Home Grile POSTURI Filmul “The Marvels” este disponibil de astăzi pe Disney+

Filmul “The Marvels” este disponibil de astăzi pe Disney+

Comments Off on Filmul “The Marvels” este disponibil de astăzi pe Disney+
0

“The Marvels”, cel mai recent film din Universul Cinematografic Marvel, poate fi vizionat începând de astăzi pe platforma Disney+. Neînfricata Carol Danvers, cunoscută sub numele de Captain Marvel (interpretată de actrița Brie Larso,n premiată cu Oscar), va porni din nou în misiune pentru a salva universul. De data aceasta, ea va trebui să își unească forțele cu alte doua supereroine pentru a restabili echilibrul.

Carol Danvers, alias Captain Marvel, este considerată cea mai puternică din echipa Răzbunătorilor. Este independentă, agilă, inteligentă, grațioasă și nu are nevoie de nimeni pentru a-și învinge inamicul. Femeia cu puteri supraomenești adoră să se descurce singură și până acum s-a descurcat destul de bine. Și-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree și s-a răzbunat pe Inteligența Supremă.

În „The Marvels” însă, soarta îi joacă feste și o reunește în mod hilar cu alte două supereroine – cea mai mare fană a ei, Kamala Khan, cunoscută sub numele de Miss Marvel (interpretată de actrița Iman VellanI), și viitoarea ei nepoată pierdută în urmă cu mult timp, Monica Rambeau (Teyonah Parris). Pentru a face față noii lor provocări, ele vor trebui să formeze un super trio „The Marvels”. „The Marvels” este un film SF spectaculos, plin de răsturnări de situație și de umor. Trei femei radical diferite trebuie să învețe să lucreze împreună. Pentru a face acest lucru, ele vor trebui să își schimbe obiceiurile.

Din distribuție fac parte: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Park Seo-joon. Filmul a fost regizat de Nia DaCosta și produs de Kevin Feige. Echipa de scenariști este formată din Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik, Zeb Wells.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…