Home Grile POSTURI DIVA a programat filme romantice în aprilie

DIVA a programat filme romantice în aprilie

Comments Off on DIVA a programat filme romantice în aprilie
0

DIVA a programat câte două filme romantice de primăvară. Festivalul de iubire al primăverii promite să umple inima telespectatorilor cu pasiune, speranță și planuri de vacanță pentru că acțiunea din filmele difuzate de DIVA are loc în peisaje de vis (precum Hawaii sau podgorii inundate de soare) și este spusă povestea unor personaje care descoperă perechea perfectă.

Ce filme se vor difuza la jumătatea lunii aprilie la DIVA?

13 aprilie, ora 16:00 – „Deserturi cu dragoste” („Baked with a Kiss”, 2022). Un strop de magie care dă greș și deserturi absolut delicioase formează rețeta dezastrului… sau a iubirii neașteptate, în acest film cu Ansley Gordon și Jonathan Stoddard în rolurile principale. Ea este Peyton Hilliard, proprietara patiseriei Peyton’s Pastries, unde vinde produse cu denumiri ca „Best Day Ever”, „Big Promotion” și „Bun in the Oven”, care par a fi magice și ajută clienții să-și îndeplinească visurile. El este Archer Brooks, cel mai dificil client al eroinei, care are o companie de organizare de evenimente, în oraș.

14 aprilie, ora 16:00 – „Dragostea în joc” („Hearts in the Game”, 2023). Hazel Miller (Erin Cahill) trebuie să-l ajute pe jucătorul de baseball Diego Vasquez (Marco Grazzini) să-și refacă imaginea, după ce acesta s-a blocat pe teren, la campionatul World Series. Partea proastă este că Diego este fostul ei iubit din liceu, care i-a dat papucii și i-a distrus inima. Deci sarcina se va dovedi a fi cea mai dificilă din cariera și din viața ei, mai ales după ce Hazel și Diego se întorc în orășelul lor din Ohio, pentru a repara traumele trecutului.

20 aprilie, ora 16:00 – „Potrivirea perfectă” („One Perfect Match”, 2023). În scenariu, renumita pețitoare Lucy Marks (Merritt Patterson) se îndrăgostește de noul ei client, afaceristul Finn Grayson (Joshua Sasse). Acesta este în căutarea perechii perfecte și este, la fel ca Lucy, un profesionist de succes, cu o viață personală inexistentă. În ciuda atracției pe care o simte, eroina îl cuplează pe Finn cu Molly (Charlotte Chimes).

28 aprilie, ora 16:00 – „Dragoste la podgorie” („Romance at the Vineyard”, 2023). Allee Balzerini (Susie Abromeit) se chinuie să mențină pe linia de plutire podgoria familiei sale, iar nou-apărutul Ethan Blake (Tim Ross) o ajută, deși nu e deloc cine pare a fi… Ethan este, de fapt, un reprezentant de vânzări care vrea să cumpere proprietatea.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Animația muzicală Trolls revine cu Trolls Band Together pe SkyShowtime

Animația muzicală de succes Trolls Band Together, cu o distribuție care cuprinde numeroși …