Home Grile POSTURI Noutăți Netflix în noiembrie. Sezoane noi Elite și The Crown. Wednesday, serial filmat în România, vedeta lunii

Noutăți Netflix în noiembrie. Sezoane noi Elite și The Crown. Wednesday, serial filmat în România, vedeta lunii

0
0

Elemente supranaturale, confruntări în familia regală și lumea nouă și periculoasă din jurul 221B Baker Street. Netflix aduce în noiembrie zeci de titluri noi.

Printre vedete se numără Wednesday, un serial despre anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente și să pună capăt unei serii de crime monstruoase; The Crown: Sezonul 5, un nou sezon din apreciatul serial, unde familia regală se confruntă cu probabil cea mai mare provocare întâlnită până în acel moment; Enola Holmes 2, un mister de proporții istorice, cu Millie Bobby Brown, Henry Cavill și Helena Bonham Carter în rolurile principale. 

Creatorii Dark vin cu o nouă producție: 1899, o odisee în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Netflix aduce și Slumberland, o călătorie incredibilă, în care personajele traversează vise și fug de coșmaruri într-un loc de poveste.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu:

 • Blood & Water: Sezonul 3,
 • Dead to Me: Sezonul 3,
 • Elite: Sezonul 6,
 • FIFA Uncovered, Inside Job: Partea 2,
 • Is That Black Enough for You?!?,
 • Lost Bullet 2,
 • One of Us Is Lying: Sezonul 2,
 • Manifest: Sezonul 4,
 • Somebody, The Cuphead Show!: Partea 3,
 • The Swimmers,
 • The Wonder,
 • Trevor Noah: I Wish You Would,
 • Warrior Nun: Sezonul 2,
 • Young Royals: Sezonul 2,
 • Baby Driver,
 • Closer,
 • The Notebook

ENOLA HOLMES 2 – 4 noiembrie 2022

Imediat după triumful de care s-a bucurat în urma rezolvării primului ei caz, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) calcă pe urmele celebrului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), și își deschide propria agenție. Însă, curând, descoperă că viața de detectiv nu este chiar atât de ușoară cum credea. 

Resemnată și gata să accepte realitatea crudă a vieții de adult, Enola e pe punctul de a închide agenția când o fetiță fără niciun ban îi aduce primul caz oficial, rugând-o să o găsească pe sora ei dispărută. Însă misterul se dovedește mult mai greu de dezlegat decât și-a imaginat, iar Enola este aruncată în mijlocul unei lumi noi și periculoase, de la sinistrele fabrici londoneze și localurile pline de culoare la cele mai înalte pături ale societății și celebra adresă 221B Baker Street. Pe fondul unei conspirații periculoase, Enola se confruntă cu un mister pentru a cărui rezolvare va avea nevoie de ajutorul prietenilor și de cel al lui Sherlock în persoană. Așadar, totul se pune din nou în mișcare.

The Crown: Sezonul 5 – 9 noiembrie 2022

În pragul noului deceniu, familia regală se confruntă cu probabil cea mai mare provocare întâlnită până în acel moment, în condițiile în care opinia publică pune sub semnul întrebării rolul monarhiei în Marea Britanie a anilor ’90. 

În timp ce se apropie aniversarea a 40 de ani de la urcarea pe tron, regina Elisabeta a II-a (Imelda Staunton) reflectează asupra unei domnii pe parcursul căreia a văzut nouă prim-miniștri, lansarea televiziunii în masă și amurgul Imperiului Britanic. Dar la orizont se ivesc noi provocări. Prăbușirea Uniunii Sovietice și transferul suveranității asupra Hong Kongului anunță o schimbare profundă a ordinii mondiale și aduc atât obstacole, cât și oportunități. Între timp, problemele mocnesc tot mai aproape de casă.

Prințul Charles (Dominic West) face presiuni asupra mamei lui pentru a obține permisiunea să divorțeze de Diana (Elizabeth Debicki), iscând astfel o criză constituțională a monarhiei. Zvonurile încep să circule și, pe măsură ce distanțarea din cuplu începe să fie din ce în ce mai vizibilă, povestea captează atenția presei. Diana decide să preia controlul asupra propriei povești, încalcă protocolul familiei și publică o carte care subminează susținerea publică pentru Charles și expune breșele din Casa de Windsor.

