Home Grile POSTURI Ce vedem în iulie pe Disney+. Ursul – The bear, serial premiat cu Emmy, vine cu un nou sezon

Ce vedem în iulie pe Disney+. Ursul – The bear, serial premiat cu Emmy, vine cu un nou sezon

Comments Off on Ce vedem în iulie pe Disney+. Ursul – The bear, serial premiat cu Emmy, vine cu un nou sezon
0
CR: Chuck Hodes/FX.

Ce vedem în luna iulie pe serviciul de streaming Disney+ casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Serialul premiat și aclamat de critici Ursul – The Bear va avea un nou sezon, al treilea, ce va fi lansat pe 17 iulie.

Celebrul serial Bluey, iubit de copii dar și de părinți, va avea episoade noi, din 3 iulie.

PaginadeSeriale prezintă noutățile lunii iulie pe Disney+:

URSUL (FX’s THE BEAR) SEZONUL 3, din 17 iulie

Toate episoadele disponibile

Serialul “Ursul” de la FX, aclamat de critici, este despre mâncare, familie și nebunia rutinei. În domeniul restaurantelor, fiecare zi poate aduce o bătălie pierdută, iar pe măsură ce Carmy își împinge limitele mai mult ca niciodată și cere excelență de la echipa sa, aceștia fac tot posibilul să se ridice la nivelul intensității sale. Căutarea excelenței culinare îi propulsează pe toți spre noi niveluri și pun la încercare legăturile care țin restaurantul unit.

DESCENDENȚII: ASCENSIUNEA LUI RED (DESCENDANTS: THE RISE OF RED), 12 iulie

Noua directoare, fosta răufăcătoare Uma, invită la Şcoala din Auradon o altă răufăcătoare, pe Red, fiica rebelă a îngrozitoarei Regine de Cupă din Ţara Minunilor. Regina de Cupă poartă de mult timp pică Regatului Auradon, în special Cenușăreasei, și profită de ocazie să se răzbune atunci când își aduce fiica la școală. Când Regina de Cupă instigă la o lovitură de stat împotriva Auradon, Red trebuie să facă echipă cu Chloe, fiica perfecționistă a Cenușăresei șicălătoresc înapoi în timp pentru a încerca să anuleze evenimentul traumatizant care a făcut-o pe Regină să devină malefică.

DESENE CU BLUE (BLUEY MINISODES), 3 iulie

7 episoade disponibile

Colecția “Desene cu Blue” cu episoade ce durează între 1-3 minute este realizată de Joe Brumm, creatorul serialului “Blue”, și produsă de Ludo Studio. Scurtmetrajele evidențiază momente amuzante și dulci cu Blue și Bingo, concentrându-se asupra interacțiunilor jucăușe și a jocurilor care explorează în continuare aceste îndragite personaje și lumea lui Blue.

WILL TRENT SEZONUL 2, din 24 iulie

3 episoade în premieră

Bazat pe seria de bestselleruri “Will Trent”, scrisă de Karin Slaughter pentru New York Times, agentul special Will Trent de la Biroului de Investigații din Georgia (GBI) a fost abandonat la naștere și a avut parte de o maturizare dură în sistemul copleșitor de centre de plasament din Atlanta. Acum, Will își folosește perspectiva unică în căutarea justiției și are cea mai mare rată de rezolvare a cazurilor din GBI.

ȘCOALA ABBOTT SEZONUL 3, PARTEA 2 (ABBOTT ELEMENTARY) , din 10 iulie

Toate episoadele disponibile

În această comedie de la locul de muncă, un grup de profesori dedicați și pasionați – și o directoare ușor insensibilă- navighează prin sistemul public  de educație din Philadelphia. În ciuda barierelor pe care le întâmpină, sunt hotărâți să își ajute elevii să reușească în viață și, chiar dacă acești profesori incredibili sunt depășiți numeric și subfinanțați, iubesc ceea ce fac, deși nu le place atitudinea nu tocmai ideală a districtului școlar față de educația copiilor.

N-AM MURIT ÎNCĂ SEZONUL 2 (NOT DEAD YET), din 3 iulie

Toate episoadele disponibile

De la creatorii David Windsor și Casey Johnson și având-o în rolul principal pe Gina Rodriguez, „N-am murit încă”” o urmărește pe Nell Serrano, care se autodescrie ca un dezastru. Jobul ei este să scrie necrologuri la ziarul ei local, în timp ce navighează prin relațiile din viața personală și profesională. Întorsătura este că poate vedea persoanele moarte despre care trebuie să scrie, iar acestea nu ezită să îi dea sfaturi de viață. Serialul este o adaptare după cartea “Confessions of a 40-something F**k Up” de Alexandra Potter.

Alte titluri care intră pe Disney+

  • Viitorul este aici! Futurama revine cu sezonul 12, aducând mai multe aventuri și râsete cu Fry, Leela, Bender și gașca. Disponibil pe 29 iulie.
  • Pregătiți-vă pentru mai multe comedii cu vampiri! Sezonul 5 din What We Do in the Shadows de la FX are premiera pe 17 iulie, promițând mai multe aventuri amuzante din partea colegilor voștri de cameră vampiri.
Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…