Home Grile POSTURI Toate noutățile Netflix în luna august. De la noile sezoane Mindhunter, Glow și Cable Girls, la Inglorious Basterds sau The Incredible Hulk

Toate noutățile Netflix în luna august. De la noile sezoane Mindhunter, Glow și Cable Girls, la Inglorious Basterds sau The Incredible Hulk

0
0

Ce filme și seriale noi aduce Netflix în luna august. De la filme și seriale originale, la titluri licențiate, platforma anunță zeci de titluri noi (sau vechi).

La capitolul originale, printre titlurile de menționat se numără sezonul al treilea din Glow (9 august), Cable Girls, sezonul 4 (9 august), serie nouă din Dear White People (3 august) și mult așteptatul sezon doi al Mindhunter (16 august).

Un titlu interesant de urmărit este serialul Better Than Us, un nou serial original Netflix, a cărui acțiune se petrece în viitor, în Moscova, unde roboții sunt la ordinea zilei. O familie își ia fără să știe un android ucigaș (Paulina Andreeva, „Metoda”) pentru dereticat.

Pe lângă originalele Netflix, platforma aduce și o serie de titluri licențiate, printre care și Inglorious Basterds, Psycho II, The Incredible Hulk, Vanity Fair, Atractie fatala, 8 Mile sau Mumia (cu Tom Cruise).

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare toate titlurile care intră pe Netflix în luna august, cu mențiunea că datele și titlurile se pot schimba:

NOU PE NETFLIX – August 2019 – Titluri Originale Netflix – România

02 AUGUST 2019

Ask the StoryBots: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ask the StoryBots: Sezonul 3

StoryBots așteaptă să răspundă la noi întrebări din partea copiilor curioși, pornind de la „De ce arată oamenii diferit?” și până la „De unde vine ciocolata?”.

 

02 AUGUST 2019

Basketball or Nothing – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Baschetul e totul

Echipa de baschet a liceului Chinle care e frecventat de Populația Navajo din Arizona vrea să câștige campionatul statal, oferind astfel un motiv de mândrie comunității izolate.

 

02 AUGUST 2019

Dear White People: Volume 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Dragi oameni albi: Volumul 3

În vreme ce studenții universității Winchester au parte de noi provocări originale și de oportunități romantice, un profesor carismatic tulbură viața din campus.

 

02 AUGUST 2019

Derry Girls: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Fetele din Derry: Sezonul 2

În sfârșit, vântul schimbării ar putea sosi și în Irlanda de Nord. Însă Erin și gașca ei au în continuare probleme la liceu, care nu par să dispară așa ușor.

 

02 AUGUST 2019

Otherhood – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mame și nu numai

Simțindu-se uitate de Ziua Mamei, trei bune prietene pleacă din suburbii și călătoresc spre New York pentru a le face o surpriză fiilor lor adulți.

 

02 AUGUST 2019

She-Ra and the Princesses of Power: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: She-Ra și prințesele puterii: Sezonul 3

Felintra și Adora călătoresc spre Pustiul stacojiu cautând izbăvire și răspunsuri, în vreme ce cercetările lui Hordak privind portalul pun în pericol realitatea Etheriei.

 

04 AUGUST 2019

Patriot Act with Hasan Minhaj: Volume 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Hasan Minhaj: Fii patriot! Volumul 4

În această emisiune duminicală de comedie, Hasan Minhaj prezintă știri și aspecte politice și culturale din toată lumea, delectându-ne cu stilul său incisiv și nuanțat.

 

05 AUGUST 2019

Enter the Anime – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: În lumea anime

Ce este anime? Un documentar alert caută să afle răspunsurile prin analize profunde, realizate de mințile de geniu ale acestui gen electrizant.

 

05 AUGUST 2019

No Good Nick: Part 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Secretul lui Nick: Sezonul 2

Gata să fie dată în vileag, Nick face eforturi și mai mari, încercând să fie mai rapidă și mai isteață pentru a remedia răul făcut de familia Thompson și pentru a-și elibera tatăl din pușcărie.

