Home VIDEO Trailer SkyShowtime prezintă trailerul pentru cel de-al treilea sezon din Mayor of Kingstown

SkyShowtime prezintă trailerul pentru cel de-al treilea sezon din Mayor of Kingstown

Comments Off on SkyShowtime prezintă trailerul pentru cel de-al treilea sezon din Mayor of Kingstown
0

SkyShowtime prezintă astăzi trailer-ul și imaginile oficiale pentru cel de-al treilea sezon din mult-așteptatul serial Mayor of Kingstowna cărui premieră va avea loc în exclusivitate pe platformă, în data de 6 iunie. Cu Jeremy Renner, nominalizat la Oscar, în rolul principal, Mayor of Kingstown este co-creat de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar și de Hugh Dillon, fiind produs de MTV Entertainment Studios, 101 Studios și Bosque Ranch Productions.

În sezonul trei, Kingstown și locuitorii săi sunt zguduiți de o serie de explozii, în timp ce o nouă conducere a mafiei ruse se instalează în oraș, iar înăuntrul și în afara zidurilor închisorii se dezlănțuie un război al drogurilor. Mike McLusky (Renner) simte tensiunea de a pune capăt războiului, dar lucrurile se complică atunci când un cunoscut din trecutul său, din perioada în care a fost în închisoare, amenință să submineze încercările primaruluide a menține pacea între toate facțiunile.

Pe lângă Renner, Mayor of Kingstown are o distribuție de excepție, inclusiv actori din sezoanele precedente precum Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley și Michael Beach.

Serialul este produs executiv de Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado și Keith Cox.

Mayor of Kingstown face parte din oferta tot mai cuprinzătoare de divertisment oferită de Sheridan pe SkyShowtime, care include 18831923,Lawmen: Bass Reeves, Special Ops: Lioness, Tulsa King și Yellowstone.

Primul și al doilea sezon din Mayor of Kingstown sunt în prezent disponibile pentru vizionare pe SkyShowtime.

https://youtube.com/watch?v=cRzHIdhZ-oE%3Fsi%3DRgaBhoRl0zRmENig%26controls%3D0%26start%3D7


Jobs Database
Arata mai multe articole din VIDEO Trailer
Comments are closed.

Vezi si

VIDEO. „Tătuţu’” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu’ în Clanul

VIDEO. Serial nou cu “Tătuţu'”. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni,…