Home Grile POSTURI Noutățile lunii aprilie pe HBO și HBO GO. Sezoane noi din Povestea Slujitoarei și Fargo. Dar și Friends și un maraton Game of Thrones

Noutățile lunii aprilie pe HBO și HBO GO. Sezoane noi din Povestea Slujitoarei și Fargo. Dar și Friends și un maraton Game of Thrones

0
0

Luna aprilie aduce seriale cu greutate pe HBO și pe platforma HBO GO. Încă din prima zi a lunii, HBO GO va avea disponibil sezonul 4 al serialului Fargo.

Tot la capitoul titluri importante, pe HBO GO are premiera, din 29 aprilie, cel de-al patrulea sezon al serialului-fenomen Povestea Slujitoarei.

Fanii actriței Kate Winslet o pot vedea într-un nou serial dramatic care are premiera luna aceasta pe HBO. Este vorba despre „Crima din Easttown” și va avea premiera pe 19 aprilie pe HBO și HBO GO.

Faimosul serial de comedie Friends are, din această lună, „casă nouă”. După ce în ultimii ani a fost găzduit de platforma Netflix, serialul intră din 15 aprilie pe HBO GO, cu toate sezoanele.

Un serial inedit vine luna asta pe HBO GO. A world of calm, un program în care voci celebre narează o serie de imagini spectaculoase din întreaga lume. Totul în numele relaxării.

Printre celelbritățile care vor nara serialul documentar se numără Mahershala Ali, Priyanka Chopra, Idris Elba, Oscar Isaac, Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Lucy Liu, Cillian Murphy, Keanu Reeves și Kate Winslet.

Dacă vă era dor de Urzeala Tronurilor, HBO 3 face un maraton cu toate cele opt sezoane ale serialului. Când? În perioada 19 – 25 aprilie.

PaginadeSeriale prezintă în continuare noutățile lunii aprilie pe HBO GO, HBO și HBO 3:

HBO GO

FARGO – IVDin 1 aprilie (toate episoadele)

Sezonul 4 din „Fargo”, a cărui acțiune are loc în Kansas City, în 1950, prezintă două sindicate infracționale care se luptă pentru o bucată din visul american și au făcut pace.

Împreună, ele încearcă să controleze o economie alternativă a exploatării, corupției și drogurilor. Ca să-și cimenteze armistițiul, Loy Cannon, capul familiei infracționale afro-americane, îl dă pe fiul lui cel mic, Satchel, dușmanului său, Donatello Fadda, capul mafiei italiene.

Donatello îl dă la schimb pe fiul cel mic, Zero, lui Loy. Întrepătrunse în această poveste despre imigrație, asimilare și putere sunt poveștile lui Josto Fadda, moștenitorul impulsiv al familiei criminale Fadda, Rabbi Milligan, fiul adoptat al lui Donatello, detectivul Odis Weff, Oraetta Mayflower și șeriful Dick „Deafy” Wickware.

KNUTBY: I BLIND TRO/ CREDE, ASCULTĂ, UCIDEDin 4 aprilie, toate episoadele

Într-o noapte friguroasă din ianuarie 2004, satul Knutby din Suedia a fost zguduit de focuri de armă. O tânără a fost ucisă și vecinul ei a suferit mai multe răni.

Comunitatea penticostală din acel sat a captat atenția întregii lumi, iar cazul a devenit o senzație internațională.

În acest serial documentar, jurnaliștii Martin Johnson și Anton Berg, împreună cu regizorul Henrik Georgsson („The Bridge”), încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu adevărat în satul Knutby. Jurnaliștii cercetează noi unghiuri ale cazului, accesând materiale care nu au fost dezvăluite până acum, și au interviuri exclusive cu oameni care vorbesc după ani de tăcere.

FRIENDS/PRIETENII TĂIDin 15 aprilie, toate sezoanele

Unul dintre cele mai populare seriale din întreaga lume, această comedie isteață și sofisticată oferă o perspectivă amuzantă asupra anxietăților prieteniei, carierelor și vieții amoroase a șase prieteni apropiați care locuiesc în New York.

A WORLD OF CALM/ CALMDin 12 aprilie

Experimentează un nou tip de serial TV, care combină imagini hipnotizante cu vocile unor vedete de top, printre care se numără Mahershala Ali, Priyanka Chopra, Idris Elba, Oscar Isaac, Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Lucy Liu, Cillian Murphy, Keanu Reeves și Kate Winslet.

Un antidot rapid pentru viața modernă, episoadele de câte o jumătate de oră poartă publicul într-o călătorie vizuală captivantă în altă lume.