Tensiunile cresc tot mai mult atunci când Mohamed Al Fayed (Salim Daw) își face intrarea în scenă și, mânat de dorința de a fi acceptat la cel mai înalt nivel, se folosește de averea și puterea pe care le deține ca să obțină un loc la masa regală pentru el și pentru fiul lui, Dodi (Khalid Abdalla).

1899 – SERIAL – 17 noiembrie

Este anul 1899 și o navă plină cu emigranți părăsește vechiul continent. Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniți de speranțele și visurile legate de viitorul care îi așteaptă în noul secol, într-o altă țară. Dar călătoria lor ia o turnură neașteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranți plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinței într-un adevărat coșmar.

SLUMBERLAND – 18 noiembrie

Slumberland duce publicul într-un nou loc de poveste, o lume de vis în care isteața Nemo (Marlow Barkley) și excentricul ei însoțitor Flip (Jason Momoa) se îmbarcă în aventura vieții lor. După ce tatăl ei Peter (Kyle Chandler) dispare în mod neașteptat pe mare, existența idilică a tinerei Nemo din nord-vestul Pacificului este complet schimbată atunci când este trimisă să locuiască în oraș cu unchiul ei bine intenționat, dar foarte neîndemânatic, Phillip (Chris O’Dowd). Noua ei școală și noua ei rutină vin cu provocări în timpul zilei, iar noaptea, o hartă secretă a lumii fantastice din Slumberland o apropie pe Nemo de Flip, un haiduc dur, dar iubitor, care devine rapid partenerul și ghidul ei. Ea și Flip pornesc numaidecât într-o călătorie incredibilă, traversând vise și fugind de coșmaruri, în care Nemo începe să spere că se va reîntâlni cu tatăl ei.

Slumberland este regizat de Francis Lawrence (I Am Legend, The Hunger Games: Catching Fire & Mockingjay), scenariul este scris de David Guion și Michael Handelman (Night at the Museum; Secret of the Tomb) și produs de Peter Chernin, Jenno Topping, David Ready și Francis Lawrence. Filmul îi are în distribuție și pe Weruche Opia, India De Beaufort și Humberly Gonzalez.

WEDNESDAY – SERIAL NETFLIX – 23 noiembrie

WEDNESDAY este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 NOIEMBRIE 2022

Gabby’s Dollhouse: Season 6 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 6

Gabby, Panda Mâț și celelalte pisicuțe încep aventuri și mai creative în casa de păpuși, unde se joacă de-a îmbrăcatul elegant, devin supereroine și multe altele!

The Takeover – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Deturnare morală

Acuzată pe nedrept de crimă după ce demască un scandal de confidențialitate, o hackeriță etică trebuie să fugă de poliție și să dea de urma celor care o șantajează.

Young Royals: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Vlăstar regal: Sezonul 2

Străduindu-se să-și accepte noile îndatoriri regale, Wilhelm se teme că titlul de prinț moștenitor îl va forța să renunțe la tot ce contează pentru el.

2 NOIEMBRIE 2022

Killer Sally – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Sally ucigașa

Căsnicia dificilă a unui cuplu de culturiști și crima de Ziua Îndrăgostiților care i-a pus capăt, conturate prin interviuri cu prietenii, familia și Sally McNeil însăși.

3 NOIEMBRIE 2022

Blockbuster – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ultimul Blockbuster

La ultimul Blockbuster, un manager muncitor luptă să își țină magazinul video deschis și angajații fericiți în ciuda competiției acerbe și a sentimentelor complicate.

Panayotis Pascot: Almost – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Panayotis: Cât pe ce

Vedeta franceză de televiziune Panayotis Pascot vorbește despre viața lui amoroasă și despre copilărie în acest stand-up emoționant și amuzant.

