Home VIDEO Trailer A apărut primul trailer pentru serialul Stars Wars: The Acolyte

A apărut primul trailer pentru serialul Stars Wars: The Acolyte

Comments Off on A apărut primul trailer pentru serialul Stars Wars: The Acolyte
0

Platforma de streaming Disney+ a prezentat trailerul pentru noul serial original de la Lucasfilm, „Star Wars: The Acolyte”.  Fascinantul serial live-action debutează pe 5 iunie în România, cu două episoade. 

In „Star Wars: The Acolyte”, o investigație privind o serie de atacuri șocante îl aduce pe un respectat maestru Jedi (Lee Jung-jae) în fața unui războinic periculos din trecutul său (Amandla Stenberg). Pe măsură ce descoperă indicii, ei călătoresc pe o cale întunecată unde forțe sinistre demonstrează că nu totul este ceea ce pare.

Serialul îi are în distribuție pe Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo și Carrie-Anne Moss.

Leslye Headland a creat serialul, bazat pe saga Star Wars de George Lucas, și este producător executiv alături de Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King și Jason Micallef. Charmaine DeGraté și Kor Adana sunt producători co-executivi. Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shim și Rob Bredow sunt producătorii serialului. Headland a semnat și regia primelor episoade (Eps. 101 și 102). Alături de el au lucrat regizorii Kogonada (episoadele 103 și 107), Alex Garcia Lopez (episoadele 104 și 105) și Hanelle Culpepper (episoadele 106 și 108).

Premiatul compozitor Michael Abels, cunoscut pentru lucrările sale din „Get Out” și „Us”, a semnat coloana sonoră pentru acest serial. 

VIDEO. Secvențe din Star Wars: The AcolyteJobs Database
Arata mai multe articole din VIDEO Trailer
Comments are closed.

Vezi si

Ce filme spaniole intră pe platforma AntenaPlay

AntenaPLAY vine cu o veste importantă pentru toți pasionații de filme spaniole. Începând c…