Home Seriale TV Seria animată Haideți, Tineri Titani sărbătorește episodul 400 cu o lansare specială la Cartoon Network

Seria animată Haideți, Tineri Titani sărbătorește episodul 400 cu o lansare specială la Cartoon Network

0
0

Haideți, Tineri Titani!  cea mai longevivă serie animată din istoria DC, sărbătorește episodul cu numărul 400 cu o lansare globală specială la Cartoon Network, sâmbătă, 30 noiembrie.

Sărbătorile dedicate faimoasei serii Warner Bros au început oficial săptămâna trecută la New York Comic Con, cu un panel special avându-i ca invitați pe producătorul executiv și producătorul de seriale Pete Michail, împreună cu întreaga echipă de actori vocali: Tara Strong (Raven), Greg Cipes (Beast Boy), Khary Payton (Cyborg), Hynden Walch (Starfire) și Scott Menville (Robin).

Fanii prezenți la eveniment au avut parte de o proiecție specială în avanpremieră a episodului 400, care prezintă într-un mod comic cum Tinerii Titani se luptă pentru supraviețuirea emisiunii lor, după ce Superman, în încercarea de a le anula show-ul, îi exilează în lumea animației stop-cadru.

Începând cu luna noiembrie, fanii se pot alătura celebrării celor 400 de episoade din Haideți, Tineri Titani! alături de Cartoon Network, care găzduiește programe dedicate famoasei serii pe canalele sale din SUA și regiunea EMEA. Programul de difuzare al Cartoon Network va prezenta o preluare pentru întreaga lună noiembrie, difuzând toate episodele din Haideți, Tineri Titani!  Difuzările vor include, de asemenea, promo-urile personalizate, culminând cu episodul special al episodului 400, care va avea premiera pe 30 noiembrie.

Cartoon Network pe platforma Roblox

 Cartoon Network Game On! – a lansat, de asemenea, două mini-jocuri noi pentru celebrarea episodului special 400: Haideți, Tineri Titani: Vânătoarea de comori  și Haideți, Tineri Titani: Capturați steagul! În Haideți, Tineri Titani: Vânătoarea de comori utilizatorii trebuie să lucreze contra timp pentru a-i ajuta pe Tinerii Titani să își găsească obiectele prețioase pierdute, deblocând în același timp recompense. Experiența include și un clasament pentru a urmări cei mai rapizi jucători! Haideți, Tineri Titani: Capturați steagul aduce sistemul de joc  Roblox în universul tinerilor titani. Jocul va include cei cinci Titani – Robin, Cyborg, Starfire, Raven și Beast Boy – și personaje din The H.I.V.E. Five! Ambele activări din joc sunt deja disponibile.

Celebrarea va continua și în noul an, când Beast Boy-Lupul Singuratic – o serie animată complet nouă – va avea premiera pe canalele Cartoon Network tradiționale și digitale, dar și luna aceasta pe YouTube în Marea Britanie și în 2025 în EMEA. Produsă de Studiourile Hanna-Barbera din Europa, Beast Boy: Lupul singuratic este o serie de scurtmetraje de acțiune-comedie care îl urmăresc pe Beast Boy în prima sa aventură solo, în încercarea de a demonstra că poate fi un supererou fără Tinerii Titani. Fiecare episod va fi dedicat unui nou răufăcător pe care Beast Boy îl va înfrunta, cu promisiunea de a încânta fanii.

*În Marea Britanie*, fanii și publicul Tinerilor Titani se pot bucura de o nouă gamă de jucării! Noua colecție include:

Mini-figurine

  • Colecție de figurine
  • Cyborg și T-Car
  • Set de joacă
  • Jocuri de rol 
  • Cyborg Meatball Blaster 

Plușuri 

  • Figurine cauciucate Twisty Titans 
  • Jucării interactive
  • Booty Scooty Robin

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie a Warner Bros. Discovery și rețeaua numărul 1 la nivel mondial în materie de seriale de animație, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii deopotrivă, cu seriale de success precum Măr & Ceapă, Ben 10, Craigși Dumbrava, Aventurile BRvaului Prinț Ivandoe, Uimitoarea lume a lui Gumball, Haideți, Tineri Titani!, Aventurile Fraților Ursuleți și multe altele. Văzut în peste 185 de țări, în peste 450 de milioane de locuințe și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la intersecția dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale pro-sociale premiate, Stop Bullying: Speak Up și Cartoon Network Buddy Network sunt resurse recunoscute și des folosite de copiii și adulții care caută instrumente care îi pot ajuta să facă față problemei actuale a bullying-ului.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

SkyShowtime prezintă trailerul oficial pentru mult așteptatul Yellowstone 5B

SkyShowtime a prezentat astăzi trailerul oficial pentru mult așteptatul sezon 5B din Yello…