Home Grile POSTURI Notățile Disney+ în luna mai. Serialul Shardlake, filmat și în România, printre noutăți

Notățile Disney+ în luna mai. Serialul Shardlake, filmat și în România, printre noutăți

Comments Off on Notățile Disney+ în luna mai. Serialul Shardlake, filmat și în România, printre noutăți
0

Serviciul de streaming Disney+, casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, aduce o serie de titluri numai bune de urmărit.

Shardlake, serialul mult așteptat, filmat și în România, este disponibil de la începutul lunii. Cu acțiune plasată în anul 1536, această poveste cu crime și mister se bazează pe romanele istorice ale lui C.J. Sansom și îl prezintă pe avocatul Matthew Shardlake trimis să investigheze o moarte suspectă la mănăstirea izolată din Scarnsea.

Serialul The Kardashians revine cu sezonul 5 luna aceasta.

Luna mai la Disney+ este și despre muzică. Camden prezintă numeroase legende ale muzicii spunându-și poveștile despre cum acest loc special din Londra le-a impulsionat carierele. The Beach Boys oferă acces fără precedent la câțiva dintre cei mai îndrăgiți muzicieni din lume.  

Pentru cei mici, Sezonul 2 din animația Chip și Dale: Viață în Parc este disponibil începând din această lună.

Au premiera de asemenea episoade noi din sezon 3 al premiatului sitcom Școala Abbott.

STRĂINI CU TOȚIIALL OF US STRANGERS, din 24 aprilie

O poveste emoționantă despre dragoste, familie și fantomele trecutului nostru. Când Adam se întâlnește cu un vecin misterios, acesta îi trezește lucruri pe care le blocase de mult timp. În curând, este atras înapoi în casa copilăriei sale, unde părinții săi par să trăiască, la 30 de ani după ce au murit…

DOCTOR WHO – 11 mai

3 episoade noi, premieră săptămânală

Doctorul și Ruby Sunday, însoțitoarea lui, călătoresc în timp și spațiu, trăind aventuri ce pornesc din perioada Regenței din Anglia până în lumi din viitor sfâșiate de război. De-a lungul aventurilor lor cu TARDIS – o navă ce călătorește în timp, în forma unei cabine telefonice a poliției – cei doi întâlnesc prieteni incredibili și dușmani periculoși, printre care un monstru înfricoșător și cel mai puternic dușman al Doctorului de până acum.

SHARDLAKE, SERIAL ORIGINAL, din 1 mai

Este anul 1536. Viața avocatului Matthew Shardlake este dată peste cap când Thomas Cromwell îl trimite să investigheze o moarte suspectă la o mănăstire izolată din Scarnsea. Înșelătoria, minciunile și corupția sunt la ele acasă și curând devine clar că omorul nu este primul. Shardlake este atras într-o urzeală de amăgiri care îi pun în pericol nu doar integritatea, ci și viața. Captivanta poveste de mister are la bază îndrăgita serie de romane polițiste tudoriene a autorului CJ Sansom.

THE KARDASHIANS, Sezonul 5, sin 23 mai

Un episod nou pe săptămână

Credeai că viața nu poate fi mai intensă în familia Kardashian – Jenner? De la filmări pentru marele ecran la fericirea de a avea copii, familia continuă să sfideze toate așteptările. Camerele de luat vederi rămân aproape de Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie surprinzând dinamica controversată a surorilor, sub privirea vigilenta al mamei lor, Kris.

RAZBOIUL STELELOR: POVEȘTILE IMPERIULUI,  STAR WARS: TALES OF THE EMPIRE, din 4 mai

Pe parcursul a șase episoade, puteți urmări o călătorie în teribilul Imperiu Galactic văzut prin ochii a două războinice pe drumuri divergente, în ere diferite. După ce a pierdut totul, tânăra Morgan Elsbeth navighează în lumea imperială în plină expansiune în căutarea răzbunării, în timp ce fosta Jedi Barriss Offee face ce trebuie pentru a supraviețui într-o perioadă a schimbărilor rapide din galaxie. Alegerile pe care le vor face le vor defini destinele.

CAMDEN, SERIAL ORIGINAL, din luna mai

Plasat în inima lumii muzicale din Londra, Camden dezvăluie poveștile neștiute ale unor artiști faimoși din întreaga lume și cum acest colt al metropolei le-a influențat viața și cariera. Cu ajutorul arhivelor, al documentarelor și al interviurilor vom naviga prin istoria bogată a cartierului Camden. Vom asculta muzicieni renumiți retrăind viața de aici; de la primele recitaluri la concerte cu casa închisă, părțile bune și mai puțin bune ale nopților în oraș și tinerețea când descopereau muzica.

ȘCOALA ABBOTTABBOTT ELEMENTARY, Sezonul 3 (Prima parte), din 8 mai

O comedie a cărei acțiune umărește dinamica unui grup de profesori dedicați și pasionați – și o directoare ușor insensibilă – care navighează prin sistemul public de educație din Philadelphia. În ciuda barierelor pe care le întâmpină, sunt hotărâți să își ajute elevii să reușească în viață și, chiar dacă acești profesori incredibili sunt în inferioritate numerică și subfinanțați, iubesc ceea ce fac, deși nu le place atitudinea deloc ideală a districtului școlar în privința educației copiilor.

9-1-1, Sezonul 7, din 8 mai

Ryan Murphy, Brad Falchuk și Tim Minear reimaginează drama procedurală în producția „9-1-1”. Acest serial explorează experiențele intense ale primilor respondenți—polițiști, pompieri și dispeceri—care sunt aruncați în cele mai înspăimântătoare, șocante și palpitante situații.

Ei trebuie să găsească un echilibru între salvarea celor care se află în cea mai vulnerabilă stare și soluționarea problemelor din propria viață. Serialul este inspirat din experiențele reale și extrem de tensionate ale primilor respondenți, care se confruntă în mod regulat cu situații năucitoare, adesea imprevizibile, intense și totodată înălțătoare.

BALUL DE ABSOLVIREPROM DATES, din 3 mai

Filmul le urmărește pe cele mai bune prietene, Jess și Hannah, care au făcut un pact la 13 ani să aibă un bal de absolvire perfect.

În ciuda schimbărilor iminente pe care le va aduce facultatea în următorii patru ani, cele două sunt hotărâte să își onoreze pactul. Dar, cu doar 24 de ore înainte de marele eveniment, totul se destramă atunci când fiecare se desparte de partenerul său. Le rămâne o singură noapte pentru a-și găsi noi parteneri și a-și împlini fanteziile din școala generală.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…