WELCOME TO UTMARK/ BINE AȚI VENIT ÎN UTMARK!Din 18 aprilie, toate episoadele

Toată lumea cunoaște pe toată lumea în acest colț izolat din Nord. Dar elementele din Utmark sunt stranii și sălbatice, iar străinii nu se descurcă mereu.

Când o profesoară optimistă își face apariția, ea visează la un nou început. Dar, în scurt timp, va afla că singura persoană care se poartă cât de cât matur în acest oraș e o fetiță de 12 ani.

Prin personajele incredibile din Utmark, serialul e despre găsirea propriului loc: fie că e vorba de regăsire după ce ai fost părăsit sau maturizare, fie că e vorba să mergi mai departe după moartea unei persoane iubite sau pur și simplu să-ți scoți sufletul soțului tău mort din corp printr-un exorcism.

Totul se reduce la acceptarea provocărilor pe care ți le aruncă viața și prezentarea acelor aspecte care ne fac umani: iubire, moarte și travesti.

A BLACK LADY SKETCH SHOW/ BLACK LADY SKETCH – IIDin 24 aprilie

„Black Lady Sketch” este un serial narativ a cărui acțiune se petrece într-o realitate magică, plină de personaje dinamice și amuzante și vedete invitate. Serialul prezintă schițe interpretate de o distribuție de comediante de culoare.

HBO

THE NEVERSDin 12 aprilie, în fiecare luni, de la ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Noul serial HBO, a cărui acțiune are loc în Londra victoriană, îi prezintă pe „Cei Atinși”, un grup de oameni, majoritatea femei, care au obținut în mod misterios abilități magice. Ei trebuie să-și găsească locul într-o societate rigidă.

WIR KINDER VOM BAHNHOF ZOO/ NOI, COPIII DIN BAHNHOF ZOO

Din 13 aprilie, în fiecare marți, de la ora 20:45 (disponibil deja pe HBO GO)

O dramă provocatoare, care urmărește poveștile a șase adolescenți care își caută locul în lume, în mijlocul unui Berlin atemporal. În centrul grupului se află Christiane, a cărei viață este dată peste cap de despărțirea părinților ei.

MARE OF EASTTOWN/ CRIMA DIN EASTTOWN

Din 19 aprilie, în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO)

Un detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania investighează o crimă în timp ce viața ei se destramă. Serialul explorează partea întunecată a unei comunități și examinează modul în care familia și tragediile din trecut pot defini prezentul.

THE HANDMAID’S TALE/ POVESTEA SLUJITOAREI – IV

Din 30 aprilie, un episod în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO din 29 aprilie 3 episoade, apoi un episod pe săptămână)

„Povestea slujitoarei” este povestea unei societăți totalitare distopice, Gilead, care a fost în trecut Statele Unite. Locul se confruntă cu o rată a nașterii în scădere și e condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca proprietate. Fiind una dintre ultimele femei fertile rămase, Offred e o Slujitoare, una din castele de femei forțate în robie sexuală în încercarea de a repopula o lume devastată. Offred navighează între Comandanți, soțiile lor, Marthele domestice și colegele ei Slujitoare.

HBO 3

BATWOMAN – II

Din 7 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 21:50 (disponibil deja pe HBO GO)

La trei ani după ce justițiarul din Gotham City, Batman, și filantropistul miliardar Bruce Wayne au dispărut, Kate Kane, verișoara lui Bruce, se hotărăște să-și înfrunte demonii protejând străzile ca Batwoman.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

 • 3 aprilie – Povestea slujitoarei, de la ora 20:00
 • 10 aprilie  – Povestea slujitoarei – II, de la ora 18:00
 • 17 aprilie – Povestea slujitoarei – III, de la ora 18:00
 • 27 martie – Bani negri (pentru zile albe), de la ora 20:00

Alte maratoane:

 • 19 aprilie – Urzeala tronurilor, de la 14:00
 • 20 aprilie – Urzeala tronurilor – II, de la 14:00
 • 21 aprilie – Urzeala tronurilor – III, de la 14:00
 • 22 aprilie – Urzeala tronurilor – IV, de la 14:00
 • 23 aprilie – Urzeala tronurilor – V, de la 14:00
 • 24 aprilie – Prietenii tăi (primele 10 episoade), de la ora 10:20; Urzeala tronurilor – VI, de la 14:00
 • 25 aprilie – Urzeala tronurilor – VII, de la 09:30, Urzeala tronurilor – VIII, de la ora 16:35


Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…