Home Grile POSTURI HBO GO în septembrie. Crescuți de lupi, serialul lunii. Jude Law, într-un nou serial.

HBO GO în septembrie. Crescuți de lupi, serialul lunii. Jude Law, într-un nou serial.

0
0
Raised By Wolves

Seriale SF, dramatice sau cu supereroi vin pe HBO și pe HBo GO în luna septembrie.

La început de septembrie, platforma HBO GO aduce un nou serial S.F – Raised By Wolves (Crescuți de Lupi), o producție ce poartă semnătura lui Ridley Scott, ce va debuta pe 4 septembrie.

Tot pe HBO GO, tot în septembrie, va debuta „Des”, o miniserie în trei părți care prezintă unul dintre cele mai faimoase cazuri din istoria criminalității britanice, acela al criminalului în serie Dennis Nilsen. Când? Din 15 septembrie.

Pe clascicul HBO îl puteți vedea pe Jude Law, într-o nouă miniserie, „A treia zi”, împărțită în două părți: Vara și Iarna.

PaginadeSeriale prezintă în continuare serialele noi aduse de HBO, HBO 3 și de platforma HBO GO:

HBO

THE THIRD DAY/ A TREIA ZI

Din 15 septembrie, în fiecare marți, de la ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Creată de Dennis Kelly și Felix Barrett, miniseria ”A treia zi” este împărțită în două părți: Vara și Iarna. Spusă pe parcursul a trei episoade, povestea din prima parte, ”Vara”, îl urmărește pe Jude Law în rolul lui Sam, un bărbat atras de o insulă misterioasă de pe coasta britanică, unde întâlnește un grup de localnici hotărâți să-și apere tradițiile cu orice preț.

Povestea din a doua parte, ”Iarna”, se petrece pe parcursul a trei episoade, iar Naomie Harris o interpretează pe Helen, o intrusă ambițioasă, care vine pe insulă în căutare de răspunsuri, însă sosirea ei nu face decât să precipite o bătălie capricioasă care să-i decidă soarta.

WE ARE WHO WE ARE/ NOI, CEI ADEVĂRAȚI

Din 15 septembrie, în fiecare marți, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO)

O poveste despre maturizare, despre doi copii americani care trăiesc într-o bază militară americană din Italia, serialul explorează prietenia, prima iubire, identitatea și prezintă toată euforia haotică și angoasa unui adolescent.

HBO 3

STARGIRL

Din 5 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19:05 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul o prezintă pe liceana Courtney Whitmore, care inspiră un grup neașteptat de eroi tineri să îi oprească pe răufăcătorii trecutului. Serialul reimaginează Stargirl și prima echipă de supereroi, Justice Society of America.

ROOM 104/ CAMERA 104 – IV

Din 11 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:30 (disponibil deja pe HBO GO)

Acțiunea serialului creat de Mark și Jay Duplass are loc într-o cameră de hotel, iar serialul spune povești diferite despre personajele care stau acolo.

OUR CARTOON PRESIDENT/ ANIMAȚIE LA CASA ALBĂ – III

Din 11 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Acest serial de comedie prezintă aventurile celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite, Donald Trump, și ale grupului său de consilieri și membri ai familiei.

RAMY

Din 11 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 22:30 (disponibil deja pe HBO GO)

Ramy – (Photo by: Barbara Nitke/Hulu)

Ramy este un tânăr aflat într-o călătorie spirituală. Serialul explorează ce înseamnă să fii prins între o comunitate musulmană care crede că viața este un test al moralității și o generație milenară care crede că viața nu are consecințe.

4 BLOCKS

Din 16 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul spune o poveste despre prietenie și familie, trădare și vinovăție într-un clan arab care trăiește în Berlin. În centrul poveștii este Ali ‘Toni’ Hamady, care vrea să-și lase în urmă viața de infractor, dar nu îi este atât de ușor.

PATRIA

Din 27 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00, 2 episoade, apoi un episod săptămânal (disponibil și pe HBO GO)

Conflictul bascilor din perspectiva a două familii, de-a lungul mai multor ani. Două femei care au crescut prietene: una este văduva unei victime a grupului terorist ETA, cealaltă mama unui tânăr care s-a alăturat ETA.

