Home Seriale TV „Follow”, un nou serial la televiziunea Diva. Când?

„Follow”, un nou serial la televiziunea Diva. Când?

0
0

DIVA anunță premiera în România a serialului Urmărește/Follow, un thriller aclamat de critici. După ce a câștigat anul trecut un premiu, la categoria „Cel mai bun serial de 52 de minute”, la Festivalul de Film din La Rochelle, această nouă serie captivantă va avea premiera vineri, 23 februarie, la ora 20:00, la DIVA, cu primele două episoade de 45 de minute (din totalul de 6 episoade).

Léna, un community manager în vârstă de 28 de ani, tocmai s-a alăturat departamentului de comunicații al sediului Poliției din Paris, care vrea să-și modernizeze imaginea. În același timp, un criminal în serie face ravagii în capitală, iar superintendenta Agathe Ruffin este responsabilă de anchetă. Ucigașul folosește rețelele sociale pentru a destabiliza poliția, iar Léna observă rapid asta. Sedusă de adrenalină, eroina începe un joc periculos și acceptă să comunice cu acesta.

Va reuși Léna să scape din strânsoarea acestui ucigaș enigmatic, înainte ca pânza pe care acesta o țese să o captureze definitiv? Léna este interpretată de Marie Colomb (Laëtitia, Magneticii/Les magnétiques, Trash). Marilyne Canto (Alex Hugo, L’île aux 30 cercueils, Flo) joacă rolul superintendentei Agathe Ruffin. Vincent Heneine (AKA, Bucătărie internă/Cuisine interne), Daniel Njo Lobé (Le code), Philypa Phoenix (Balthazar, Osmosis), Aida Asgharzadeh (Les poupées persanes), Oscar Copp (Les survivants), Jean-Michel Lahmi (Bucătărie internă/Cuisine interne, 3615 Monique) și Arthur Mazet (3615 Monique, Crimes parfaits) completează distribuția.

Produs de compania Bonne Pioche Story (Victoire d’Aboville), Urmărește/Follow este scris de Sophie Dab, Florian Spitzer, Blanche Bigot și Delphine Chouraqui. Serialul este regizat de Louis Farge, care a mai lucrat în spatele camerei la miniseria Bucătărie internă/Cuisine interne și care va regiza serialul Trash.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Nasty, un documentar despre viața și cariera tenismenului român Ilie Năastase. Când apare la cinema?

„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”,„temperamental”, „arogant”– sunt doar…