 

08 AUGUST 2019

Dollar – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Dolarul

Cu ceva reticență, Zeina, frumoasa asistentă a directorului, face echipă cu Tarek cel sigur pe sine pentru a urmări o bancnotă de 1 dolar care valorează un milion de dolari.

 

08 AUGUST 2019

Wu Assassins – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Asasinii Wu

Un bucătar modest din San Francisco devine ultimul dintr-o lungă linie de asasini aleși pentru a ține puterile Wu departe de mâinile nepotrivite.

 

09 AUGUST 2019

Cable Girls: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Centralistele: Sezonul 4

În timpul schimbărilor sociale din 1931, niște prieteni sunt implicați în misterul din jurul unei crime și trebuie să colaboreze pentru a-l rezolva, înainte ca unul dintre ei să fie condamnat la moarte.

 

09 AUGUST 2019

GLOW: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

În timp ce membrii găștii pornesc o serie de spectacole în strălucitorul Las Vegas, luptele pentru putere, tensiunea sexuală și prioritățile schimbătoare le amenință legătura. 

 

09 AUGUST 2019

Rocko’s Modern Life: Static Cling – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Viața modernă a lui Rocko: Atracție statică

După 20 de ani petrecuți în spațiu, Rocko revine în orașul dezvoltat tehnologic O-Town și preia misiunea de a face în așa fel încât show-ul lui preferat să fie din nou difuzat.

 

09 AUGUST 2019

Sintonia – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Trei adolescenți care locuiesc în aceeași favelă din São Paulo își urmează visele și rămân prieteni într-o lume a muzicii, drogurilor și religiei.

 

09 AUGUST 2019

Spirit Riding Free: Pony Tales – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Spirit: Cu sufletul liber: Povești

Descoperiți distracția și aventura din „Spirit: Cu sufletul liber” în acest univers de clipuri muzicale și minipovești, în care vă așteaptă Lucky alături de prietenii ei.

 

09 AUGUST 2019

The Family – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Familia: Fundamentalismul și politica americană

Jurnaliștii de investigație demască Frăția, o organizație creștină fundamentalistă care operează în tăcere pe coridoarele puterii din Washington, D.C.

 

09 AUGUST 2019

The InBESTigators – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Superdetectivii

Patru puști extrem de diferiți își deschid propria agenție de detectivi și creează un vlog despre aventurile lor, devenind prieteni la cataramă.

 

13 AUGUST 2019

Tiffany Haddish Presents: They Ready – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Tiffany Haddish prezintă: Sunt pregătite!

Tiffany Haddish prezintă șase comedieni în plină ascensiune care ne fac să râdem în reprize de câte jumătate de oră.

 

15 AUGUST 2019

Cannon Busters – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Un robot, un renegat și un senzațional Cadillac roz se alătură lui S.A.M., un optimist android al prieteniei, și pornesc în căutarea celui mai bun prieten al ei care a dispărut.

 

15 AUGUST 2019

Diagnosis – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Diagnostic

Într-un serial documentar bazat pe articolele ei din ziarul New York Times, dr. Lisa Sanders caută diagnostice pentru boli rare și misterioase.

 

15 AUGUST 2019

Whindersson Nunes: Adulto – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Whindersson Nunes: Adult

Vedeta braziliană de YouTube Whindersson Nunes își rememorează originile modeste printr-o serie de povești vesele și cântece neobișnuite.

 

16 AUGUST 2019

45 rpm – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: 45 de rotații pe minut

La începutul anilor 1960, un nou gen de muzică revoluționează tânăra generație. Povestea unui star rock, a oamenilor care i-au adus succesul și a casei de discuri Futura.

