Home Seriale TV AMC va difuza sezonul trei din serialul Preacher

AMC va difuza sezonul trei din serialul Preacher

0
0
PREACHER – SEASON 3

AMC va difuza cel de-al treilea sezon din Preacher, un serial original AMC. Primul episod din noul sezon va fi difuzat joi, pe 19 iulie, de la ora 22:00. Sezonul va avea 10 episoade care vor fi difuzate în fiecare joi, de la aceeași oră.

 

Despre serial

Serialul Preacher este o adaptare a benzilor desenate omonime publicate între 1995 și 2000 despre o poveste a unui pastor texan, Jesse Custer (Dominic Cooper), fosta lui iubită, Tulip (Ruth Negga) și un vampir irlandez pe nume Cassidy (Joseph Gilgun). Cei trei pornesc într-o călătorie în căutarea lui Dumnezeu, de-a lungul căreia sunt prinși între Rai, Iad și nu numai.

În sezonul 3, călătoria inițiatică a lui Jesse Custer spre divinitate îl duce înapoi la origini: acasă, locul pe care l-a evitat toată viața. Jesse, Tulip și Cassidy se întorc în Angelville, plantația din Louisiana unde a crescut Jesse și unde acum îi așteaptă dușmani vechi și obligații.

Până la premiera sezonului, AMC a programat un maraton cu toate episoadele din seria a doua. Astfel, toate cele 13 episoade vor fi difuzate pe post pe 28 iunie, 5 și 12 iulie.

Trailerul sezonului 3 Preacher:

Load More In Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Serialele lunii iulie la HBO și HBO GO. Big Bang Theory și noul serial Sharp Objects printre titlurile disponibile

Primele două sezoane din serialul The Big Bang Theory (Teoria Big Bang) sunt disponibile p…