Home Seriale TV Serialul Doctorul Odyssey, disponibil pe Disney+

Serialul Doctorul Odyssey, disponibil pe Disney+

0
0

Un nou serial medical semnat de popularul regizor, producător și scenarist Ryan Murphy – „Doctor Odyssey” – este acum disponibil pe Disney+. Două episoade din acest serial de mare intensitate au fost lansate pe platformă, urmând ca noi episoade să fie lansate în fiecare joi.

Max, interpretat de Joshua Jackson, este noul medic al unui vas de croazieră de lux, unde personalul lucrează din greu și se distrează din plin. Max și echipa sa mica, dar puternica se confruntă cu diferite crize medicale fără precedent, dar și între ei, la mile depărtare de țărm. 

Pe lânga Joshua Jackson, din distribuția serialului „Doctor Odyssey” fac parte și Phillipa Soo, Sean Teale și Don Johnson. Cântăreața Shania Twain apare, de asemenea, într-un rol episodic. Joshua Jackson este și producător executiv al titlului, alături de Ryan Murphy.  Scenariul serialului, produs de 20th Television în asociere cu Ryan Murphy Television, este scris de Ryan Murphy, Jon Robin Baitz și Joe Baken. Paris Barclay, colaborator obișnuit al lui Murphy este de asemenea regizor și producător executiv.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Andra, Gojira, Nicole Cherry, Șerban Copoț şi Serghei Mizil joacă în Căsătoria

Loredana, Andra, Gojira, Nicole Cherry, Șerban Copoț și Serghei Mizil au un singur lucru î…