Home Grile POSTURI Din 3 iunie, DIVA difuzează câte două episoade din serialul Vrăjitoarea cea bună

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte două episoade din serialul Vrăjitoarea cea bună

Comments Off on Din 3 iunie, DIVA difuzează câte două episoade din serialul Vrăjitoarea cea bună
0

Din 3 iunie, DIVA va difuza integral (sezoanele 1-7) serialul Vrăjitoarea cea bună (Good Witch). Câte două episode sunt programate de luni până vineri, de la ora 18:00. Serialul îi are în distribuție pe Catherine Bell (Soții de militari/Army Wives, Justiție militară/JAG) și James Denton (Neveste disperate/Desperate Housewives, Menajere ambițioase/Devious Maids).

Bazându-se pe succesul francizei omonime de filme, Vrăjitoarea cea bună este axată pe încântătoarea Cassie Nightingale (Bell) și fiica ei Grace (Bailee Madison, din Podul către Terabithia/Bridge to Terabithia, Magicienii din Waverly Place/Wizards of Waverly Place), care locuiesc în Middleton și își folosesc puterile magice pentru a-și ajuta prietenii vechi și vecinii noi, printre care și pe dr. Sam Radford (Denton). De la momentele pline de căldură din sezonul 1, până la aventurile palpitante din sezonul 7, privitorii vor fi captivați de Cassie, Grace și de lumea magică în care trăiesc.

În sezonul 1 Cassie și Grace își folosesc magia pentru a-i ajuta pe locuitorii din Middleton, inclusiv pe nou-veniții Dr. Sam Radford și fiul lui, Nick (Rhys Matthew Bond, din Heartland, Ties That Bind). De-a lungul serialului, privitorii asistă la dezvoltarea relațiilor între personaje, la apariția de noi provocări și descoperă puterea de durată a iubirii și a prieteniei.

Vrăjitoarea cea bunăeste o producție marca Whizbang Films, în colaborare cu ITV Studios America. Darin Goldberg, Orly Adelson, Jonathan Eskenas, Craig Pryce și Frank Siracusa sunt producători executivi. Catherine Bell este co-producător executiv. Janina Barrett este producător supervizor. Colin Brunton este producător. Julie Lawrence și Angie Cassiram sunt producători asociați. Vrăjitoarea cea bunăeste distribuit la nivel internațional de ITV Studios.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…