Home Stiri Noi personaje aduc mai multă magie în universul The Sandman. Cine sunt actorii

Noi personaje aduc mai multă magie în universul The Sandman. Cine sunt actorii

Comments Off on Noi personaje aduc mai multă magie în universul The Sandman. Cine sunt actorii
0

Saga The Sandman revine în producție, pregătind noi episoade fanteziste inspirate din romanul grafic iconic al lui Neil Gaiman, care a debutat acum 35 de ani.

Netflix anunță noi actori și personaje pentru următorul sezon al serialului The Sandman:

„Săptămâna aceasta reluăm oficial producția pentru următoarea secvență de povești din The Sandman pentru Netflix,” a scris Gaiman într-o scrisoare adresată fanilor în noiembrie 2023. „Genialul showrunner Allan Heinberg și nenumăratele persoane din fața și din spatele camerelor construiesc ceva infinit de special și aduc aceste povești la viață într-un mod care odinioară ar fi fost de neimaginat.”

În ultimele aventuri din lumea viselor, magnificul lord al tărâmului, Morpheus alias Dream (interpretat de Tom Sturridge), și compania sa s-au confruntat cu o iminentă invazie a legiunilor infernale ale lui Lucifer (Gwendoline Christie). Acum, familia Endless se reunește cu noi membri ai distribuției.

Dezvoltată și produsă executiv de Heinberg, David S. Goyer și Gaiman (care a creat aceste personaje în benzile desenate originale DC Comics), primele 11 episoade ale seriei au debutat pe Netflix în 2022.

Iată numele care se alătură noului sezon The Sandman:

  • Ruairi O’Connor îl joacă pe ORPHEUS, poet, muzician și oracol, singurul copil al lui Dream și al muzei Calliope (ultima dată văzută în episodul 111 din The Sandman). Orpheus este un tânăr idealist, romantic, foarte asemănător tatălui său – până când e lovit de tragedie, fapt ce îi dezvăluie adevărata natură a iubirii.
  • Freddie Fox este LOKI, zeul haosului. Loki este un schimbător de forme fermecător și seducător. Cea mai inteligentă și periculoasă persoană din orice încăpere, Loki este complet irezistibil și nu trebuie niciodată să-i fie încredințată încrederea.
  • Clive Russell este ODIN, tatăl lui Thor și fratele de sânge al lui Loki. Este un aliat vechi de-ai lui Dream, dar este forțat să ia măsuri extreme în eforturile sale de a-l împiedica pe Ragnarök.
  • Laurence O’Fuarain este THOR, zeul furtunii. Cu ciocanul său Mjollnir, Thor este răstit, grosolan și condus în întregime de poftele sale – pentru mâncare și băutură, pentru luptă și pentru sex.
  • Ann Skelly este NUALA și Douglas Booth (he/him) este CLURACAN, emisari regali de la curtea Zânelor. Nuala și Cluracan sunt frați care sunt opuși din toate punctele de vedere. Nuala este responsabilă, empatică și principială. Cluracan este un vagabond impulsiv care trăiește pentru plăcere. Sunt în dezacord în legătură cu totul, cu excepția devotamentului lor unul față de celălalt.
  • Jack Gleeson este PUCK, un spiriduș malițios care servește drept bufon regelui Auberon al Zânelor. Puck este fascinat de muritori și nu se bucură de nimic mai mult decât să se joace cu ei pentru propriul său amuzament. El este, de asemenea, inspirația pentru Puck-ul lui Shakespeare din „Visul unei nopți de vară”.
  • India Moore este WANDA, șoferiță profesionistă și agentă de securitate pentru o firmă de turism exclusivă. Wanda se dovedește a fi un ghid indispensabil într-o călătorie nesfârșită pe drumul către lumea trezită.
  • Steve Coogan este vocea lui BARNABAS, companionul canin al fratelui risipitor al Eternilor. Barnabas este loial și iubitor, dar un critic sincer. Este cel mai bun prieten al omului și cel mai dur critic al acestuia.

Distribuția recurentă anunțată anterior: Tom Sturridge, Kirby, Mason Alexander Park, Donna Preston, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Jenna Coleman, Ferdinand Kingsley, Stephen Fry, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Vanesu Samunyai, și Razane Jammal.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…