Home Stiri INTERVIU. Secretele din culisele revenirii „Polițistului din Beverly Hills”cu Jerry Bruckheimer

INTERVIU. Secretele din culisele revenirii „Polițistului din Beverly Hills”cu Jerry Bruckheimer

Comments Off on INTERVIU. Secretele din culisele revenirii „Polițistului din Beverly Hills”cu Jerry Bruckheimer
0

Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) se întoarce la datorie în Beverly Hills. Platforma Netflix readuce faimoasa serie de acțiune care a avut premiera în urmă cu 40 de ani. Beverly Hills Cop are premiera pe Netflix pe 3 iulie.

După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație.

Faimoasa producție de acțiune are în spate unul dintre legendele de la Hollywood în materie de producții Jerry Bruckheimer.

În lumea cinematografiei, puține nume rezonează la fel de puternic ca cel al lui Jerry Bruckheimer. Producător de filme legendare, Bruckheimer a reușit să aducă pe marile ecrane unele dintre cele mai iconice producții ale ultimelor decenii. FrancizeleTop Gun, Pirații din Caraibe și Băieți răi, Armageddon – Sfârșitul lumii?, Flashdance – Strălucirea dansului și Operațiunea Mogadishu sunt doar câteva dintre ele.

Cu un talent unic de a combina acțiunea cu emoția și comedia, Bruckheimer a transformat fiecare proiect într-un succes răsunător.

Cineastul nominalizat la Oscar, care a produs primele două filme din seria Polițistul din Beverly Hills, alături de regretatul său partener Don Simpson, a acceptat cu bucurie să reia colaborarea cu Eddie Murphy în Polițistul din Beverly Hills: Axel F.

Jerry Bruckheimer povestește într-un interviu, pus la dispoziția PaginadeSeriale de reprezentanții Netflix, despre alegerea lui Murphy pentru rolul lui Axel F. dar și alte detalii de culise.

Prezentăm interviul în continuare:

Vă amintiți ce anume ați văzut în Eddie la început, care v-a convins că este alegerea potrivită pentru rolul lui Axel Foley?

Jerry Bruckheimer: Este unic, are o perspectivă foarte interesantă asupra lumii din jur și creează comedie în orice situație s-ar afla. Cumva, reușește să găsească latura comică, ridicolul situației.

Este minunat și în rolurile dramatice, iar aici le combină și mai mult pe cele două, pentru că misiunea lui este să își ajute fiica. Este o poveste emoționantă. Motivul pentru care filmele noastre reușesc să impresioneze atunci când o fac se datorează laturii emoționale. La acțiune ne pricepem. Am făcut asta de nenumărate ori de-a lungul carierei mele, dar emoția este întotdeauna cheia. Cum aici emoția se împletește cu comedia și cu acțiunea de zile mari, cred că vom reuși să ajungem la inima publicului așa cum ne dorim.

Ce ne puteți spune despre experiența revenirii unora dintre actorii din filmul inițial alături de Eddie?

Jerry Bruckheimer: Când faci un film bazat pe unul anterior care a fost un real succes, vrei să readuci pe ecran acea magie, în special din punctul de vedere al distribuției. Din fericire, au acceptat să revină, ceea ce este minunat pentru franciză, pentru Eddie și pentru toți cei implicați.

Ați adus și câțiva actori noi în echipă, precum Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt și Taylour Paige. Care este contribuția lor?

Jerry Bruckheimer: Întotdeauna trebuie să aduci talente noi în filme, mai ales dacă este vorba despre continuări. În acest caz, avem două mari avantaje: succesul primului film și faptul că toată lumea își dorește să lucreze cu Eddie. Când te duci la un actor și îi spui că îl vrei în Polițistul din Beverly Hills alături de Eddie Murphy, de obicei, acceptă pe loc. Normal că îți dorești să aduci alături de el actori cât mai buni. Din fericire pentru noi, Kevin, Taylour și Joseph sunt niște actori excepționali.

Cum l-ați ales pe Mark Molloy ca regizor al filmului, având în vedere că acesta este primul său lungmetraj?

Jerry Bruckheimer: Mark are în portofoliu niște proiecte impresionante, în special niște reclame fabuloase pentru Apple. Suntem mereu în căutare de persoane cu perspective și viziuni unice. Reușește să surprindă atât suspansul scenelor cu răufăcători, cât și comedia. Înțelege emoția și are un anume stil vizual, ceea ce este foarte important pentru noi.

De ce considerați că publicul este pregătit să revină la Polițistul din Beverly Hills?

Jerry Bruckheimer: Îl adoră pe Eddie. Este un talent unic. Pur și simplu vrei să îl vezi pe ecran.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…