Home Stiri DIVA, filme speciale de Crăciun. Programul pe următoarele zile

DIVA, filme speciale de Crăciun. Programul pe următoarele zile

0
1

Postul DIVA propune filme noi de Crăciun, în perioada următoare. Va difuza producții din 2019 sau chiar de anul acesta, în cele trei zile de Crăciun.

Sunt titluri precum „Misiune de Crăciun”, „Un Crăciun de neuitat” sau „Rivali de Crăciun”.

Paginadeseriale.ro vă prezintă programul filmelor de Crăciun din perioada următoare:

Marți, 22 decembrie:

16:00 – „Misiune de Crăciun” (2020) – Mandy Page (Nicola Posener), proprietară de librărie, pur și simplu iubește Crăciunul! Când găseşte o scrisoare veche către Moş Crăciun, rătăcită între paginile unei cărți donate, crede că este o idee bună să joace rolul lui Moș Crăciun și să trimită un răspuns.

Problema este că scrisoarea este datată cu 70 de ani în urmă. În căutarea destinatarului, Mandy găsește mai mult decât o poveste de viață.

Vineri, 25 decembrie:

19:40 – „Un Crăciun de neuitat” (2019) – Lucy (Ashley Greene) se trezeşte cu o rochie de mireasă în braţe şi este ferm convinsă că a întârziat la nunta ei cu Zach. În scurt timp realizează că nu îşi aminteşte nimic din ultimii doi ani și că, în prezent, este logodită cu un alt bărbat.

Sâmbătă, 26 decembrie:

16:00 – „Rivali de Crăciun” (2019) – Julia Crawley (Rachel Boston) vine acasă pentru a petrece sărbătorile cu familia ei, care deține o pensiune. Dar nu are timp să se relaxeze pentru că se implică într-un conflict cu o afacere rivală.

Dar asta nu este tot, afacerea este deținută de irezistibilul Ryan Mason (Wes Brown). Dacă există o modalitate prin care această dispută să fie rezolvată, cei doi sigur o vor găsi!

17:50 – „Vino acasă de Crăciun” – Filmul spune povestea unei văduve, Katherine Moss (Alison Sweeney), ce călătoreşte cu fiul ei în oraşul ei natal din Virginia, de Crăciun. Pe drum îl cunosc pe Jack (Lucas Bryant), care merge în acelaşi oraş pentru a petrece sărbătorile. În scurt timp descoperă că între ei există o legătură și că magia Crăciunului există!

Duminică, 27 decembrie:

16:00 – „Călătorie de Crăciun” (2019) – Lindsay (Marla Sokoloff) și Wes (Rob Mayers) sunt doi muzicieni rivali, care trebuie să colaboreze în cadrul unui recital de Crăciun. Lindsay are o voce educată prin muzica clasică, iar Wes este un pianist îndrăgostit de libertatea din jazz.

Cei doi acceptă un armistițiu și călătoresc împreună către casele lor și după multe peripeții ajung să descopere magia Crăciunului.

17:50 – „Un ajutor de Sărbători” (2019) – Cadence (Sarah Drew) și Henry (Ryan McPartlin) sunt doi părinţi singuri, ai căror fete merg la aceeași școală.

Ca parte a comitetului de părinți, cei doi trebuie să organizeze serbarea de Crăciun. Totul pare că merge ca pe roate, iar cei doi se întreabă dacă este posibil să extindă colaborarea și în plan sentimental.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …