Home Seriale TV Nume nou în distribuția serialului Vlad. Raluca Aprodu, fostă prezentatoare Ninja Warrior

Nume nou în distribuția serialului Vlad. Raluca Aprodu, fostă prezentatoare Ninja Warrior

1
0

Serialul Vlad are un nou nume în distribuție. Actrița Raluca Aprodu, fost prezentatoare Ninja Warrior, se alătură echipei de actori a serialului de la Pro TV. 

Va da viața Ivanei, soția unui politician important. 

A jucat în foarte multe filme și seriale românești, iar în urmă cu doi ani a făcut parte din echipa de prezentatori a show-ului Ninja Warrior. Alături de ea mai erau și Daniel Nițoiu și Costi Mocanu. 

Printre filmele în care a ajucat Raluca Aprodu amintim titluri ca Poveste de Dragoste, Selfie 69 sau Câini, film premiat, în care a jucat alături de Dragoș Bucur. Mai joacă și în piese de teatru ca Beginners, Crima din strada Lourcine, Livada de vișini, Memoria apei, Nebun din dragoste, Pădurea spânzuraților, Regele Lear sau Trei surori. 

Raluca Aprodu, despre noul rol:

„Pentru mine această experiență înseamnă, în primul rând, reîntâlnirea cu oameni dragi. Pe Adrian Nartea îl știu de aproape 17 ani. Am crescut cumva împreună în breasla aceasta. Pe Adrian Silisteanu și pe Jesus del Cerro îi știu de când aveam 22 de ani.

În prima zi în care am ajuns pe platoul de filmare Vlad mi-am dat seama că lucrasem, la un moment dat, cu fiecare persoană din echipă. De exemplu cu Maria, make-up artistul, am lucrat la primul meu film, la 21 de ani. Am stat aproape 3 săptămâni împreună, în Bosnia. Deci pentru mine, să fiu alături de ei, a fost cel mai natural lucru.”



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Un comentariu

  1. […] Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din Vlad, jucat de către Raluca Aprodu. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…