Home Stiri VIDEO. Netflix anunță Alias Grace, o serie inspirată de un roman semnat de Margaret Atwood, scriitoarea Handmaid’s Tale

VIDEO. Netflix anunță Alias Grace, o serie inspirată de un roman semnat de Margaret Atwood, scriitoarea Handmaid’s Tale

0
0
Alias Grace

Serialul lunii noiembrie la Netflix va fi Alias Grace, o miniserie de șase ore, creată după romanul cu același nume semnat de Margaret Atwood, cea care a scris și Handmaid`s Tale (serie de pe HBO).

Romanul istoric al lui Atwood este inspirat de povestea reală a lui Grace Marks, condamnată la închisoare pentru crimă.

Seria Alias Grace va fi pe Netflix, disponibil inclusiv în România, de vineri 3 noiembrie.

Alias Grace spune povestea lui Grace Marks (rol jucat de Sarah Gadon), o tânără imigrantă din Irlanda, care este servitoare într-o locuință situată în Canada de Sus (în prezent parte a provinciei Ontario). Ea și James McDermott (Kerr Logan), ajutorul casei, au fost condamnați pentru uciderea angajatorului lor Thomas Kinnear și pe Nancy Montgomery (Anna Paquin), îngrijtoarea casei.

Acțiunea serialului se petrece în 1843. James este condamnat la moarte prin spânzurare, în timp ce Grace a fost condamnată la închisoare pe viață.

Scenariul și producția Alias Grace sunt semnate de Sarah Polley (Looking for Alaska, Take this Waltz, Away from Her), iar regia îi aparține lui Mary Harron (American Psycho, I Shot Andy Warhol).



Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…