Home Seriale TV AMC va difuza sezonul trei din serialul Preacher

AMC va difuza sezonul trei din serialul Preacher

0
0
PREACHER – SEASON 3

AMC va difuza cel de-al treilea sezon din Preacher, un serial original AMC. Primul episod din noul sezon va fi difuzat joi, pe 19 iulie, de la ora 22:00. Sezonul va avea 10 episoade care vor fi difuzate în fiecare joi, de la aceeași oră.

 

Despre serial

Serialul Preacher este o adaptare a benzilor desenate omonime publicate între 1995 și 2000 despre o poveste a unui pastor texan, Jesse Custer (Dominic Cooper), fosta lui iubită, Tulip (Ruth Negga) și un vampir irlandez pe nume Cassidy (Joseph Gilgun). Cei trei pornesc într-o călătorie în căutarea lui Dumnezeu, de-a lungul căreia sunt prinși între Rai, Iad și nu numai.

În sezonul 3, călătoria inițiatică a lui Jesse Custer spre divinitate îl duce înapoi la origini: acasă, locul pe care l-a evitat toată viața. Jesse, Tulip și Cassidy se întorc în Angelville, plantația din Louisiana unde a crescut Jesse și unde acum îi așteaptă dușmani vechi și obligații.

Până la premiera sezonului, AMC a programat un maraton cu toate episoadele din seria a doua. Astfel, toate cele 13 episoade vor fi difuzate pe post pe 28 iunie, 5 și 12 iulie.

Trailerul sezonului 3 Preacher:Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…