Home Grile POSTURI Mamma Mia! O luăm de la capăt și Simpatizantul, printre titlurile de pe HBO Max. Ce poti să mai urmărești luna aceasta?

Mamma Mia! O luăm de la capăt și Simpatizantul, printre titlurile de pe HBO Max. Ce poti să mai urmărești luna aceasta?

Comments Off on Mamma Mia! O luăm de la capăt și Simpatizantul, printre titlurile de pe HBO Max. Ce poti să mai urmărești luna aceasta?
0

BO Max aduce peste 20 de filme, sezoane și producții noi pe platformă. La care, bineînțeles, se adaugă tot conținutul deja disponibil pe platformă, care poate fi urmărit la orice oră din zi sau din noapte.

Pe 21 mai, HBO Max va deveni Max, iar fiecare abonat va avea de două ori mai mult conținut de urmărit, dar și sport live.

Filme:

În aprilie, HBO Max a pregătit o listă de filme de neratat, iar aici sunt doar câteva: “Culoarea Purpurie” (“The Color Purple”), “Mamma Mia! O luăm de la capăt” (“Mamma Mia! Here We Go Again”), “Mamma Mia!”, “Defecte” (“Shortcomings”), “Când Harry a cunoscut-o pe Sally” (“When Harry Met Sally”), “Oblivion. Planeta uitată” (“Oblivion”), “Cazul Goldman” (“The Goldman Case”).

Pe 12 aprilie, HBO Max vă invită să descoperiți prietenia extraordinară dintre trei femei între care există o legătură indestructibilă, în „The Color Purple”. Această perspectivă nouă a filmului clasic e regizată de Blitz Bazawule și produsă de Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders și Quincy Jones. Filmul a fost lansat în 2023 în cinema, a câștigat 27 de premii și a avut peste 100 de nominalizări.

La 10 ani după premiera filmului „Mamma Mia!” sunteți invitați înapoi pe insula grecească Kalokairi în această continuare bazată pe cântecele trupei ABBA. Sophie e însărcinată și trebuie să-și asume niște riscuri. Actorii din primul film se întorc, alături de unii noi, precum Lily James și Andy Garcia. “Mamma Mia! O luăm de la capăt” (“Mamma Mia! Here We Go Again”) va fi pe HBO Max pe 26 aprilie.

Seriale:

Pe 15 aprilie va fi disponibil Simpatizantul (The Sympathizer). serialul urmărește un spion comunist jumătate francez, jumătate vietnamez în ultimele zile ale războiului din Vietnam și exilul său ulterior în SUA.

Pentru copii:

HBO Max aduce patru titluri noi pentru cei mici în luna aprilie! “Boss Baby: Afaceri de familie” (“The Boss Baby: Family Business”) vine pe 5 aprilie pe HBO Max. Au trecut 30 de ani, iar frații Templeton au crescut și s-au îndepărtat. Dar noul Boss Baby vrea să-i aducă din nou împreună ca să dezvăluie o conspirație sinistră. Oare Tim și Ted vor relua legătura de dragul misiunii?

Pe 13 aprilie, îl cunpoaștem pe “Chef Jack, un bucătar aventuros” (“Chef Jack – O Cozinheiro Aventureiro”). După ce strică o rețetă și reputația lui are de suferit, chef Jack încearcă să iasă pe primul loc într-o competiție culinară. Dar pentru asta trebuie să învețe să lucreze în echipă cu bucătarul începător Leonard.

Tot pentru copii, HBO Max mai aduce “Tiny Toons Looniversity” (27 aprilie) și “Patrula junglei: Turul lumii” (“Jungle Bunch 2”) – 20 aprilie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Animația muzicală Trolls revine cu Trolls Band Together pe SkyShowtime

Animația muzicală de succes Trolls Band Together, cu o distribuție care cuprinde numeroși …