 

16 AUGUST 2019

Better Than Us – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Mai buni decât noi

În Moscova din viitorul apropiat, unde roboții sunt la ordinea zilei, o familie își ia fără să știe un android ucigaș (Paulina Andreeva, „Metoda”) pentru dereticat.

 

16 AUGUST 2019

Frontera verde – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Frontiera verde

O tânără detectivă din Bogotá este atrasă în junglă pentru a investiga uciderea a patru femei. Acolo, ea își descoperă adevăratele origini, pe lângă magie și naziști.

 

16 AUGUST 2019

Invader Zim: Enter the Florpus – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Invadatorul Zim: Portalul magic

Atunci când Zim reapare brusc pentru a începe a doua etapă a planului malefic de a cuceri Pământul, Dib, vechiul lui inamic, își propune să îl demaște o dată pentru totdeauna.

 

16 AUGUST 2019

MINDHUNTER: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: MINDHUNTER: Sezonul 2

Instinctele extraordinare ale Unității de Științe Comportamentale trec de la teorie la practică, atunci când FBI-ul se alătură urmăririi unui criminal în serie care ucide copii.

 

16 AUGUST 2019

Sextuplets – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Sextupleți

Un bărbat află că are cinci frați gemeni și pornește în căutarea lor. Cu Marlon Wayans în… cam toate rolurile.

 

16 AUGUST 2019

Super Monsters Back to School – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Supermonstruleții: Înapoi la școală

Vida începe școala în Pitchfork Pines, iar supermonstruleții își ajută prietena să se adapteze la tot ce-i nou și diferit.

 

16 AUGUST 2019

The Little Switzerland – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mica Elveție

Descoperirea mormântului fiului lui William Tell într-un oraș din Țara Bascilor îi determină pe cetățenii acestuia să solicite anexarea la Confederația Elvețiană.

 

16 AUGUST 2019

Victim Number 8 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: A opta victimă

Un atac terorist din Bilbao ucide șapte persoane și distruge atât viața persoanei suspectate, cât și a celor din jurul său, iar încrederea devine un concept utopic.

 

16 AUGUST 2019

QB1: Beyond the Lights: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: QB1: În afara terenului: Sezonul 3 

Spencer Rattler, Lance LeGendre și Nik Scalzo, trei fotbaliști fenomenali pregătiți să devină celebri, trăiesc ultimul lor sezon din cariera lor de liceeni.

 

20 AUGUST 2019

Simon Amstell: Set Free – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Simon Amstell: Eliberare

Un nou program special de stand-up cu Simon Amstell. Comedianul ne povestește cu sinceritate despre nevroze, relații, cum i-a spus tatălui său că e gay și multe altele.

 

21 AUGUST 2019

American Factory – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Fabrica americană

Acest documentar prezintă conflictul dintre proprietarii chinezi și angajații americani la o fabrică din Ohio. De la compania de producție a soților Obama.

 

21 AUGUST 2019

Hyperdrive – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Piloții de curse stradale din întreaga lume își testează limitele în mașini personalizate, pe una dintre cele mai mari și mai tari piste cu obstacole construite vreodată.

 

22 AUGUST 2019

Love Alarm – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Alarmă de dragoste

Într-o lume în care o aplicație anunță oamenii dacă cineva din zonă este atras de ei, Kim Jojo trăiește prima iubire în timp ce încearcă să facă față problemelor personale.

 

23 AUGUST 2019

El Pepe: Una vida suprema – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: El Pepe: O viață supremă

Documentarul îl are în prim-plan pe José „Pepe” Mujica, fost prizonier politic devenit președinte al Uruguayului, care discută despre viața, idealurile și viitorul său.

 

23 AUGUST 2019

HERO MASK: Part II – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Masca de erou: Partea 2

Fiica unui fost om de știință din cadrul corporației LIVE ar putea deține cheia pentru a dezvălui crimele acestuia, dacă James reușește să o țină în viață și SSC-ul reușește să scape de noul director.