The Dragon Prince: Season 4 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Prințul Dragon: Sezonul 4

Doi ani mai târziu, când Claudia își continuă periplul în lumea magiei negre, Callum, Ezran și prietenii se grăbesc să o oprească din a-l elibera pe puternicul Aaravos.

4 NOIEMBRIE 2022

Buying Beverly Hills – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Așii imobiliari din Beverly Hills

Fiica șefului se alătură afacerii de familie și se chinuie să fie luată în serios de agenții mai experimentați de la The Agency.

Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cavalerul regelui

După moartea regelui său, un călăreț trebuie să se sacrifice pentru a-și servi conducătorul în viața de apoi, dar niște evenimente subite produc o tragedie neprevăzută.

Lookism – SERIAL NETFLIX

Într-o societate în care aspectul fizic contează, un licean proscris duce o viață dublă între cele două trupuri ale sale, aparent contrastante.

Manifest: Season 4 Part 1- SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Destinația: Sezonul 4 Partea 1

Copleșiți de pierderi și necazuri, membrii familiei Stone și pasagerii zborului 828 caută adevăratul înțeles al Chemărilor în timp ce în aer plutesc semne de rău augur.

The Fabulous – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fabulos

Patru prieteni își urmează visul în elita modei, încercând să se împartă între slujbele solicitante, dilemele în dragoste și serile sălbatice în oraș.

5 NOIEMBRIE 2022

Orgasm Inc: The Story of OneTaste  – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Orgasm S.R.L.: Povestea companiei OneTaste

Acest documentar de investigație oferă detalii inedite despre compania OneTaste, cunoscută și apreciată pentru „meditația orgasmică” și despre enigmaticul ei lider.

7 NOIEMBRIE 2022

Deepa & Anoop: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Deepa și Anoop: Sezonul 2

Un alt sezon de distracție la pensiunea Mango! De la experimente științifice senzaționale la trucuri de magie bulversante, buna dispoziție nu are sfârșit.

8 NOIEMBRIE 2022

Neal Brennan: Blocks – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

În acest program special de stand-up, Neal Brennan își analizează viața și abordează teme precum relația ciudată între oameni și câini sau întâlnirile cu un model.

The Claus Family 2 – FILM NETFLIX

Titlu localizat: O familie cu har 2

Obligația lui Moș Crăciun? Să aducă daruri. Când Jules preia hățurile de la bunicul său, Noël, primește scrisoarea unei fetițe cu o dorință specială de sărbători.

Triviaverse – PROGRAM SPECIAL NETFLIX

Adună puncte și câștigă! Provoacă un prieten sau învinge un dușman misterios răspunzând rapid la întrebări de cultură generală din știință, artă, geografie și altele.

9 NOIEMBRIE 2022

FIFA Uncovered – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: FIFA: Fotbal, bani și putere

De la lupte pentru putere, la politica globală, o explorare a istoriei FIFA dezvăluie trecutul tumultuos al organizației și ce implică găzduirea unei Cupe Mondiale.

The Soccer Football Movie – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Toți pentru fotbal

Patru tineri superfani ai fotbalului își unesc forțele pentru a-și ajuta idolii să-și recâștige abilitățile după ce un savant malefic le fură talentul.

10 NOIEMBRIE 2022

Falling for Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Crăciunul cade la fix

O bogătașă răsfățată își pierde memoria după un accident la schi și își petrece Crăciunul în căminul călduros al unui văduv lovit de neșansă și al fiicei lui.

Lost Bullet 2 – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Glonțul pierdut 2

După ce își dovedește nevinovăția, genialul mecanic pe nume Lino nu-și mai dorește decât să se răzbune pe polițiștii corupți care i-au ucis fratele și mentorul.

Love Never Lies: Destination Sardinia – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragostea nu minte niciodată: Sardinia

Un nou grup de cupluri teoretic solide își pun relația la încercare. În căutarea dragostei și a banilor, nu e clar dacă adevărul îi va răni sau îi va vindeca.

State of Alabama vs. Brittany Smith – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Statul Alabama vs. Brittany Smith

Documentarul spune povestea sfâșietoare a unei femei care apelează la legea legitimei apărări după ce a ucis un bărbat care, după spusele ei, a atacat-o cu violență.

