știe el mai bine: să rezolve crime și să semene haos.

Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație.

Vikings: Valhalla: Sezonul 3 – SERIAL NETFLIX

Plasat la începutul secolului al XI-lea, Vikingii: Valhalla este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi din istorie: Leif Eriksson, sora lui, Freydis și prințul norvegian Harald Sigurdsson. Sezonul al treilea îi regăsește pe eroii noștri la șapte ani după încheierea sezonului doi. Freydis este acum conducătoarea nedisputată a Jomsborgului păgân, iar Leif și Harald au fost victorioși la Constantinople. Fiecare dintre ei are însă de înfruntat noi provocări pentru a-și îndeplini destinul.

Vikingii: Valhalla îi are ca producători executivi pe Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri. Vikingii: Valhalla este bazat pe serialul Vikingii, creat de Michael Hirst.

Elite: Sezonul 8 – SERIAL NETFLIX

În prag de absolvire pentru elevii din Las Encinas, Omar și Nadia se reîntâlnesc, iar prieteniile și rivalitățile sunt puse la grea încercare de un ultim mister.

Acesta este cel mai longeviv serial de ficțiune produs de Netflix în Spania, iar noul sezon va prezenta noi povești de pe holurile Las Encinas. Regia este asigurată de Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares și Elena Trapé.

Sezonul opt este creat de Carlos Montero și Jaime Vaca și va aduce pe ecran noi personaje interpretate de Ane Rot (Clubul criminal de lectură), Nuno Gallego (UPA Next). Mina el Hammani va reveni în rolul Nadia.

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

2 IULIE 2024

SPRINT – SERIAL SPORTIV NETFLIX

Sprinteri de elită trebuie să facă față antrenamentelor, atenției presei și unei competiții acerbe în acest serial sportiv despre cursa celor mai rapizi oameni din lume.

3 IULIE 2024

Love Is Blind: Brazil: Season 4  – episoadele 9-10 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 4

În acest sezon, persoane anterior logodite sau căsătorite explorează noi posibilități amoroase și leagă relații profunde fără a se vedea.

The Man with 1000 Kids – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Bărbatul cu 1000 de copii

Mai multe familii află că donatorul de spermă în care au avut încredere este tatăl a sute, poate mii de alți copii din întreaga lume.

4 IULIE 2024

Barbecue Showdown: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Duelul grătarelor: Sezonul 3

Savurosul concurs culinar revine cu nouă concurenți care se întrec într-o luptă aprigă pentru a deveni următorul campion al grătarelor.

Rhythm + Flow France: Season 3 – episoadele 1-4 –  SERIAL NETFLIX

Titlu localizat :Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3

Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

5 IULIE 2024

Desperate Lies –  SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Minciuni disperate

În urma unui fenomen rar, o femeie află că este însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Cu timpul, se străduiește să-și țină familia unită și secretele ascunse.

Goyo –  FILM NETFLIX

Un tânăr cu autism, ghid într-un muzeu, duce o viață strictă până când se îndrăgostește de colega sa și este nevoit să facă față unei furtuni de emoții noi și intense.

The Imaginary – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Imaginar

Rudger, un prieten imaginar al Amandei, este despărțit de aceasta și trebuie să facă echipă cu ceilalți prieteni imaginari pierduți pentru a se putea întoarce la ea.

9 IULIE 2024

Hannah Berner: We Ride at Dawn – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Un nou program special de stand-up cu comedianta Hannah Berner.

The Boyfriend  –  SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Iubitul

Pe parcursul unei luni, mai mulți bărbați vor locui sub același acoperiș și vor gestiona o cafenea pe roți pentru a lega prietenii cu speranța de a-și întâlni alesul.

10 IULIE 2024

Eva Lasting: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Eva pentru totdeauna: Sezonul 2      

Întoarcerea Evei stârnește o nouă rundă de discuții la școală, drame, momente magice de camaraderie. Și îi dă noi speranțe lui Camilo.

Love Is Blind: Brazil: Season 4 – episodul 11 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 4

În acest sezon, persoane anterior logodite sau căsătorite explorează noi posibilități amoroase și leagă relații profunde fără a se vedea.

Receiver – SERIAL SPORTIV NETFLIX

Acest serial captivant despre sport urmărește vedetele sezonului NFL din 2023: Deebo Samuel, George Kittle, Amon-Ra St. Brown, Davante Adams și Justin Jefferson.

Sugar Rush: The Baking Point: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Goana dulce mult aduce: Punct de coacere: Sezonul 2

Pe locuri, fiți gata, amestecați! Emoțiile cresc odată cu torturile pe măsură ce șase echipe noi plămădesc creații culinare uluitoare în cursa pentru marele premiu.

