Home Grile POSTURI Sevitorii-roboți din Humans, sezonul doi, se vor vedea la AMC

Sevitorii-roboți din Humans, sezonul doi, se vor vedea la AMC

0
0
Niska (Emily Berrington)
Niska (Emily Berrington)

Postul AMC, care a lansat producții precum The Walking Dead, aduce în grila de februarie sezonul al doilea din Humans.

Noul sezon al producției dramatice este programat să înceapă joi, 23 februarie, de la ora 22.00, pentru prima dată pe un post din România.

De menționat că primul sezon din Humans va ajunge la final pe 16 februarie, luna aceasta. Tot luna aceasta, pe 18, AMC a programat un maraton cu primul sezon din Humans, ce va începe de la ora 21.45.

Al doilea sezon al serialului dramatic “HUMANS” va avea  opt episoade, anunță reprezentanții postului.

Acțiunea din “HUMANS” are loc într-un prezent paralel unde roboții servitori foarte dezvoltați numiți “synth”, care se aseamănă perfect cu ființele umane vii, devin parte integrantă a societății.

Sezonul al doilea din “HUMANS” începe la câteva luni după evenimentele din sezonul întâi. Synth-ul Niska (Emily Berrington) este în continuare liberă și posedă codul conștiinței. Familia ei de synth, Mia (Gemma Chan), Leo (Colin Morgan) și Max (Ivanno Jeremiah), neștiind unde se află Niska, încearcă fiecare să-și găsească locul în lume în timp ce oamenii reali Joe (Tom Goodman-Hill) și Laura Hawkins (Katherine Parkinson) încearcă să-și repare căsnicia.

Fiind o formă de viață inteligentă în curs de dezvoltare – synth-urile – în raport cu o formă de viață deja stabilită – omenirea – ei se luptă pentru locul lor în lume, o narațiune captivantă care continuă să își pună o întrebare cu implicații care zguduie lumea: cine are dreptul de a stabili ce înseamnă să fii viu?



Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…