Home Grile POSTURI Noutățile Netflix în luna mai: serialul Lucifer, vedeta lunii. Plus alte 90 de titluri

Noutățile Netflix în luna mai: serialul Lucifer, vedeta lunii. Plus alte 90 de titluri

0
1

Ce noutăți aduce platforma Netflix în luna mai 2019? De la orginale, până la titluri licențiate, noi am numărat aproape 90 de titluri „new entry” și nu este exclus ca platforma să ne surprindă cu titluri care nu se află încă pe listă.

Vedeta lunii este serialul Lucifer, sezonul patru, și primul produs de Netflix. Producția va intra integral, pe Netflix, din 8 mai.

Fanii lui KJ Apa, din serialul Riverdale, îl pot vedea într-un nou film, Tha last summer, care intră pe 3 mai pe Netflix.

Tot în mai revine cu sezonul al doilea și serialul distopic danez The Rain.

La capitolul titluri licențiate, Netflix aduce în luna mai episoade noi din sezonul 4, Legends of Tomorrow, The Blacklist (sezonul 6) și din Men on a mission.

Iar la filme disponibile, vom vedea The Curious Case of Benjamin Button, The LEGO Ninjago Movie, The Flinstones, Casper, The Island

Prezentăm în continuare lista titlurilor anunțate de Netflix pentru luna mai, cu mențiunea că datele se pot schimba.

01 MAI 2019

Knock Down The House – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cursa pentru Congres

Pătrundeți în culise și urmăriți-le pe cele patru femei hotărâte, printre care și Alexandria Ocasio-Cortez, care amenință poziția unor politicieni bogați în cursa alegerilor din 2018.

03 MAI 2019

Undercover – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Fabrica de extaz

Un mare producător de ecstasy care trăiește în lux la granița olandezo-belgiană începe să aibă probleme când agenți sub acoperire încearcă să se infiltreze în operațiunea sa.

 

Flinch – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Flinch: Nu mișca!

Puși față-n-față cu niște evenimente înfricoșătoare și incomode, concurenții nu au voie să tresară, altfel vor suporta consecințe dureroase.

 

Dead to Me – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Nu mai exiști pentru mine

O prietenie strânsă se naște între o văduvă stresată și un spirit liber cu un secret șocant în acest serial de comedie neagră.

 

Tuca & Bertie – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Tuca și Bertie

Două păsări femei, un tucan relaxat și o pasăre cântătoare anxioasă, împart același apartament și aceeași viață în această comedie animată.

 

Alles ist gut – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Totul e bine

O femeie agresată sexual de cumnatul noului ei șef încearcă să se comporte ca și cum nu s-a întâmplat nimic, însă noaptea respectivă a marcat-o fizic și psihic.

 

The Last Summer – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Ultima noastră vară

Adolescenții dintr-un liceu din Chicago se confruntă cu propria identitate și cu visele și relațiile din vara plină de schimbări de dinaintea plecării la facultate.

 

All In My Family – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Totul în familie

În acest documentar foarte personal, cineastul gay Hao Wu se confruntă cu dilema de a-și prezenta partenerul și copiii familiei lui tradiționale din China.

 

Cupcake & Dino – General Services: Season 2 – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII

Titlu localizat: Cupcake & Dino – Servicii diverse: Sezonul 2

Frații revin pentru noi aventuri în lumea fără limite a serviciilor, în care nici un job nu este prea mare, mic sau stupid pentru acest duo dinamic!

 

True and the Rainbow Kingdom: Mushroom Town – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII

Titlu localizat: True și Regatul Curcubeului: Orașul Ciupercilor

True cea binevoitoare poate rezolva orice problemă, de la o ambarcațiune pentru o evadare la o petrecere în pijamale nereușită și o încurcătură totală la petrecerea de ziua ei!

06 MAI 2019

Abyss – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Magia din abis

O procuroare descoperă că s-a reîncarnat într-o altă persoană în urma unui accident și că nu e singura în situația aceasta.

08 MAI 2019

Lucifer: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Lucifer: Sezonul 4

În vreme ce Chloe încearcă să se împace cu dezvăluirea tulburătoare făcută de Lucifer, un preot își propune să împiedice o profeție prevăzută demult.

09 MAI 2019

Tiny House Nation – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: O căsuță pentru fiecare

Călătorind prin America, gazda emisiunii John Weisbarth și expertul Zack Giffin ajută familii să se pregătească pentru modul de viață minimalist și să creeze mici case personalizate.

