Home Seriale TV Fanii serialelor turcești pot vedea o nouă producție la Acasă TV. Protagonist: un actor din Hercai

Fanii serialelor turcești pot vedea o nouă producție la Acasă TV. Protagonist: un actor din Hercai

0
0

Postul de televiziune Acasă TV va difuza o nouă producție intitulată “Capcana răzbunării” (în original “Tuzak”). Serialul a fost inițial difuzat în Turcia pe TV8, între octombrie 2022 și aprilie 2023, bucurându-se de un mare succes.

Începând de luni, 14 octombrie, de la 21.00, fanii serialelor turcești pot urmări la Acasă o nouă producție, “Capcana răzbunării” (în original “Tuzak”). Serialul a fost difuzat în țara de origine de TV8 între 19 octombrie 2022 – 28 aprilie 2023. De regie s-a ocupat Aytaç Çiçek (“Vis de iubire”, “Doctorul Minune”), iar scenariul a fost scris de Eylem Canpolat, Ayşenur Çok și Ali Yörükoğlu, scrie tvmania.ro.

În rolurile principale apar Akın Akınözü (Hercai, Yaban Çiçekleri) și Bensu Soral (Icerde), din distribuție făcând parte, printre alții, și Talat Bulut (“Prețul fericirii”), Ilayda Çevik (“Lacrimi la Marea Neagră”), Rıza Kocaoğlu (“Un alt sine”), Yağız Can Konyalı, Eylül Su Sapan (“Parola: Te iubesc”) și Emir Benderlioğlu.

“Capcana răzbunării” spune povestea a trei frați, Umut (Akın Akınözü), Mahir (Emir Benderlioglu) și Umay (Eylül Su Sapan) care decid să se răzbune pe Demir (Talat Bulut), dușmanul tatălui lor, Ibrahim (Ibrahim Sahin). Într-o lume în care este greu de spus cine este bun și cine este rău, ce este real și ce este fals, acești trei frați, uniți de un scop comun, vor descoperi că nu sunt atât de uniți pe cât credeau. Frumoasa Ceren (Bensu Soral), fiica lui Demir, pare să îi stea în cale lui Umut atunci când acesta dorește să-și ducă la bun sfârșit planul răzbunării. Cei doi ajung se îndrăgostească în ciuda tuturor divergențelor dintre ei.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Minimax dă startul serilor de Halloween cu Filme care îți dau fiori

Luna octombrie devine și mai magică! În fiecare joi, la ora 20:00, Minimax aduce filmespec…