Home Grile POSTURI Diva sărbătorește sezonul nunților în primele trei weekend-uri din luna mai

Diva sărbătorește sezonul nunților în primele trei weekend-uri din luna mai

Comments Off on Diva sărbătorește sezonul nunților în primele trei weekend-uri din luna mai
0

„O viaţă fară dragoste e ca un an fără vară” scria autoarea Jenna Evans Welch în cartea „Love & Gelato: vacanță la Florența” (2016). Suntem complet de acord așa că în așteptarea verii stăm cu ochii pe micul ecran pentru că DIVA ne aduce aminte că începe Sezonul nunților! În weekendurile din perioada 4-19 mai DIVA a programat o serie de filme romantice numai bune pentru ultima lună a primăverii, în porții de câte două pe zi. Nu degeaba DIVA e locul unde dragostea este la ea acasă…

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și până la ora 20:00, aici urmărim personaje feminine a căror viață va avea parte de o transformare, inclusiv eroine noi, în cele trei povești de dragoste difuzate în premieră. Alături de acestea, seria Sezonul nunților include și alte filme romantice pentru un total de 12 scenarii în care iubirea triumfă, indiferent de problemele sau de circumstanțele atenuate existente între protagoniști.

Mai jos, aflați mai multe detalii despre cele trei premiere de dragoste incluse de DIVA în seria Sezonul nunților, în luna mai:

  • Sâmbătă, 4 mai, de la ora 16:00 – „Cabana nupțială” („The Wedding Cottage”, 2023). Dacă ați renovat vreodată o casă, atunci știți câtă muncă presupune și că odată terminată o cameră mereu apare alt proiect în peisaj, prelungind parcă la nesfârșit efortul depus. Ei bine, fix prin această experiență trece Vanessa Doyle (Erin Krakow), eroina din această poveste. Vanessa organizează nunți și se trezește că trebuie să repare complet o cabană în 5 săptămâni pentru un eveniment. Trebuie doar să-l convingă pe proprietarul acesteia, Evan Stanford (Brendan Penny), să o ajute. Povestea este difuzată în premieră la DIVA și promite nu doar un final fericit ci și un loc bun de admirat, în care oricine ar vrea să-și organizeze nunta!
  • Duminică, 12 mai, de la ora 16:00 – „Iubire, dubla doi” („Love, Take Two”, 2019). În zilele noastre reality-show-urile nupțiale populează micile ecrane. Britanicii devorează „Married at First Sight” (format danez apărut în 2013 și adaptat în peste 20 de țări, inclusiv România, unde a devenit „Căsătoriți pe nevăzute”, în 2021). Americanii fac la fel cu „The Bachelor” (la noi, „Burlacul”, difuzat în perioada 2010-2021). Iar intriga filmului de față, o nouă premieră la DIVA, pornește fix de la un astfel de format.Eroina, Lily Bellenger (Heather Hemmens) lucrează la un reality-show nupțial și ajunge să-și reevalueze rapid viața pentru că fostul ei iubit, Scott Meyers (Cornelius Smith Jr.), este fix mirele din reality-show!
  • Duminică, 19 mai, de la ora 16:00 – „Domnișoară de onoare profesionistă” („The Professional Bridesmaid”, 2023). Toate femeile au o prietenă care este mereu domnișoară de onoare, dar niciodată mireasă. Așa stă treaba și cu Maggie Bailey (Hunter King), care este domnișoară de onoare profesionistă, ceea ce înseamnă că are mereu la ea o poșetă plină cu obiecte de care ar putea avea nevoie o mireasă (precum jucării antistress, greutăți pentru voal și chiar o verighetă de rezervă). Angajatădefiica primarului din Columbus, trebuie să-și ascundă identitatea la nuntă, dar este luată la întrebări de ambițiosul reporter Henry Whittington (Chandler Massey). Tânăra care are propriile secrete legate de vestimentația perfectă și cum să arate impecabil în pozele de grup (vrem să le știm și noi!) va descoperi că mai are destule de învățat. Filmul difuzat în premieră ne aduce aminte că nunțile nu sunt doar evenimente menite să ajute mirii să aibă un start în viață, ci și locul în care îți poți cunoaște alesul inimii.

Toți amatorii de romantism tv sunt invitați să-și petreacă după-amiezele de weekend alături de DIVA, locul unde iubirea este la ea acasă în perioada 4-19 mai, urmărind Sezonul nunților.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…