Home Seriale TV VIDEO. Primele imagini din serialul „Bani negri (pentru zile albe)”. Va fi anul acesta pe HBO și HBO GO

VIDEO. Primele imagini din serialul „Bani negri (pentru zile albe)”. Va fi anul acesta pe HBO și HBO GO

0
0

VIDEO. HBO a publicat primele imagini pentru serialul Bani negri (pentru zile albe), cu Alexandru Papadopol în distribuție.

Producția, scrisă și regizată de Daniel Sandu, va avea premiera anul acesta pe HBO și HBO GO, anunță reprezentanții postului.

Despre serial: Doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit.

Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei.

Cei doi prieteni, Doru și Ionel, vor fi interpretați de Alexandru Papadopol (Marfa și banii, Acasă la tata, Occident) și Cristian Bota (Un pas în urma serafimilor, Karmasutra, Poarta Albă).

Actorii din distribuție: Alexandru Papadopol, Cristian Bota, Medeea Marinescu, Gavril Pătru, Valeriu Andriuță, Adriana Irimescu, Maruca Băiașu sau Iulia Dinu sunt numele din distribuție.

Medeea Marinescu interpretează rolul principal feminin, Evelina, în serialul Bani negri (pentru zile albe).

Medeea a avut roluri importante în producții românești de teatru și film, dar și în producții de anvergură internațională, precum Je vous trouve tres beau / Vă găsesc fermecător.

Filmul de debut al lui Daniel Sandu, Un pas in urma serafimilor (2017) a fost nominalizat la 15 categorii la Premiile Gopo și a câștigat 8 dintre ele, inclusiv cele pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu și cel mai bun regizor. 

Daniel Sandu este unul dintre scenariștii serialului HBO Europe, Hackerville.

Citește și: Alexandru Papadopol și Cristian Bota, în noul serial HBO, Bani negri (pentru zile albe)



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…