Home Grile POSTURI Serialul Feud: Capote VS. Lebedele este disponibil acum pe Disney+

Serialul Feud: Capote VS. Lebedele este disponibil acum pe Disney+

Comments Off on Serialul Feud: Capote VS. Lebedele este disponibil acum pe Disney+
0
FEUD: Capote Vs. The Swans — Pictured: Naomi Watts as Babe Paley. CR: Pari Ducovic/FX

„FEUD: Capote Vs. Lebedele” de la Studiourile FX , a doua parte a premiatei antologii a lui Ryan Murphy, este disponibilă acum pe Disney+.

Serialul “Feud: Capote Vs. Lebedele” oferă o mostră din viața de zi cu zi a elitei de altădată și o perspectivă asupra regulilor adesea stricte din înalta societate. Producția de opt episoade se bazează pe bestsellerul „Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era” de Laurence Leamer.

Celebrul scriitor Truman Capote (Tom Hollander) s-a înconjurat de o ghirlandă de femei bogate, sociabile și pline de farmec care au definit o epocă apusă a înaltei societăți a New York-ului.

Din acest grup de femei distinse și frumoase pe care le-a numit “lebede” faceau parte: Barbara “Babe” Paley (Naomi Watts), Slim Keith (Diane Lane), C.Z. Guest (Chloë Sevigny) și Lee Radziwill (Calista Flockhart). Captivat de mediul lor, Capote s-a strecurat în viețile lor, devenindu-le prieten și confident, pentru ca în cele din urmă să le trădeze scriind o ficțiune prea puțin voalată despre viețile lor și expunându-le astfel cele mai intime secrete.

Când un fragment din cartea Answered Prayers (Rugăciuni ascultate), pe care Capote o dorea o opera fundamentală, a fost publicat în Esquire, lebedele interpretează gestul lui ca o trădare, lucru care duce la alungarea definitivă a scriitorului din cercurile înaltei societăți pe care le iubea atât de mult. Noua realitate îl aruncă pe acesta într-o spirală de autodistrugere din care nu și-a mai revenit niciodată.

Serialul îi are în distribuție și pe Demi Moore în rolul lui Ann “Bang-Bang” Woodward, pe Molly Ringwald în rolul lui Joanne Carson, pe Treat Williams în rolul lui Bill Paley, pe Joe Mantello în rolul lui Jack Dunphy și pe Russell Tovey în rolul lui John O’Shea.

După un scenariu de Jon Robin Baitz, “FEUD: Capote Vs. Lebedele”a fost regizat de Gus Van Sant, Max Winkler și Jennifer Lynch. Serialul îi are ca producători executivi pe Ryan Murphy, Alexis Martin Woodall, Baitz, Van Sant, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Naomi Watts, Eric Kovtun și Scott Robertson. Este produs de 20th Television.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

VIDEO. „Tătuţu’” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu’ în Clanul

VIDEO. Serial nou cu “Tătuţu'”. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni,…