Home Seriale TV VIDEO. Noul teaser „Squid Game” pentru sezonul doi. Gi-hun, din nou în jocul supraviețuirii

VIDEO. Noul teaser „Squid Game” pentru sezonul doi. Gi-hun, din nou în jocul supraviețuirii

0
0

După o lungă așteptare, Netflix a lansat un prim teaser pentru al doilea sezon al serialului-fenomen „Squid Game”, care va avea premiera pe 26 decembrie 2024. Acest teaser a fost dezvăluit în cadrul Geeked Week 2024 și ne oferă o privire asupra revenirii lui Seong Gi-hun în jocul mortal, cu un avertisment sumbru: „Jocul nu se va opri.”

Primul sezon al serialului, format din nouă episoade, l-a urmărit pe Seong Gi-hun (interpretat de Lee Jung-jae, câștigător al premiului Emmy) – un bărbat divorțat dependent de jocuri de noroc, care alături de alte 455 de persoane, a fost transportat pe o insulă secretă pentru a participa la o serie de jocuri pentru copii, dar cu o turnură mortală. Gi-hun a fost singurul supraviețuitor al acestui coșmar, însă finalul primului sezon l-a lăsat într-o dilemă: să meargă la aeroport să-și viziteze fiica sau să se întoarcă și să investigheze cine stă în spatele jocurilor.

Noul teaser clarifică faptul că Gi-hun nu a abandonat lupta, ci, trei ani mai târziu, este hotărât să găsească organizatorii și să pună capăt acestor jocuri violente. Gi-hun va purta din nou faimosul său trening, fiind jucătorul cu numărul 456.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

INTERVIU. Agatha all along, din Universul Marvel, un serial cu aproape zero efecte speciale pe calculator. „A fost frumos să arătăm că este posibil”

Agatha Harkness (Kathryn Hahn) in Marvel Television’s AGATHA ALL ALONG, exclusively …