Wild Wild Punjab – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mare nebunie în Punjab

11 IULIE 2024

Another Self: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Un alt sine: Sezonul 2

Ada, Sevgi și Leyla continuă să-și exploreze traumele ancestrale trecând prin noi începuturi și au de luat decizii cruciale în orașul de coastă Ayvalık.

Rhythm + Flow France: Season 3 – episoadele 5-7- SERIAL NETFLIX

Titlu localizat :Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3

Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

Vanished into the Night – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dispăruți în noapte

Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.

12 IULIE 2024

Blame the Game – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dă vina pe joc

Pia îl invită pe Jan, noul ei iubit, la seara obișnuită de jocuri. Sosirea neașteptată a fostului iubit al Piei ridică miza pentru toată lumea.

Exploding Kittens – SERIAL NETFLIX

O luptă supremă se iscă între bine și rău când Dumnezeu și rivalul său, urmașul Satanei, sunt trimiși pe Pământ să trăiască cu oamenii sub forma unor pisici vorbitoare.

Lobola Man – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Expertul în zestre

Ace Ngubeni, un abil negociator de prețuri pentru mirese, se confruntă cu cea mai dificilă afacere de până acum pentru un client timid, miza fiind mai mare decât banii.

The Champion – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Campionul echipei

Un star impulsiv al fotbalului are totul, dar după o bătaie este suspendat și i se atribuie un nou tutor: un profesor solitar care îl va învăța să-și înfrunte temerile.

15 IULIE 2024

Wonderoos – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Minuneii

Urmărește animăluțele Kiki, Dewey, Hazzy, Luly și Teshi, care învață să-și facă prieteni, gustă mâncăruri noi și trăiesc experiențe uluitoare în coloratul oraș Minunești!

16 IULIE 2024

Chad Daniels: Empty Nester – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Un nou spectacol de stand-up marca Chad Daniels.

Homicide: Los Angeles –  DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Omucideri

Investigatorii din L.A. dezvăluie detalii șocante despre cazuri importante în acest serial documentar bazat pe fapte reale, de la creatorul serialului „Lege și ordine”.

17 IULIE 2024

Simone Biles Rising – SERIAL SPORTIV NETFLIX

Titlu localizat: Simone Biles în ascensiune: Partea 1

Urmărește-o pe gimnasta Simone Biles încercând să dobândească un echilibru între viața personală, sănătatea mintală și antrenamentele înainte de mult așteptata revenire la Olimpiadă.

T・P BON: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: T・P BON: Sezonul 2

Devenit agent în Patrula Timpului, Bon își continuă misiunile extraordinare de salvare prin spațiu și timp, fiind în același timp mentorul noii sale asistente, Yumiko.

The Green Glove Gang: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Banda mănușilor verzi: Sezonul 2

Ascunzându-se de poliție, hoațele din Banda Mănușilor Verzi sunt obligate să revină după ce unul dintre fiii lor intră în belele cu un gangster neînduplecat.

18 IULIE 2024

Cobra Kai: Season 6 Part 1 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cobra Kai: Sezonul 6: Partea 1  

Cum noul turneu mondial bate la ușă, Daniel și Johnny încearcă să-și reconstruiască echipa, dar dușmani vechi și amenințări noi stau în calea victoriei lor.

Master of the House – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Stăpânul casei

Înainte să moară, un patriarh se căsătorește cu servitoarea sa și îi lasă un imperiu al diamantelor, însă familia lui începe lupta pentru putere.

Rhythm + Flow France: Season 3 – episoadele 8-9 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3

Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

19 IULIE 2024

Find Me Falling – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Faleza iubirii

După eșecul unui album de revenire, un star rock (Harry Connick Jr.) se retrage într-o casă pe faleza unei insule din Mediterana, viața complicându-i-se și mai mult.

Skywalkers: A Love Story – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Skywalkers: O poveste de dragoste

Doi temerari își pun la încercare iubirea și încrederea reciprocă escaladând ilegal una dintre cele mai înalte clădiri ale lumii pentru a face o cascadorie acrobatică.

Sweet Home: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Casă, dulce casă: Sezonul 3

Lumea se clatină la granița dintre monștri și oameni, lăsând umanitatea în fața unei alegeri dificile. Ciocnirea dorințelor duce la o luptă disperată.

Too Hot to Handle: Season 6 – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 6

Un nou sezon, noi premii, multe surprize și un nou partener năbădăios pentru Lana, care tulbură apele printre celibatarii sexy din vilă.

21 IULIE 2024

Rhythm + Flow France: Season 3 – episodul 10 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3

Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

24 IULIE 2024

Dirty Pop: The Boy Band Scam – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Latura întunecată a popului: Ascensiunea și decăderea lui Lou Pearlman

Un serial documentar fascinant despre ascensiunea și decăderea lui Lou Pearlman, cel care a creat și exploatat unele dintre cele mai mari trupe de băieți ale anilor ’90.