Maratoane – în fiecare sâmbătă la HBO 3:

  • 5 septembrie – Divizia de dezvoltare, de la ora 20:00
  • 12 septembrie – Debarcaderul – II, de la ora 20:00
  • 19 septembrie – Sirena – III, de la ora 20:00
  • 26 septembrie – Mrs. America, de la ora 20:00

HBO GO

MANIFEST/ DESTINAȚIA – II

Din 1 septembrie  (toate episoadele)

În această dramă plină de mister, un avion dispare în mod inexplicabil în timpul unui zbor transoceanic și reapare la 5 ani după ce a fost declarat dispărut. Deși pentru pasageri timpul a stat pe loc, pentru cei dragi au trecut ani de zile.

CONDOR/ CONDORUL – II

Din 4 septembrie (toate episoadele)

După moartea unchiului său Bob, Joe Turner este forțat să se întoarcă în comunitatea CIA din Virginia, ca să-l găsească pe trădătorul rus responsabil de moartea rudei sale și să-și înfrunte demonii trecutului.

RAISED BY WOLVES/ CRESCUȚI DE LUPI

Din 4 septembrie

Raised By Wolves

Un serial S.F. oferit de maestrul Ridley Scott, „Crescuți de lupi” prezintă doi androizi – Tatăl și Mama – care au sarcina de a crește copii umani pe o planetă virgină misterioasă. Pe măsură ce colonia de oameni înfloritoare este în pericol să fie distrusă de diferențele religioase, androizii descoperă că este o treabă primejdioasă și dificilă să controleze crezurile oamenilor.

BLINDSPOT/ AMNEZIA – V

Din 5 septembrie (toate episoadele)

Agentul FBI Kurt Weller este atras într-o conspirație complexă când o femeie misterioasă, care nu-și amintește trecutul, este găsită goală în Times Square. Corpul ei este acoperit cu tatuaje codate, inclusiv numele lui pe spatele ei.

ESCENARIO 0 (AKA. STAGE 0)/ SCENA 0

Din 13 septembrie (toate episoadele)

Cele mai bune piese spaniole contemporane sunt imortalizate de camera de filmat și prezentate ca o formă captivantă de ficțiune. Șase spectacole prestigioase și de succes sunt puse în valoare de talentele mai multor regizori inovatori și de cele mai noi tehnici de filmare.

DES

Din 15 septembrie (miniserie cu 3 episoade, un episod în fiecare zi)

„Des” este o dramă în trei părți care prezintă unul dintre cele mai faimoase cazuri din istoria criminalității britanice, acela al criminalului în serie Dennis Nilsen. Povestit din punctul de vedere a trei bărbați – Dennis Nilsen (David Tennant), inspectorul șef Peter Jay (Daniel Mays) și biograful Brian Masters (Jason Watkins) – serialul explorează consecințele personale și profesionale ale întâlnirii cu un bărbat ca Nilsen. Dennis Nilsen a ucis băieți și tineri în apartamentul lui între 1978 și 1983. Nu a fost descoperit vreme de 5 ani, iar doar atunci când inspectorul Peter Jay a fost chemat pe strada Cranley Gardens, nr. 23 pe 9 februarie 1983 pentru a investiga fragmente de țesut și os care înfundau canalizarea, polițiștii și-au dat seama că au de-a face cu un criminal în serie.

Filme noi pe HBO și HBO GO în sepembrie:

BAD BOYS FOR LIFE

Regia: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Cu: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton

Acțiune, S.U.A. 2020

Difuzări: 20, 21, 23, 24, 26

Marcus și Mike trebuie să se confrunte cu noi probleme – schimbări de carieră și criza vârstei mijlocii – în timp ce se alătură unei noi echipe de elită ca să-l aresteze pe Armando Armas, liderul unul cartel de droguri din Miami.

JOJO RABBIT

Regia: Taika Waititi

Cu: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Taika Waititi, Sam Rockwell

Dramă-comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 6, 7, 9, 10, 12, 24, 25

O satiră care urmărește un băiat singuratic a cărui viziune asupra lumii este dată peste cap atunci când descoperă că mama lui ascunde o tânără evreică.