Warrior Nun: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Călugărița războinică: Sezonul 2

Alături de noii aliați, Ava și surorile ordinului pornesc să răstoarne un fals profet care este hotărât să domine lumea.

11 NOIEMBRIE 2022

Ancient Apocalypse – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Antica apocalipsă

Jurnalistul Graham Hancock colindă lumea în lung și-n lat, mergând pe urmele unor misterioase civilizații dispărute, datând din timpul ultimei ere glaciare.

Capturing the Killer Nurse – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Capturarea infirmierului ucigaș

Documentarul dezvăluie cum au reușit investigatorii să demonstreze că asistentul medical Charles Cullen își ucidea pacienții și cum era cât pe ce să scape nepedepsit.

Don’t Leave – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Nu mă părăsi

Iubita lui Semih se desparte brusc de el. Căutând răspunsuri despre relația lor, acesta se vede nevoit în curând să înfrunte realitatea pe care a ignorat-o mult timp.

Down to Earth with Zac Efron: Season 2: Down Under – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cu picioarele pe Pământ, cu Zac Efron: Sezonul 2: Australia

Zac și Darin încep o aventură revelatoare prin Australia, ilustrându-ne biodiversitatea bogată, cultura și eforturile susținute de a le proteja.

Is That Black Enough for You?!? – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Is That Black Enough For You?!? Istoria cinematografiei afro-americane

Criticul cultural și istoricul Elvis Mitchell urmărește evoluția și revoluția cinematografiei afro-americane, de la origini la filmele de impact din anii ’70.

Monica, O My Darling – FILM NETFLIX

După ce o aventură plină de pasiune ia o turnură neașteptată, un expert în robotică se alătură unui complot ucigaș, dar nimic, nici măcar moartea, nu e ceea ce pare a fi.

My Father’s Dragon – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dragonul tatălui meu

Un băiat părăsește orașul Mohorât și pleacă spre misterioasa Insulă Sălbatică, unde găsește creaturi feroce și leagă o prietenie pe viață.

14 NOIEMBRIE 2022

Stutz – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Phil Stutz: Instrumentele

Purtând conversații sincere cu actorul Jonah Hill, renumitul psihiatru Phil Stutz îi explorează experiențele din copilărie, cu un model unic de terapie vizuală.

15 NOIEMBRIE 2022

Deon Cole: Charleen’s Boy – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Deon Cole: Băiatul lui Charleen

Într-un electrizant program special de stand-up, Deon Cole vorbește despre iubire, dușurile rasiste din hoteluri și motivul pentru care adoră femeile de o anumită vârstă.

Johanna Nordström: Call the Police – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Johanna Nordström: Sună la poliție

Comediană și gazdă de podcasturi, artista vorbește despre escapade sexuale, polițiștii de pe TikTok și despre cum a devenit imaginea pandemiei din Suedia.

Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Jurassic World: Tabăra cretacică: Aventura ascunsă

O furtună i-a lăsat fără mâncare, iar peste tot sunt dinozauri înfometați. Tu trebuie să ajuți familia din tabără să supraviețuiască în această aventură interactivă.

Run for the Money – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fuga după bani

Într-o cursă contracronometru, vedetele încearcă să păcălească Vânătorii în negru aflați pe urmele lor, pentru o șansă la un premiu în bani, a cărui valoare crește.

16 NOIEMBRIE 2022

In Her Hands – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: În mâinile ei

Forțele vestice se retrag, iar cea mai tânără primăriță din Afganistan înfruntă moartea într-o luptă pentru educația următoarei generații de afgani.

Mind Your Manners – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Pe mâna manierelor

În acest serial emoționant despre transformare, profesoara internațională de etichetă Sara Jane Ho ajută oamenii să se autodepășească prin intermediul bunelor maniere.

Racionais MC’s: From the Streets of São Paulo – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Racionais MC’s: De pe străzile din São Paulo

Înarmați cu muzică și un mesaj, grupul hip-hop influent Racionais MC’s a transformat poezia de stradă într-o mișcare puternică în Brazilia și nu numai.