 

23 AUGUST 2019

Rust Valley Restorers – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Restauratorii din Rust Valley

Mike Hall, un pasionat de mașini de modă veche, Avery, amicul lui, precum și fiul său Connor fac mari eforturi pentru a restaura mașini retro, sperând să obțină profit.

 

27 AUGUST 2019

Million Pound Menu: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cină de milioane: Sezonul 2

O nouă serie de antreprenori din domeniul gastronomic, hotărâți să-și deschidă propriile restaurante prezintă idei delicioase unui grup de investitori dificili.

 

28 AUGUST 2019

Droppin’ Cash: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: La spart bani: Los Angeles: Sezonul 2

De la începuturi în penurie la distracție fără limite: aceste celebrități și formatori de opinie ne spun cum au ajuns unde sunt acum și cam cât costă fericirea.

 

29 AUGUST 2019

Falling Inn Love – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Hanul cu noroc

Dragostea și renovarea fac echipă atunci când o directoare (Christina Milian) câștigă un han lipsit de farmec în Noua Zeelandă. Să intre în scenă un constructor chipeș…

 

29 AUGUST 2019

Kardec – FILM NETFLIX

Un film biografic despre Allan Kardec, fondatorul spiritismului, regizat de Wagner Assis („Our home”, Fox, 2010).

 

29 AUGUST 2019

Workin’ Moms: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Mami merge și la muncă: Sezonul 3

În vreme ce Kate se adaptează noului ei standard normal, Anne își redirecționează furia, Frankie își găsește ritmul profesional, iar Jenny încearcă să fie o mamă mai bună.

 

30 AUGUST 2019

13 Commandments – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: 13 porunci

În plină nebunie mediatică, doi detectivi belgieni urmăresc un criminal în serie care se inspiră din cele zece porunci și este hotărât să facă spectacol.

 

30 AUGUST 2019

CAROLE & TUESDAY – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Carole și Tuesday

Carole o întâlnește pe fata bogată Tuesday și fiecare realizează că și-a găsit partenera muzicală de care avea nevoie. Împreună ar putea reuși.

 

30 AUGUST 2019

La Grande Classe – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Înapoi la școală

Doi prieteni revin în orașul natal la reuniunea școlii, sperând să îi înfrunte pe cei care i-au terorizat și să le revadă pe fetele de care le-a plăcut în adolescență.

 

30 AUGUST 2019

Mighty Little Bheem: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Micuțul Bheem: Sezonul 2

Vino alături de Bheem pentru un nou sezon de isprăvi și aventuri vesele, în care scapă de pericole și își face prieteni în cele mai neașteptate locuri.

 

30 AUGUST 2019

Styling Hollywood – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Stiliștii din Hollywood

Jason Bolden, stilist și designer de interior, și soțul său, Adair Curtis de la JSN Studio, aduc magia pentru celebritățile de top atât pe covorul roșu, cât și acasă.

 

30 AUGUST 2019

The A List – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Matca

Dragoste, rivalitate și mistere șocante copleșesc un grup de tineri aflați în tabără pe o insulă izolată. Un thriller întunecat, cu elemente supranaturale.

 

30 AUGUST 2019

The Dark Crystal: Age of Resistance – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cristalul întunecat: Epoca rezistenței

În acest prolog al clasicului film fantastic, trei tineri gelflingi pun la cale o revoltă împotriva unui împărat tiranic atunci când un secret cumplit iese la iveală.

 

30 AUGUST 2019

True and the Rainbow Kingdom: Wild Wild Yetis – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: True și Regatul Curcubeului: Yeti săbatici

Dorințele prind viață în prezența acestor două personaje. N-ai ce să faci, la asta se pricep cel mai bine!

 

ÎN AUGUST

Sacred Games: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Jocuri Sacre: Sezonul 2

Datorită unei vechi legături, un polițist onest ia urma unui mafiot, însă avertismentul misterios al acestuia îl convinge că trebuie să salveze Mumbaiul de la dezastru.