ONWARD (2020) – TOT ÎNAINTE

Regia: Dan Scanlon

Animație, S.U.A. 2020

Difuzări: 13, 16, 17, 19

Doi frați, Ian și Barley, pornesc într-o călătorie magică pentru a putea să mai petreacă o zi alături de tatăl lor. Aventura lor este plină de hărți ciudate, obstacole dificile și descoperiri incredibile.

THE KITCHEN – BUCĂTĂRIA IADULUI

Regia: Andrea Berloff

Cu: Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss, Domhnall Gleeson, James Badge Dale

Acțiune, S.U.A. 2019

Difuzări: 12, 13, 18, 23, 24

Când soții lor mafioți sunt trimiși la închisoare, trei femei decid să continue afacerile soților și, în scurt timp, devin foarte puternice.

THE RHYTHM SECTION – RITMUL RĂZBUNĂRII

Regia: Reed Morano

Cu: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown, Max Casella, Daniel Mays

Thriller, Marea Britanie 2019

Difuzări: 19, 20, 25

Stephanie este o femeie obișnuită a cărei viață este distrusă după ce familia îi este ucisă într-un accident de avion. Când descoperă că prăbușirea a fost un atac terorist, ea vrea să se răzbune.

A RAINY DAY IN NEW YORK – O ZI PLOIOASĂ ÎN NEW YORK

Regia: Woody Allen

Cu: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Liev Schreiber, Jude Law

Comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 5, 6, 11, 27, 28

Filmul urmărește aventurile romantice ale studentului Gatsby care se duce acasă pentru un weekend și încearcă să se apropie și mai mult de iubita lui Ashleigh care este în oraș ca să intervieveze un regizor faimos.

COMRADE DRAKULICH – TOVARĂȘUL DRACULICI

Regia: Márk Bodzsár

Cu: Ervin Nagy, Zsolt Nagy, Lili Walters, Roland Rába, Szabolcs Thuróczy

Comedie, Ungaria 2019

Difuzări: 10, 11

Vampirii sunt printre noi. Dar nu trebuie să ne îngrijorăm: poliția secretă îi urmărește și au toate ingredientele necesare ca să-i prindă.

JUDY

Regia: Rupert Goold

Cu: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Rufus Sewell, Michael Gambon

Dramă, Marea Britanie 2019

Difuzări: 27, 28, 30

La 30 de ani după ce a jucat în “Vrăjitorul din Oz”, iubita actriță și cântăreață Judy Garland vine la Londra pentru un turneu cu casa de bilete închisă la Talk of the Town. În același timp, ea începe o poveste de dragoste cu muzicianul Mickey Deans.

PLAYING WITH FIRE – SE-NCINGE TREABA!

Regia: Andy Fickman

Cu: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Brianna Hildebrand, Dennis Haysbert

Comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 12, 22, 30

Când Jake Carson și echipa lui de pompieri salvează trei copii, își dau seama rapid că nicio instruire nu i-ar fi putut pregăti pentru cea mai provocatoare slujbă: îngrijirea copiilor.

THE GRUDGE (2020) – BLESTEMUL

Regia: Nicolas Pesce

Cu: Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye

Horror, S.U.A. 2020

Difuzări: 11, 20, 21

După ce o mamă își ucide familia în propria casă, o polițistă încearcă să investigheze și să rezolve cazul. În scurt timp, descoperă că o fantomă răzbunătoare a blestemat locuința.

MY NIGHTMARE LANDLORD – UN PROPRIETAR DE COȘMAR

Regia: Dylan Vox

Cu: Caroline Harris, Ignacyo Matynia, Sinéad D’arcy, Spencer Belko, Andre Boyer

Thriller, S.U.A. 2020

Difuzări: 4, 16

Când Lydia se mută într-un apartament nou după ce se desparte de iubit, ea se trezește singură și izolată. Proprietarul apartamentului este fermecător, dar în curând dezvoltă o obsesie nesănătoasă față de ea.

THE COLLINI CASE – CAZUL COLLINI

Regia: Marco Kreuzpaintner

Cu: Elyas M’Barek, Alexandra Maria Lara, Franco Nero, Heiner Lauterbach, Manfred Zapatka

Dramă, Germania 2019

Difuzări: 18, 28

Avocatul Caspar Leinen pare prins în capcană atunci când este numit din oficiu să apere un suspect într-un caz de crimă. Dar începe să descopere unul dintre cele mai mari scandaluri legale din istorie.