Off Track – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Competiție în familie

Într-o criză de disperare, o mamă singură cu probleme vrea să participe la concursul de schi Vasaloppet alături de perfecționistul ei frate, care nu e tocmai perfect.

One of Us Is Lying: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Unul dintre noi minte: Sezonul 2

Celor cinci din Bayview li se mai alătură cineva în timp ce curg în continuare mesaje agasante de la „Simon spune”, personajul misterios care știe exact ce au făcut.

The Lost Lotteries – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Biletele buclucașe

Cinci străini ghinioniști trebuie să facă echipă pentru a fura înapoi biletele de loterie câștigătoare, care valorează milioane, de la un șef mafiot ticălos.

The Wonder – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Minunea

Bântuită de propriul trecut, o asistentă călătorește din Anglia într-un sat izolat din Irlanda, în 1862, pentru a investiga presupusul post miraculos ținut de o fetiță.

17 NOIEMBRIE 2022

Christmas with You – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Crăciunul cu tine

Când căuta inspirație pentru un hit de sărbători, o vedetă pop îndeplinește dorința unei admiratoare ce voia să o întâlnească și are ocazia de a găsi adevărata iubire.

Dead to Me: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dead to Me: Sezonul 3

Un accident cu fugă de la locul faptei pune bazele prieteniei dintre Jen și Judy. Un alt accident șocant le schimbă viitorul. Toate drumurile au dus la asta.

I Am Vanessa Guillen – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Eu sunt Vanessa Guillen

Vanessa Guillen avea 20 de ani când a fost găsită fără suflare la o bază militară din SUA. Refuzând să tacă, familia ei a luptat pentru dreptate și schimbare.

Pepsi, Where’s My Jet? – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Pepsi, unde mi-e avionul?

Încercând să câștige un avion de luptă de la Pepsi, un tânăr de 20 de ani pregătește terenul pentru o istorică luptă în instanță, desfășurată de pe poziții inegale.

18 NOIEMBRIE 2022

Elite: Season 6 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita: Sezonul 6

Anul acesta, la Las Encinas, fiecare caută câte ceva, de exemplu, dragoste, răzbunare sau milioane de urmăritori. Dar oare vor scăpa cu toții cu viață?

Inside Job: Part 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Conspirații SRL: Partea 2

Pentru angajații Cognito, conspirațiile nu sunt doar teorii. În Conspirații SRL, o femeie conduce un birou haotic cu aiuriți adorabili, care controlează lumea în secret.

Reign Supreme – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Le Monde de demain

De la proiecte la marile săli de spectacole din Paris, serialul urmărește parcursul a doi tineri prieteni care au marcat nașterea și ascensiunea hip-hop-ului în Franța.

Somebody – SERIAL NETFLIX

Sperând la o legătură, o dezvoltatoare creează o aplicație de dating și cade în plasa unui criminal în serie care folosește platforma pentru a-și ademeni victimele.

The Cuphead Show!: Part 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: The Cuphead Show!: Partea 3

Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.

19 NOIEMBRIE 2022

Under the Queen’s Umbrella – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sub aripa reginei

O regină hotărâtă încearcă să-și țină în frâu fiii rebeli. Ea vrea ca unul dintre ei să devină următorul rege în Joseon, în timp ce rivalii ei vor să înșface tronul.

21 NOIEMBRIE 2022

My Little Pony: Winter Wishday – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

E Ziua dorințelor! Vor reuși cele cinci prietene să-și sărbătorească tradițiile și să se întoarcă la timp pentru a schimba cadouri sub Steaua Dorințelor pentru Sunny?

StoryBots: Answer Time – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: StoryBots: E timpul pentru răspunsuri

Ai o întrebare? StoryBots îți vor răspunde! Vino alături de curioșii Beep, Boop, Bing, Bang și Bo în aventuri distractive, din care au de învățat copiii reali ca tine.

22 NOIEMBRIE 2022

Trevor Noah: I Wish You Would – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Trevor Noah: Mi-aș dori să faci asta

Trevor Noah, distins cu Emmy, povestește despre învățarea limbii germane, vorbitul morților de rău, judecatul celor din filmele de groază și mâncarea indiană în Scoția.