10 MAI 2019

Easy: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Easy: Sezonul 3

Marc Maron, Gugu Mbatha-Raw, Dave Franco, Zazie Beetz, Jane Adams și mulți alții apar în nouă povestiri pline de diversitate despre sex și relații.

 

The Society – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Societatea

Când toți ceilalți dispar din prosperul lor oraș, adolescenții din West Ham sunt nevoiți să-și construiască propria societate pentru a supraviețui.

 

Jailbirds – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Jailbirds: Viața de după gratii

În închisoarea din Sacramento, deținuții încearcă să ducă o viață cât mai plină, din care nu lipsesc dragostea, petrecerile și dramele de tot felul.

 

Shéhérazade – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Shéhérazade

În vârstă de 17 ani, proaspăt ieșit din închisoare și nevoit să se descurce singur pe străzile din Marsilia, Zac se îndrăgostește de tânăra prostituată Shéhérazade.

 

Dry Martina – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Dry Martina

O întâlnire ciudată cu o admiratoare și una cu fostul iubit al acesteia poartă un interpret înclinat către aventuri erotice într-o escapadă în Chile.

 

Gente que viene y bah – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Mă încred în familie

După ce iubitul ei o înșală, o arhitectă se întoarce în orașul natal pentru a-și reanaliza viața cu ajutorul excentricei sale familii. Bazat pe un roman.

 

Wine Country – FILME NETFLIX

Titlu localizat: E vina vinului

Când un grup de prietene pleacă în Napa în weekend ca să sărbătorească a 50-a aniversare a uneia dintre ele, tensiunile din trecut ies iarăși la iveală.

 

ReMastered: The Lion’s Share – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: ReMastered: Partea leului

Căutându-l pe compozitorului cântecului „The Lion Sleeps Tonight”, un jurnalist descoperă povestea lui Solomon Linda și îi găsește familia în Soweto.

 

Harvey Girls Forever!: Season 2 – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII

Titlu localizat: Fetițele Harvey, împreună pentru totdeauna!: Sezonul 2

Conștiincioasele fetițe de pe strada Harvey s-au întors și își fac noi dușmani printre frații mai mari, întâlnindu-și în sfârșit idolii din trupa de băieți, plus multe altele!

12 MAI 2019

Patriot Act with Hasan Minhaj: Volume 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Hasan Minhaj: Fii patriot! Volumul 3

În fiecare duminică, Hasan Minhaj vine cu o perspectivă incisivă și nuanțată asupra știrilor, politicii și culturii în această originală emisiune de comedie.

13 MAI 2019

Malibu Rescue – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII

Titlu localizat: Salvamarii din Malibu

După ce un lung șir de minciuni îl bagă în belele pe Tyler, el este forțat să se echipeze și să-și petreacă vara antrenându-se pentru un program de salvamari de elită.

14 MAI 2019

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: LAUGH-IN revine: Vedetele sărbătoresc

Starurile aduc un omagiu special spectacolului de comedie bazat pe scheciuri „Laugh-In” din anii ’60 și ’70.

16 MAI 2019

Good Sam – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Bunul samaritean

O jurnalistă sceptică încearcă să descopere identitatea și motivele unui bărbat care lasă prin New York genți cu bani pentru nevoiași.

17 MAI 2019

The Rain: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: The Rain: Sezonul 2

Blocați în zona în carantină, Simone și prietenii ei trebuie să găsească un leac pentru virusul purtat de Rasmus înainte ca acest să-l ucidă atât pe el, cât și pe restul omenirii.

 

White Gold: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Aur alb: Sezonul 2

După ce scapă de Walsh, problemele lui Vincent includ faptul că trebuie să răspundă în fața unui șef mafiot, precum și un nou rival, o persoană cu rolul de vânzător, care obține joburile cele mai bune.

 

It’s Bruno – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Dragul de Bruno

Această miniserie urmărește povestea unui bărbat și a iubitului său câine, Bruno, care hoinăresc pe străzile din Bushwick, Brooklyn.

 

Nailed It!: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: La fix!: Sezonul 3

Nicole și Jacques revin la jurizarea haosului din bucătăria plină de prăjituri în formă de păpușă, coapte pe jumătate și încântători clovni înfricoșători, dar comestibili.

 

Morir para contar – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cu povestea pe urmele morții

Căutând răspunsuri după un incident dramatic din 2012, cineastul Hernán Zin intervievează alți reporteri de război în legătură cu efectele muncii lor asupra vieții personale.

 

Maria – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Maria

Maria, soție și mama aparent obișnuită, își vede fiica și soțul omorâți de un cartel și pornește o cruntă răzbunare împotriva acestuia.