Love of my life – SERIAL NETFLIX

Fiica tânără și neînfricată a unui moșier înstărit se îndrăgostește de un muncitor carismatic, însă familiile vor sta în calea fericirii lor.

Resurrected Rides – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Restaurare pe roți

Comedianul Chris Redd lucrează cu o echipă genială de experți în reparații auto pentru a da o nouă viață mașinilor vechi, cu transformări uluitoare.

25 IULIE 2024

Kleo: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Kleo: Sezonul 2

Fosta spioană din Germania de Est, Kleo, continuă să se dezlănțuie în Europa după Războiul Rece, ajungând mai profund decât ar vrea în propriul trecut.

The Decameron – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Decameronul

Ciuma bubonică se răspândește în Italia. Un grup de nobili și servitori se retrag într-o vilă, însă haosul pune în scurt timp stăpânire asupra refugiului lor luxos.

Tokyo Swindlers – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Escrocii din Tokyo

Aflând de o proprietate de lux în valoare de 10 miliarde de yeni, o echipă de escroci face orice pentru a reuși cea mai curajoasă înșelătorie de până acum.

26 IULIE 2024

House of Ga’a – FILM NETFLIX

Bashorun Gaa descrie ascensiunea și decăderea unui rege nemilos care s-a folosit de înșelăciune și voodoo pentru a domni, fiind răsturnat de la putere de propriul fiu.

Non Negotiable – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Nenegociabil

Chemat să salveze președintele de răpitori, negociatorul de ostatici Alan Bender se vede nevoit să medieze și salvarea soției și căsniciei sale.

The Dragon Prince: Season 6 – SERIALNETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Prințul Dragon: Sezonul 6

Callum și Rayla caută o cale de a-l distruge pe Aaravos, iar prietenii lor au de-a face cu influența perfidă a elfului atât în Xadia, cât și în Katolis.

Too Hot to Handle: Season 6 – episoadele 5-7 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 6

Un nou sezon, noi premii, multe surprize și un nou partener năbădăios pentru Lana, care tulbură apele printre celibatarii sexy din vilă.

31 IULIE 2024

Mountain Queen: The Summits of Lhakpa Sherpa – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Regina muntelui: Culmile nepalezei Lhakpa Sherpa

Prima femeie nepaleză care a cucerit Everestul se întoarce pentru a-l urca a zecea și ultima oară, în acest documentar captivant.

Unsolved Mysteries: Volume 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mistere neelucidate: Volumul 4

Martori, ofițeri de poliție și experți explorează cazuri nerezolvate, creaturi bizare și alte evenimente stranii în acest serial documentar terifiant.

2 AUGUST 2024

Too Hot to Handle: Season 6 – episoadele 8-10 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 6

Un nou sezon, noi premii, multe surprize și un nou partener năbădăios pentru Lana, care tulbură apele printre celibatarii sexy din vilă.

ÎN CURÂND

LALIGA: All Access – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: LALIGA: Acces total

Acest serial documentar oferă o privire exclusivă asupra faimoasei ligi spaniole de fotbal, de la victoriile de pe teren până la lacrimile din afara lui.

Titluri licențiate pe Netflix în iulie

1 IULIE 2024

 • A Quiet Place
 • ALVINNN!!! And the Chipmunks: Sezonul 5
 • American Gangster
 • Black Sea
 • Central Intelligence
 • Five Feet Apart
 • How to Train Your Dragon 2
 • How to Train Your Dragon: The Hidden World
 • Inside Job
 • Jesus Revolution
 • Les Misérables
 • Loving
 • Miraculous World: Shanghai, The Legend of LadyDragon
 • Mr. & Mrs. Smith
 • ONE PIECE: Egghead
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
 • Percy Jackson: Sea of Monsters
 • Resident Evil: Vendetta
 • Smashed
 • Sniper: Rogue Mission
 • The Snowman
 • Unfriended

2 IULIE 2024

 • Il Clandestino: Sezonul 1

4 IULIE 2024

 • Jack Reacher

6 IULIE 2024

 • Babylon

7 IULIE 2024

 • Mamma Mia!
 • Violent Night

8 IULIE 2024

 • Clueless
 • Munich

12 IULIE 2024

 • American Sniper

15 IULIE 2024

 • Titanic

16 IULIE 2024

 • Blumhouse’s Truth or Dare: Extended Director’s Cut
 • Boyhood
 • Captain Underpants: The First Epic Movie
 • The Game
 • The Kingdom

17 IULIE 2024

 • Adela: Sezonul 2
 • She Said

18 IULIE 2024

 • The Hangover
 • The Hangover: Partea II
 • The Hangover: Partea III

19 IULIE 2024

 • Zodiac

22 IULIE 2024

 • Puss in Boots: The Last Wish
 • Zoolander
 • Zoolander 2

26 IULIE 2024

 • Failure to Launch

29 IULIE 2024

 • Father Stu


Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…