Home Stiri Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru rolul din Borat, creatorul unui nou serial. Who is America va fi pe HBO GO

Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru rolul din Borat, creatorul unui nou serial. Who is America va fi pe HBO GO

0
0
WHO IS AMERICA?

Showtime a anunțat un nou serial de jumătate de oră, creat de comediantul Sacha Baron Cohen, ce va fi difuzat în România de HBO GO.

Primul episod va avea premiera pe HBO GO luni, 16 iulie. Un nou episod din cele șapte va fi disponibil în fiecare săptămână.

Cunoscut pentru personajele controversate și momentele memorabile din producțiile sale, Baron Cohen se întoarce în televiziune după mai bine de 10 ani, scriind și regizând Who is America?

Serialul de șapte episoade va explora o serie de tipologii din America, de la celebrități la persoane necunoscute, acoperind un spectru politic și cultural larg.

“Sacha este un geniu al comediei, care te șochează cu stilul său curajos și creativ”, a spus David Nevins, President & CEO Showtime Networks. “Reușește mereu să ne provoace, dar în spatele decorului elaborat se află o căutare sinceră a adevărului despre oameni, locuri și politică. Nimeni nu știe mai bine decât Sacha Baron Cohen să pornească discuții. Va fi fascinant să urmărim ce se va întâmpla în WHO IS AMERICA?.”

Actorul câștigător al premiilor BAFTA și Golden Globe și nominalizat la Oscar, scenarist și comediant, Sacha Baron Cohen s-a afirmat pe scena comediei cu Da Ali G Show, care a primit 6 nominalizări la Emmy și a câștigat două premii BAFTA, în cel de-al patrulea an de difuzare. Baron Cohen este scenaristul, actorul și producătorul executiv al serialului.

Următorul proiect al lui Baron Cohen a fost Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, un film în care apare alter ego-ul lui, Borat Sagdiyev, un reporter de știri din Kazahstan.

A produs, a scris și a jucat în filmul care a devenit rapid un fenomen mondial, iar Baron Cohen a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie și la premiile Academiei Americane de Film pentru cel mai bun scenariu adaptat.

El a mai jucat în: Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, Alice Through the Looking Glass, Les Miserables, Bruno, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Madagascar, Madagascar: Escape 2 Africa, Madagascar 3; Europe’s Most Wanted, The Dictator, Hugo and Anchorman 2: The Legend Continues.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…