 

Well Intended Love – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste bine intenționată

O actriță de mâna a treia care suferă de leucemie se căsătorește în secret cu un director pentru a obține mai repede un transplant de măduvă și pentru a-și continua cariera.

 

See You Yesterday – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Ne vedem ieri

Doi adolescenți geniali vor să perfecționeze mașina timpului construită de ei pentru a se întoarce în timp și a împiedica o tragedie. Produs de Spike Lee.

 

Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Saverio Raimondo: Satirul vorbăreț

Comedianul și satiristul Saverio Raimondo încântă publicul milanez cu povești despre clipuri indecente, loviri ciudate, încăierări și multe altele.

 

1994: Limited Series – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: 1994

Înregistrări de arhivă și noi interviuri oferă o perspectivă asupra scenei politice din Mexic din 1994, anul marcat de asasinarea lu Luis Donaldo Colosio.

 

Chip & Potato – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII

Titlu localizat: Chip și Potato

O cățelușă adorabilă și prietena ei, șoricica, încep grădinița, cunosc noi membri ai familiei și devin parte din comunitate.

21 MAI 2019

Wanda Sykes: Not Normal – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Wanda Sykes: Nu e normal

Wanda Sykes: Nu e normal – Un nou program special de stand-up de la Wanda Sykes.

22 MAI 2019

Furie – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Furioasă

Când traficanții îi răpesc fiica din sat, Hai Phuong, dornică de răzbunare, revine în Saigon și la trecutul ei nelegiuit pentru a-i doborî pe răpitori.

23 MAI 2019

Slasher: Solstice – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Slasher: Solstițiu

La un an după prima crimă, în complex apare un nou cadavru, iar tensiunile dintre vecinii atât de diferiți cresc. Vor colabora sau vor mai fi și alte victime?

24 MAI 2019

High Seas (Alta Mar) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Mările nimănui

În anii ’40, morți misterioase pe un vas de lux călătorind din Spania la Rio de Janeiro dau în vileag secretele unor surori pasagere.

 

She’s Gotta Have It: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Nola Darling: Sezonul 2

Nola Darling se zbate să-și păstreze identitatea și visurile în relația cu cei trei iubiți în acest serial regizat și bazat pe filmul care l-a consacrat pe Spike Lee.

 

WHAT / IF – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Repercusiuni

În acest thriller neo-noir, doi tineri rămași fără bani acceptă o ofertă lucrativă, dar dubioasă din partea unei binefăcătoare enigmatice.

 

Joy – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Joy: Fericire furată

Aproape de stingerea datoriilor, o prostituată din Nigeria care lucrează în Austria pregătește o începătoare șovăitoare și evaluează riscurile drumului mai rapid către libertate.

 

Rim of the World – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Până la marginea lumii

Când tabăra lor este invadată de extratereștri, patru adolescenți neadaptați devin aliați neașteptați în încercarea de a salva lumea.

 

The Perfection – FILME NETFLIX

Titlu localizat: În căutarea perfecțiunii

În acest thriller abracadabrant, o violoncelistă celebră își reîntâlnește mentorii, care acum sunt acaparați de o nouă elevă talentată.

 

After Maria – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Orchard Beach: Visul portorican

Un scurtmetraj despre familii din Puerto Rico trăind ca refugiați la New York. Urmărește destinele unor oameni care vor să se integreze fără să-și piardă identitatea.

27 MAI 2019

Historical Roasts – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Roast-uri istorice

Legendarul comedian Jeff Ross găzduiește o emisiune în care ciuca bătăilor sunt personalități istorice.

30 MAI 2019

Chopsticks – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Chopsticks

O femeie talentată, dar nesigură trece printr-o schimbare când cere ajutorul unui escroc enigmatic pentru a-și recupera mașina de la un borfaș din Mumbai.

31 MAI 2019

How to Sell Drugs Online (Fast) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cum să vinzi droguri online (rapid)

Pentru a-și impresiona prietena, un adolescent cumințel începe să vândă droguri online, din camera sa, și devine unul dintre ei mai mari traficanți din Europa..

 

Bad Blood: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cu mâinile murdare: Sezonul 2

La cinci ani după moartea lui Vito Rizzuto, Declan Gardiner este regele traficului de droguri în Montreal. Însă un nou tip de mafioți italieni amenință orașul..

 

Playing with Fire (Jugar con fuego) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Jucându-se cu focul

Tânăr și atrăgător, Fabricio intră în viața a trei femei și schimbă radical viața acestor familii columbiene prospere, cu consecințe tragice și sângeroase.

