Home Seriale TV Luna octombrie începe la Diva cu finalul sezonului 2 din serialul canadian „Sullivan’s Crossing”

Luna octombrie începe la Diva cu finalul sezonului 2 din serialul canadian „Sullivan’s Crossing”

0
0

Luna octombrie începe la DIVA cu marele final al sezonului 2 din serialul canadian „Sullivan’s Crossing” (care adaptează seria literară semnată de Robyn Carr). Marți, 1 octombrie, de la ora 20:00, postul de televiziune a programat ultimele 2 episoade și promite că aparentul atac de cord al lui Sully Sullivan (Scott Patterson) care a încheiat primul sezon va fi mic copil pe lângă FINALUL  seriei a doua!

În a doua serie din „Sullivan’s Crossing”, Maggie Sullivan (Morgan Kohan) revine la Sullivan’s Crossing, când află că tatăl ei este în stare gravă. Lumea îi este apoi dată peste cap de o informație șocantă despre tatăl ei vitreg și de una legată de ea însăși. Pe parcursul acestui sezon, relația ei cu Cal Jones (Chad Michael Murray) trece la un nou nivel, după ce trebuie să se adăpostească amândoi în cabana lui și după ce sora lui îi povestește mai multe despre trecutul acestuia. Fanii cuplului Maggie-Cal descoperă dacă cei doi își mărturisesc – în sfârșit – iubirea unul pentru celălalt și cum trece Sully Sullivan (Scott Patterson) peste criza provocată de problemele sale financiare, care îi amenință serios viitorul.

Acest calup de 10 episoade se încheie cu un moment plin de tensiune: în localul lui Sydney Shandon (Lindura) izbucnește un incendiu, care amenință mai multe vieți. Cal reușește să-l scoată pe Finn (Zayn Maloney) din flăcări, dar cineva rămâne blocat înăuntru, iar clădirea explodează. Filmările la sezonul 3 din „Sullivan’s Crossing” au început pe 1 august și se vor termina până în luna noiembrie, deci aventurile îndrăgitelor personaje din povestea vor continua.

Până atunci, stați cu ochii pe DIVA pe 1 octombrie, de la ora 20:00, pentru a urmări finalul sezonului 2 din „Sullivan’s Crossing”!



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Zăpadă, Ceai și Dragoste: Cu puțin Noroc, filmul cu Liviu Vârciu și Diana Sar, disponibil în cinematografele din țară

O continuare cerută și asteptată, comedia neaoșă în care clasica prietenie a trei infracto…