THE WRONG TUTORE – O PROFESOARĂ NEPOTRIVITĂ

Regia: David DeCoteau

Cu: Vivica A. Fox, Nate Wyatt, Li Eubanks, Ivy Matheson, Jason-Shane Scott

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 3, 4, 13

Când atletul Eric are nevoie de ajutor cu temele, Emily o convinge pe mama lui Eric că poate face mediații cu el, dar ea are alte motive pentru care dorește să-l ajute.

A.C.O.D. – SINDROMUL POST-DIVORȚ

Regia: Stuart Zicherman

Cu: Adam Scott, Richard Jenkins, Catherine O’Hara, Amy Poehler, Mary Elizabeth Winstead

Comedie, S.U.A. 2013

Difuzări: 17, 18, 27

Carter e un bărbat care aparent s-a adaptat bine după divorțul părinților săi. Acum are o carieră de succes și o prietenă care îl susține. Dar când fratele lui mai mic se logodește, Carter trebuie să se descurce cu părinții lui care nu se înțeleg deloc.

ANCHORMAN: THE LEGEND OF RON BURGUNDY – UN ȘTIRIST LEGENDAR

Regia: Adam McKay

Cu: Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell, David Koechner

Comedie, S.U.A. 2004

Difuzări: 19, 20, 30

Ron Burgundy este cel mai cunoscut prezentator de știri din San Diego din anii 1970, dar asta se va schimba când o nouă angajată ambițioasă își face apariția în biroul lui.

ANCHORMAN 2: THE LEGEND CONTINUES – UN ȘTIRIST LEGENDAR 2

Regia: Adam McKay

Cu: Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd, David Koechner, Christina Applegate

Comedie, S.U.A. 2013

Difuzări: 26, 27, 30

Ron Burgundy, cel mai bun prezentator de știri din San Diego, se întoarce la pupitrul știrilor. După ce-și pierde slujba în fața soției și colegei sale, Veronica, Ron își adună echipa și se luptă cu un nou rival.

THE MAN FROM U.N.C.L.E. – AGENTUL DE LA U.N.C.L.E.

Regia: Guy Ritchie

Cu: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Hugh Grant

Acțiune, S.U.A. 2015

Difuzări: 26, 27

La începutul anilor 1960, doi agenți, unul de la CIA și celălalt de la KGB, participă la o misiune comună: ei trebuie să distrugă o organizație criminală care vrea să destabilizeze echilibrul fragil al puterii folosind arme nucleare.

THE UGLY TRUTH – ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ

Regia: Robert Luketic

Cu: Katherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter, Nick Searcy, Cheryl Hines

Comedie, S.U.A. 2009

Difuzări: 24, 25

Lupta dintre sexe se încinge în “Adevărul gol-goluț“, o comedie isteață și sexy despre bărbați, femei și prăpastia dintre felurile în care gândim unii despre ceilalți, visăm sau ne încercăm puterea de seducție asupra sexului opus.

ON THE RECORD – MĂRTURISIRI DIFICILE

Regia: Kirby Dick, Amy Ziering

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 17

Filmul spune povestea lui Drew Dixon care se confruntă cu decizia de a deveni una dintre primele femei de culoare care să-l acuze public de agresiune sexuală pe Russell Simmons, un mogul hip-hop.

STOCKTON ON MY MIND – STOCKTON

Regia: Marc Levin

Documentar, S.U.A. 2019

Difuzări: 10

La 26 de ani, Michael Tubbs a devenit primul primar afro-american din Stockton. Filmul urmărește călătoria personală și politică a lui Tubbs, explorând felul în care copilăria petrecută în sărăcie i-a modelat viziunea pentru viitor.

THE SWAMP – MLAȘTINA

Regia: Daniel Dimauro, Morgan Pehme

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 3

Documentarul prezintă ce se întâmplă în spatele cortinei politicii din Washington și urmărește trei parlamentari republicani de-a lungul anului 2019 când susțin apelul președintelui de „a drena mlaștina”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

De ce apar copiii în natură în reclamele TV

Copiii petrec din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor, iar legătura lor cu natura și …