23 NOIEMBRIE 2022

Blood, Sex & Royalty – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Sânge, sex și regalitate

Oferind o perspectivă modernă asupra dramelor de la curtea britanică, acest serial provocator dezvăluie momente din viața celor mai sexy și periculoși monarhi.

Christmas on Mistletoe Farm – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un Crăciun sub vâsc

După ce moștenește o fermă de Crăciun, un văduv încearcă să se adapteze la viața rurală în timp ce copiii lui clocesc un plan pentru a rămâne acolo pentru totdeauna.

Lesson Plan – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Plan de lecție

După moartea unui profesor, cel mai bun prieten al său, un fost polițist, se angajează în școala în care acesta predase ca să înfrunte banda pe care o consideră vinovată.

Taco Chronicles: Cross the Border – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Totul despre taco: Trecem frontiera

Chiar dacă taco este acum un fel de mâncare internațional, Mexicul nu renunță la taco. Bucătarii mexicani păstrează vie tradiția și experimentează cu noi arome.

The Swimmers – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Înotătoarele

Din Siria măcinată de război și până la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, două surori întreprind o călătorie riscantă, folosindu-și cu eroism abilitățile de înotătoare.

The Unbroken Voice – SERIAL NETFLIX 

În această dramă inspirată de începuturile vedetei columbiene, tânăra Arelys Henao își urmează visul de a deveni cântăreață în ciuda originii ei modeste și a sexismului.

*subtitrari disponibile în limba engleză

Who’s a Good Boy? – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cine e băiat cuminte?

Chema vrea o întâlnire cu Claudia, fata cea nouă, și să-și piardă virginitatea înainte de absolvire. Oare va reuși să-și împlinească visul fără să-și încalce principiile?

24 NOIEMBRIE 2022

First Love – SERIAL NETFLIX

Tineri, liberi și nebuni de dragoste. În adolescență, aveau lumea la picioare, dar la maturitate, perspectivele se întunecă, ca și cum le-ar lipsi un element-cheie.

The Noel Diary – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Jurnalul lui Noel

Eliberând de Crăciun casa în care a crescut, un romancier cunoaște o femeie care își caută mama biologică. Oare va reuși un vechi jurnal să le vindece rănile și inimile?

25 NOIEMBRIE 2022

Blood & Water: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sângele și apa: Sezonul 3

La Parkhurst începe un nou an, iar Puleng și Fiks caută o persoană dragă, dar perseverența lor le-ar putea pune în mare primejdie.

Ghislaine Maxwell: Filthy Rich – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Ghislaine Maxwell: Obscen de bogată

Bazat pe poveștile supraviețuitoarelor, acest documentar oferă detalii despre procesul lui Ghislaine Maxwell, complicea lui Jeffrey Epstein acuzată de trafic sexual.

28 NOIEMBRIE 2022

The Action Pack Saves Christmas – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Gașca micilor eroi salvează Crăciunul

Târgul Speranțelor se pregătește de sărbători, Teddy își folosește jucăriile ca să strice toată distracția, iar Gașca micilor eroi caută să-l oprească!

29 NOIEMBRIE 2022

Crime Scene: The Texas Killing Fields – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Locul crimei: Câmpurile ucigașe din Texas

Un câmp năpădit și o bucată de autostradă fac legătura între mai multe crime înfiorătoare care se întind pe zeci de ani, iar familiile îndurerate caută răspunsuri.

Romesh Ranganathan: The Cynic – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Romesh Ranganathan: Cinicul

Revenind în orașul lui natal, Crawley, Anglia, Romesh Ranganathan vorbește despre dieta vegană, copiii lui și câteva scene din culisele programului special de comedie.

30 NOIEMBRIE 2022

A Man of Action – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un om de acțiune

În această dramă inspirata de viața lui Lucio Urtubia, un anarhist vizează una dintre cele mai mari bănci din lume printr-o ingenioasă operațiune de falsificare de bani.

