Home Grile POSTURI Noua mini-serie „Archie” de la Epic Drama relatează viața actorului Cary Grant

Noua mini-serie „Archie” de la Epic Drama relatează viața actorului Cary Grant

Comments Off on Noua mini-serie „Archie” de la Epic Drama relatează viața actorului Cary Grant
0

În luna mai, spectatorii vor fi purtați într-o călătorie captivantă prin viața legendarului actor Cary Grant, în noua dramă biografică în patru părți, „Archie”. Reprezentând cinci faze ale vieții eclectice a starului de la Hollywood, serialul are premiera miercuri 8 mai, la ora 22:00, exclusiv la Epic Drama.

Relatând povestea fascinantă a modului în care un băiat din Bristol, Archie Leach, s-a transformat în suavul și iconicul Cary Grant, „Archie” este plasată pe fundalul erei de aur a Hollywood-ului și duce spectatorii într-o plimbare prin viața tumultoasă a lui Grant, de la copilăria turbulentă, până la ascensiunea lui fulgerătoare în rândul vedetelor internaționale.

La 58 de ani și aflat la al treilea divorț, Cary Grant, interpretat de apreciatul actor britanic Jason Isaacs, este în Los Angeles, singur și îngândurat. Lupta sa cu demonii săi ne prilejuiește o privire înapoi asupra educației dificile primite de Archie Leach în Bristolul victorian. Abandonat de tatăl său și făcut să creadă că mama lui este moartă, tânărul Archie își găsește alinarea și vocația în trupa Bob Pender – acrobați care evoluează pe hipodromul din Bristol.

Hotărât să devină celebru, Archie se aventurează cu trupa la New York, unde se îndrăgostește de vitalitatea Americii și refuză să plece acasă. Mai târziu, îl regăsim la Hollywood, unde drumul lui se încrucișează cu cel al lui Mae West. Sub numele de Cary Grant, ajunge pe culmea succesului, doar pentru a primi o veste șocantă care îi dezvăluie trecutul și îl obligă să se confrunte cu adevăruri îngropate de mult.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

VIDEO. „Tătuţu’” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu’ în Clanul

VIDEO. Serial nou cu “Tătuţu'”. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni,…