Home Grile POSTURI Noutățile în februarie la AXN: Sezoane noi Unde dai și unde crapă și Goana după aur

Noutățile în februarie la AXN: Sezoane noi Unde dai și unde crapă și Goana după aur

0
0
SNATCH

AXN și AXN Black vor avea trei premiere în luna februarie. Serialul Goana după aur și un sezon nou din Unde dai și unde crapă sunt noutățile lunii următoare.

Goana după aur (Guyane) – AXN

Data premierei: luni, 11 februarie, ora 23:00

Serialul de origine franceză îl are în mijlocul acțiunii pe Vincent, un tânăr care studiază geologia, pleacă într-un internship la o mină de aur, în Guyana Franceză. Sub aripa protectoare a baronului local Antoine Serra, care îl învață totul despre afacerile cu metalul prețios, Vincent face niște alegeri greșite, care îl poartă în lumea traficului cu aur.

Lucrurile se complică și mai mult, când tânărul student descoperă că mitica mină Sarah Bernhard nu este o legendă. Jungla din Guyana este o lume aparte, unde oameni de afaceri, escroci, geologi și soldați conviețuiesc, unde oamenii ucid sau sunt uciși pentru câteva grame din prețiosul metal.

 

Unde dai și unde crapă/Snatch (sezonul doi) – AXN Black

Data premierei: luni, 11 februarie, ora 23:00, de luni până vineri

Inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Richie și lansat în 2000, “Unde dai și unde crapă/ Snatch” spune povestea unui grup de tineri pungași. Sezonul doi îi găsește pe protagoniștii găștii Hill în însorita Spanie, bucurându-se de o bine meritată vacanță. Însă totul se transformă rapid într-o nouă cursă contra-cronometru pentru a-și proteja averea, dar și viața. Acțiunea sezonului doi are loc într-un orășel de pe coastă, unde Charlie Cavendish Scott, alături de prietenii săi, fuge de cel mai mare mafiot local.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…