Home Grile POSTURI Filme cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, în iulie la Warner TV

Filme cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, în iulie la Warner TV

Comments Off on Filme cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, în iulie la Warner TV
0

Warner TV aduce, în luna iulie, o seară cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, cu trei dintre cele mai cunoscute filme în care cei doi sunt protagoniști.

Pe 16 iulie, începând cu ora 18:25, la Warner TV vor putea fi vizionată comedia romantică „Plan de rezervă”(„Back Up Plan” – 2010), drama biografică „Selena” (1997) și lungmetrajul „Argo” (2012).

Filmul „Plan de rezervă”(„The Back Up Plan”), regizat de Alan Poul, este o comedie romantică în care Jennifer Lopez joacă alături de Alex O’Loughlin. Ea interpretează rolul unei femei care își propune să devină mamă, chiar dacă nu are o relație, astfel că recurge la inseminare artificială. În aceeași zi în care este realizată procedura, se îndrăgostește. Filmul a fost un succes de public, cu încasări de peste 77,5 milioane de dolari, iar criticii au lăudat jocul lui Lopez.

Jennifer Lopez o interpretează, în drama biografică muzicală „Selena”, pe regretata cântăreață tejano. Filmul, scris și regizat de Gregory Nava, relatează ascensiunea tinerei în lumea muzicii și moartea ei. Selena Quintanilla-Peréz a fost împușcată mortal, în 1995, la vârsta de 23 de ani, de Yolanda Saldívar. Alături de Lopez, din distribuție fac parte Edward James Olmos, Jon Seda, Constance Marie, Jacob Vargas, Lupe Ontiveros și Jackie Guerra.

„Argo”, premiat cu trei trofee Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film al anului, este regizat de Ben Affleck, care este producător și interpretează și rolul principal. El este un agent CIA care acționează sub acoperire, într-o operațiune periculoasă, pentru a salva șase americani din Teheran în timpul crizei ostaticilor americani din Iran din 1979 – 1981. Scenariul este semnat de Chris Terrio, după scrieri ale lui Tony Mendez și Joshuah Bearman, și a fost de asemenea premiat cu Oscar, iar din distribuție mai fac parte Alan Arkin, Bryan Cranston, John Goodman și Victor Garber.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

„Ferrari”, „The Beekeeper” și „Atletico Textila”, între noutățile lunii iulie pe Voyo

Luna aceasta, VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. …