 

Good Girls: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Fete cuminți: Sezonul 2

În sezonul doi din Fete cuminți, femeile trebuie să suporte consecințele comportamentului lor criminal. Nu totul merge conform planului.

 

Black Spot: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Zona neagră: Sezonul 2

Recuperarea maiorului Laurène Weiss ridică întrebări referitoare la circumstanțele neobișnuite în care a fost găsită și la modul în care a supraviețuit rănilor care ar fi ucis pe oricine.

 

When They See Us – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Prin ochii voștri

Creat, scris și regizat de Ava DuVernay, serialul dă în vileag eșecul sistemului judiciar american în cazul Celor Cinci din Central Park..

 

Always Be My Maybe – FILME NETFLIX

Titlu localizat: Poate pentru totdeauna

Toți credeau că Sasha și Marcus vor sfârși prin a fi un cuplu, doar ei înșiși nu. Când se reîntâlnesc după 15 ani, încep să se întrebe dacă nu cumva e o idee bună.

 

Killer Ratings – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Ratinguri mortale

Bazat pe povestea adevărată a unei vedete braziliene, care a ucis pentru a-și crește ratingul și și-a acoperit urmele cu ajutorul emisiunii lui.

URMEAZĂ ÎN MAI

The Mechanism: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Mecanismul: Sezonul 2

În ciuda schimbărilor de acasă și de la serviciu, Ruffo își reia lupta, urmărind un nou suspect corupt și traseul luării de mită prin sferele înalte ale lumii politice.

Titluri licențiate de Netflix în luna mai:

01 MAI 2019

DC’s Legends of Tomorrow: Season 4

Titlu localizat: DC’s Legends of Tomorrow: Sezonul 4

 

Bad Boys II

Titlu localizat: Băieți răi 2

 

The Curious Case of Benjamin Button

Titlu localizat: Strania poveste a lui Benjamin Button

 

Manchester by the Sea

Titlu localizat: Manchester by the Sea

 

A Dog’s Purpose

Titlu localizat: Câinele, adevăratul meu prieten

 

Peter Pan

Titlu localizat: Peter Pan

 

Weed the People

Titlu localizat: Marijuana ca medicament

 

Think Like a Man Too

Titlu localizat: Nebunie în Las Vegas

 

Gold

Titlu localizat: Goana după aur

 

Silence

Titlu localizat: Tăcere

07 MAI 2019

Men on a Mission: 2019

Titlu localizat: Men on a Mission: 2019

08 MAI 2019

DC’s Legends of Tomorrow: Season 4

Titlu localizat: DC’s Legends of Tomorrow: Sezonul 4

Ninja Assassin

Titlu localizat: Ninja Asasin

14 MAI 2019

Men on a Mission: 2019

Titlu localizat: Men on a Mission: 2019

15 MAI 2019

DC’s Legends of Tomorrow: Season 4

Titlu localizat: DC’s Legends of Tomorrow: Sezonul 4

 

Same Kind of Different as Me

Titlu localizat: Diferit, la fel ca mine

 

Blow

Titlu localizat: Visul alb

 

LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

Titlu localizat: Lego DC Super Hero Girls: Liceul răufăcătorilor

16 MAI 2019

The LEGO Ninjago Movie

Titlu localizat: Lego Ninjago – Filmul

 

Ali G Indahouse

Titlu localizat: Ali G Indahouse

 

About a Boy

Titlu localizat: Totul despre băieți

 

Flood: A River’s Rampage

Titlu localizat: Furia apei

 

The Unborn

Titlu localizat: Misterul gemenilor

 

The Flintstones

Titlu localizat: Familia Flintstone: Aventuri în Epoca de Piatră

 

Casper

Titlu localizat: Casper

 

Pitch Black

Titlu localizat: Întuneric total

20 MAI 2019

The Boss Baby

Titlu localizat: The Boss Baby: Cine-i şef acasă?

21 MAI 2019

Men on a Mission: 2019

Titlu localizat: Men on a Mission: 2019

22 MAI 2019

DC’s Legends of Tomorrow: Season 4

Titlu localizat: DC’s Legends of Tomorrow: Sezonul 4

An Inconvenient Sequel: Truth to Power

Titlu localizat: O continuare incomodă: putere și adevăr

 

The Island

Titlu localizat: Insula

29 MAI 2019

Geostorm

Titlu localizat: Geostorm: Pericol Global

EPISOADE NOI ÎN MAI

The Blacklist: Season 6

Titlu localizat: The Blacklist: Sezonul 6Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…