 

NOU PE NETFLIX – August 2019 Titluri licențiate – România

01 AUGUST 2019

A Certain Magical Index

Titlu localizat: Magica Index

 

A Certain Magical Index II

Titlu localizat: Magica Index II

 

A Certain Magin Index: The Movie – The Miracle of Endymion

Titlu localizat: Magica Index: Miracolul din Endymion

 

A Certain Scientific Railgun

 

A Certain Scientific Railgun S

 

A Certain Scientific Railgun OVA

 

BLACK LAGOON: Season 1

Titlu localizat: BLACK LAGOON: Sezonul 1

 

BLACK LAGOON: Season 2

Titlu localizat: BLACK LAGOON: Sezonul 2

 

Black Lagoon: Roberta’s Blood Trail

 

Fatal Attraction

Titlu localizat: Atracție fatală

 

Four Brothers

Titlu localizat: Patru frați

 

Hitch

Titlu localizat: Consilier în amor

 

Stardust

Titlu localizat: Pulbere de stele

 

S.W.A.T.

Titlu localizat: S.W.A.T. Trupe de Elită

 

The Interview

Titlu localizat: Interviul

 

This is the End

Titlu localizat: A venit sfârșitu’!

 

When They Cry

Titlu localizat: Misterul din Hinamazawa

06 AUGUST 2019

Men on a Mission: 2019

Titlu localizat: Bărbați în misiune: 2019

 

10 AUGUST 2019

Father Figures

Titlu localizat: Bastarzii

 

11 AUGUST 2019

The Mummy

Titlu localizat: Mumia

 

13 AUGUST 2019

Men on a Mission: 2019

Titlu localizat: Bărbați în misiune: 2019

15 AUGUST 2019

Into the Wild

Titlu localizat: În sălbăticie

 

Tropic Thunder

Titlu localizat: Furtună tropicală

16 AUGUST 2019

8 Mile

Titlu localizat: 8 Mile

 

Along Came Polly

Titlu localizat: Surpriză: vine Polly!

 

American Gangster

Titlu localizat: Gangster American

 

American Pie Presents: Beta House

Titlu localizat: Plăcinta americană: Frăția Beta

 

Fighting

Titlu localizat: Luptător de stradă

 

Forgetting Sarah Marshall

Titlu localizat: Înșelat de Sarah Marshall

 

Funny People

Titlu localizat: Tipi simpatici

 

Hellboy II: The Golden Army

Titlu localizat: Hellboy II: Armata de Aur

 

Hot Fuzz

Titlu localizat: Polițist meseriaș

 

Iceman

Titlu localizat: Războinicul de gheață

 

Ingrourious Basterds

Titlu localizat: Ticăloși fără glorie

 

It’s Kind of a Funny Story

Titlu localizat: Spitalul de nebuni

 

Nanny McPhee

Titlu localizat: Dădaca McPhee

 

Nighthawks

Titlu localizat: Șoimi în noapte

 

Psycho II

Titlu localizat: Psihoza II

 

Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Titlu localizat: Tad, Exploratorul pierdut și secretul Regelui Midas

 

The Chronicles of Riddick

Titlu localizat: Riddick: Bătălia începe

 

The Holiday

Titlu localizat: Vacanța

 

The Incredible Hulk

Titlu localizat: Incredibilul Hulk

 

Vanity Fair

Titlu localizat: Bâlciul deșertăciunilor

 

What Dreams May Come

Titlu localizat: O iubire fără sfârșit

18 AUGUST 2019

Dinotrux: Season 3

Titlu localizat: Dinoconstructorii: Sezonul 3

 

Dinotrux: Season 4

Titlu localizat: Dinoconstructorii: Sezonul 4

 

Dinotrux: Season 5

Titlu localizat: Dinoconstructorii: Sezonul 5

20 AUGUST 2019

Men on a Mission: 2019

Titlu localizat: Bărbați în misiune: 2019Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…