My Name Is Vendetta – FILM NETFLIX

Titlu localizat: În numele răzbunării

După ce niște vechi inamici îi ucid soția și cumnatul, un fost membru al mafiei și fiica sa fug la Milano, unde se ascund, plănuind să se răzbune.

Snack VS. Chef – SERIAL NETFLIX

Doisprezece chefi își invocă fiecare savantul alimentar lăuntric, pentru a recrea gustări clasice și a inventa delicii originale. Miza: 50.000 de dolari.

The Creature Cases: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Brigada blănoșilor: Sezonul 2

Toată lumea face aranjamentele de sărbători, însă Sam și Kit sunt transportați înapoi în timp în era glaciară, unde își fac apariția noi prieteni blănoși.

The Lost Patient – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pacientul

Trezindu-se din comă fără amintiri despre noaptea în care a fost ucisă toată familia lui, un tânăr încearcă să descifreze adevărul cu ajutorul psihiatrului său.

Take Your Pills: Xanax – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Take Your Pills – Rețeta pentru perfecțiune: Xanax

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Un medicament antianxietate prescris frecvent e pus sub lupă de pacienți și experți, în acest documentar revelator.

ÎN CURÂND

The Last Dolphin King – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Ultimul rege al delfinilor

Acest documentar reconstituie cariera renumitului dresor spaniol de delfini José Luis Barbero și evenimentele care, în 2015, au condus la șocanta lui moarte.

Cats & Soup – JOC NETFLIX

Ai chef de drăgălășenie? Ajută pisicile să facă supă după pofta inimii în acest joc adorabil. Toacă, amestecă și asezonează ingredientele. Un deliciu!

Country Friends – JOC NETFLIX

Ridică ferma mult visată, fie pe cont propriu, fie cu amicii! Lasă orașul în urmă și pleacă într-o aventură însorită, unde cultivi legume, hrănești animale și faci troc.

Flutter Butterflies – JOC NETFLIX

Descoperă și crește fluturi într-un peisaj idilic. Decorează-ți pădurea pentru a atrage, hrăni și colecționa sute de specii reale.

Narcos: Cartel Wars Unlimited – JOC NETFLIX

Câștigă puterea, clădește-ți imperiul și spulberă-ți inamicii. Condu propriul tău cartel într-un joc de strategie bazat pe un serial apreciat.

Reigns: Three Kingdoms – JOC NETFLIX

Schimbă soarta negocierilor militare glisând pe ecran, întărește alianțe prin căsătorii și recrutează soldați pentru luptele pe ture într-o epopee istorică.

Skies of Chaos – JOC NETFLIX

Sari direct în carlingă și luptă împotriva unui imperiu malefic în acest joc colorat cu împușcături, în stil arcade. Ești ultima speranță a rezistenței!

1 NOIEMBRIE 2022

 • Baby Driver
 • Beverly Hills Cop
 • Christmas Encore
 • Christmas Made to Order
 • Daddy’s Home
 • Daddy’s Home 2
 • Happiest Season
 • How Do You Know
 • Hunter X Hunter (2011): Sezoanele 5-6
 • Kimi ni Todoke: From Me To You
 • Kimi ni Todoke: From Me To You 2
 • Legends of the Fall
 • LEGO Ninjago: Season 3 Part 1 – The Island
 • LEGO Ninjago: Season 3 Part 2 – Seabound
 • Taking Lives
 • The Last Shift
 • The Legend of Tarzan
 • The Mask of Zorro
 • The Notebook
 • War

4 NOIEMBRIE 2022

 • Miss Bala

7 NOIEMBRIE 2022

 • She’s All That

15 NOIEMBRIE 2022

 • Awakenings
 • Catch and Release
 • Closer

16 NOIEMBRIE 2022

 • Captain Underpants: The First Epic Movie
 • Fifty Shades Darker
 • Girls Trip
 • Instant Family
 • Ride Along
 • Safe House
 • The Bourne Identity
 • The Bourne Supremacy
 • The Bourne Ultimatum
 • The Bourne Legacy

20 NOIEMBRIE 2022

 • Christmas at the Palace

26 NOIEMBRIE 2022

 • Crisis


Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…