Home Grile POSTURI Seria de filme polițiste continuă la Diva și în luna mai. Ce vedem?

Seria de filme polițiste continuă la Diva și în luna mai. Ce vedem?

Comments Off on Seria de filme polițiste continuă la Diva și în luna mai. Ce vedem?
0
LES MYSTERES DE L’ECOLE DE GENDARMERIE – Sarah MORTENSEN, Olivier SITRUK

Amatorii de povești polițiste și detectivi cu mintea brici au motive de bucurie în luna mai. Seria de filme polițiste franceze„Crimă în…” continuă cu noi povești tvdifuzate în premieră la DIVA. Ca și până cum, fiecare are loc în altă regiune pitorească din Franța care ascunde pasiuni criminale. În cele 4 filme programate în luna mai în fiecare seară de miercuri de la ora 20:00, descoperim noi polițiști care preiau ștafeta și investighează misterioasele cazuri.

Aflați mai jos mai multe detalii despre cele 4 premiere difuzate în luna mai la DIVA, în cadrul seriei „Crimă în…”. Pe 1 mai de la ora 20:00 elucidăm o „Crimă la Mont-Saint-Michel” („Meurtres au Mont Saint-Michel”, 2021), un film perfect pentru fanii lui Guy de Maupassant, care a scris o carte despre acest loc foarte de vizitat și apreciat de turiști („Legenda Muntelui Saint-Michel”, 1882). În scenariu, Căpitanul Sophie Maliquot (Juliet Lemonnier) revine în zona natală, pentru a investiga o crimă cu accente mistice. În curând bănuiește că preotul Henri Florentin (interpretat de Anthony Delon, fiul celebrului actor Alain Delon) știe mai multe decât spune…

În seara de 8 mai la DIVA avem parte de o „Crimă pe insulele Frioul” („Meurtres sur les îles du Frioul”, 2021). Un editor din Marsilia găzduiește un eveniment cultural în memoria lui Alexandre Dumas în insulele amintite. Dar este omorât în timpul unei piese de teatru inspirate de „Contele de Monte-Cristo”. Tânărul căpitan Victor Mariani (Jérémy Banster) se ocupă de investigație, iar tatăl său (Francis Huster) trage niște sfori și îi devine consultant: fusese prieten cu victima pe vremuri și a fost prezent la locul crimei. 

Miercuri, 15 mai, de la ora 20:00, are loc o „Crimă pe Marie-Galante” („Meurtres à Marie-Galante”, 2021). Poliția locală de pe insula Marie-Galante din Guadelupa investighează înecul unui pedagog care lucra cu tineri cu probleme. Căpitanul Ophélie Villedieu (Anne Caillon) și tânărul ei subordonat, Alban (Youri Lauriette), se ocupă de caz. Iar din peisaj face parte și comandantul Léopold Lacarrière (Pascal Légitimus) de la departamentul regional de poliție Versailles, care a venit pe insulă ca să scrie un roman. Ajuns aici, descoperă că finul lui a amenințat-o cu moartea pe victimă.

În următoarea miercuri din luna mai, descoperim cine a comis o „Crimă la Rochefort-Sur-Mer” („Les mystères de l’école de gendarmerie”, 2021). Eroii din scenariu? Emma Thellier (Sara Mortensen, cunoscută din serialul „Astrid și Raphaëlle”, de pe DIVA) și Adrien Klevec (Olivier Sitruk) care își amână escapada romantică atunci când Adrien este chemat să investigheze moartea unui instructor de la academia de jandarmi.

Nu uitați: de pe 1 până pe 22 mai, de la ora 20:00, la DIVA urmărim indiciile alături de anchetatori și descoperim vinovații, în cele 4 premiere din seria „Crimă în…”, difuzate în premieră!Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…